Επισκεφτείτε το Άγαλμα της Ελευθερίας και το νησί Ellis την ίδια μέρα

Το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ellis Island είναι δημοφιλείς προορισμοί για τους επισκέπτες της Νέας Υόρκης. Εάν ενδιαφέρεστε να δείτε και τα δύο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στη Νέα Υόρκη, συνιστάται ιδιαίτερα να τα βλέπετε την ίδια μέρα.

Το άγαλμα της Ελευθερίας και το νησί Ellis βρίσκονται σε δύο ξεχωριστά νησιά στο λιμάνι της Νέας Υόρκης. Σερβίρονται από το ίδιο πλοίο, οπότε η επίσκεψη μαζί τους επιτρέπει στους επισκέπτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο το χρόνο τους, αν και μπορεί να κάνει για μια κουραστική μέρα, αν πρόκειται να δοκιμάσετε τόσο το Άγαλμα της Ελευθερίας όσο και το νησί Ellis στο μέγιστο.

Θα χρειαστούν 5-6 ώρες για να επισκεφθείτε τόσο τα νησιά όσο και τα μουσεία, καθώς και μεταφορά από το Battery Park.

Το πλοίο αφήνει το πάρκο Battery Every 20-40 λεπτά, αλλά πρέπει να αφήσετε χρόνο για να καθαρίσετε την ασφάλεια (ακόμα και αν αγοράσετε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων που είναι καλή ιδέα). Θα χρειαστείτε ακόμα περισσότερο χρόνο εάν θέλετε να αγοράσετε εισιτήρια μόλις φτάσετε στο Battery Park.

Νήσος Ελευθερίας

Μετά από περίπου 10 λεπτά βόλτα, το πλοίο θα σταματήσει πρώτα στο Liberty Island πρώτα. Είτε θέλετε να επισκεφθείτε το άγαλμα της ελευθερίας είτε όχι, θα πρέπει να αποβιβαστείτε. Αν θέλετε να περιηγηθείτε στο νησί Liberty ή να εισάγετε το άγαλμα της ελευθερίας, μπορείτε να πάρετε ένα πλοίο για το Ellis Island όποτε τελειώσετε. Θα χρειαστείτε ένα εισιτήριο για πρόσβαση στο στέμμα ή το βάθρο για να επισκεφθείτε το μουσείο ή να μπείτε στο βάθρο του Άγαλμα της Ελευθερίας. Τα εισιτήρια Crown είναι εξαιρετικά περιορισμένα και κοστίζουν 3 δολάρια επιπλέον, ενώ τα εισιτήρια εισόδου Pedestal είναι πιο άφθονα και δεν κοστίζουν επιπλέον, αλλά πρέπει να κρατηθούν εκ των προτέρων.

νησί Ellis

Ακόμα 10 λεπτά με το φέρι θα σας μεταφέρει στο νησί Ellis Island. Εδώ θα θελήσετε να προγραμματίσετε τουλάχιστον μία ώρα για να επισκεφτείτε το Μουσείο Μετανάστευσης του νησιού Ellis. Πάρτε την ελεύθερη Ranger Led Tour και αφήστε τον εαυτό σας χρόνο να εξερευνήσετε το μουσείο μόνοι σας.

Μόλις τελειώσετε στο Ellis Island, μπορείτε να επιβιβαστείτε ξανά στο πλοίο για να επιστρέψετε στο Battery Park.

Το πλοίο φεύγει από το νησί Ellis κάθε 20 λεπτά. Να είστε βέβαιος να πάρει το πλοίο που προορίζεται για Battery Park καθώς υπάρχουν επίσης τα πλοία που επιστρέφουν στο νησί Liberty για τους επισκέπτες που πήραν το πλοίο από το Νιου Τζέρσεϋ.

Το άγαλμα Cruises συνιστά να επιβιβαστείτε στο πλοίο το αργότερο έως τις 13 το βράδυ αν θέλετε να επισκεφθείτε και τα δύο νησιά.