Πώς να πάρετε τα εισιτήρια "The Nightly Show με το Larry Wilmore"

Να είστε μέρος του ακροατηρίου στούντιο για την εκπομπή που αντικατέστησε το The Colbert Report

Περισσότερα: Τηλεοπτικές εκπομπές που ταινία στη Νέα Υόρκη
Επίσημη Ιστοσελίδα: Η Νυχτερινή Παρουσίαση του Comedy Central με τον Larry Wilmore

Το νυχτερινό show με τον Larry Wilmore ήταν πρεμιέρα στις 19 Ιανουαρίου 2015, γεμίζοντας το The Colbert Report 11:30 μ.μ. στο Comedy Central (αμέσως μετά το δημοφιλές Daily Show με τον Jon Stewart ). Ο Stephen Colbert θα αντικαταστήσει τον David Letterman στο The Late Show το φθινόπωρο του 2015.

Πάρτε το "The Nightly Show με το Larry Wilmore " Εισιτήρια Advance: Ζητήστε δωρεάν εισιτήρια για να δείτε το The Nightly Show με τον Larry Wilmore online.

Είναι εύκολο να δείτε σε πραγματικό χρόνο ποια εισιτήρια είναι διαθέσιμα για την παράσταση. Ελέγξτε συχνά τον ιστότοπο για να βρείτε εισιτήρια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα Υπάρχει ένα όριο τεσσάρων εισιτηρίων ανά αίτημα.

Να πάρει την αναμονή "The Nightly Show με Larry Wilmore" Εισιτήρια: Δεν υπάρχουν εισιτήρια αναμονής για την εκπομπή, επειδή στην πραγματικότητα κυκλοφορούν περισσότερα εισιτήρια για την παράσταση από ό, τι το στούντιο μπορεί να κρατήσει. Οι κάτοχοι εισιτηρίων λαμβάνουν χώρο σε βάση προτεραιότητας, οπότε ακόμη και το εισιτήριο δεν αποτελεί εγγύηση για ένα σημείο

Τι να γνωρίζετε για το "The Nightly Show με Larry Wilmore" Εισιτήρια:

Οδηγίες για το Στούντιο :