Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα για το κολέγιο κάθε φορά που πηγαίνετε στις διακοπές

Έχετε παιδιά; Κατά τη διάρκεια ενός τυπικού έτους, πιθανότατα ξοδεύετε ένα κομμάτι των χρημάτων για τις οικογενειακές διακοπές και επίσης αφήστε τα χρήματα για κολλέγιο. Γιατί λοιπόν να μην κάνετε ταυτόχρονα και τα δύο;

Το Upromise, το οποίο ανήκει στην Sallie Mae, είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα για το κολλέγιο, παρέχοντάς σας μετρητά για καθημερινές αγορές. Ως μέλος του Upromise, λαμβάνετε εκπτώσεις που κυμαίνονται από 1% έως 10% όταν ψωνίζετε σε συμμετέχοντες λιανοπωλητές και ταξιδιωτικές εταιρείες.

Ο λογαριασμός Upromise σας συνδέεται με τα σχέδια αποταμίευσης 529 κολεγίων των παιδιών σας και οι εκπτώσεις σας κατατίθενται αυτόματα. Δύο δολάρια εδώ, 25 δολάρια εκεί, προσθέτουν όλα.

Στις συμμετέχουσες εταιρείες περιλαμβάνονται περισσότερα από 15.000 καταστήματα τροφίμων και φαρμάκων, 8.500 καταστήματα λιανικής πώλησης, 7.000 εστιατόρια και χιλιάδες ηλεκτρονικοί λιανοπωλητές. Υπάρχουν επίσης εκατοντάδες συμμετέχουσες ταξιδιωτικές εταιρείες, από την κράτηση θέσεων σε ξενοδοχειακές αλυσίδες σε εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Πώς λειτουργεί το Upromise

Η ιδιότητα μέλους είναι δωρεάν. Για να εγγραφείτε στο Upromise, καταχωρείτε τις πιστωτικές σας κάρτες, τις χρεωστικές κάρτες και τις κάρτες παντοπωλείων / φαρμακείων. Κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε σε μια συμμετέχουσα εταιρεία ή αγοράζετε συγκεκριμένα προϊόντα, λαμβάνετε ένα ποσοστό των δαπανών σας ως έκπτωση στον λογαριασμό Upromise. Το δίκτυο Upromise είναι εξαιρετικά μεγάλο, οπότε είναι πιθανό πολλοί από τους εμπόρους λιανικής πώλησης που ήδη παρηγορούν να συμμετέχουν στο Upromise.

Εάν κάνετε αγορές για online διακοπές, θα ξεκινήσετε από την τοποθεσία Upromise.

Μερικές από τις καλύτερες εκπτώσεις στο δίκτυο Upromise είναι διαθέσιμες από ταξιδιωτικές εταιρείες, όπως η Hotels.com, το Orbitz, το Travelocity, η Booking.com, η Expedia, η Hotwire, η Priceline και άλλα.

Πολλές μάρκες ξενοδοχείων προσφέρουν έκπτωση 4 ή 5 τοις εκατό. Οι αλυσίδες ξενοδοχειακών μονάδων περιλαμβάνουν το Wyndham Hotel Group, το Holiday Inn, τα Choice Hotels, το InterContinental Hotel Group, το Best Western, το Candlewood Suites και πολλά άλλα.

Λαμβάνοντας υπόψη μια κρουαζιέρα; Θα κερδίζετε 4% μετρητά στον λογαριασμό 529 των παιδιών σας όταν κάνετε κράτηση για μια κρουαζιέρα με Carnival Cruise Lines, Royal Caribbean, Νορβηγική Κρουαζιέρα, Disney Cruise Line και άλλα.

Κρατήστε μια διαμονή με τις περιοχές ενοικίασης διακοπών HomeAway.com ή VRBO.com και θα κερδίσετε ένα επιβλητικό 8 τοις εκατό επιστροφή μετρητών για το κολλέγιο δεσμευμένο παιδί σας.

Για παράδειγμα, εάν κάνετε κράτηση για μια διαμονή ύψους 1.500 δολαρίων σε ένα θέρετρο με έκπτωση Upromise ύψους 5%, μπορείτε να ξοδέψετε 75 δολάρια πίσω στο λογαριασμό αποταμιεύσεων κολλεγίων σας. Είναι ένα win-win, αφού έχετε τις διακοπές σας και μια κατάθεση μπόνους στο λογαριασμό του παιδιού σας 529. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ενισχύετε ανώδυνα το λογαριασμό σας κατά τη διάρκεια αρκετών ετών.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!