Ποιο εισιτήριο πρέπει να αγοράσω για την επίσκεψη στο άγαλμα της Ελευθερίας και στο νησί Ellis;

Η απόκτηση του σωστού εισιτηρίου (και η αγορά του εκ των προτέρων) θα κάνει την επίσκεψή σας καλύτερη

Ερώτηση: Ποιο εισιτήριο πρέπει να αγοράσω για την επίσκεψη στο άγαλμα της ελευθερίας και στο νησί Ellis ;

Απάντηση: Η επίσκεψη στο Μουσείο Μετανάστευσης του νησιού Ellis και το Άγαλμα της Ελευθερίας είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να αγοράσετε εισιτήριο για το πλοίο που θα σας φέρει στα νησιά όπου βρίσκονται και τα δύο. Θα εξοικονομήσετε έναν τόνο χρόνου εάν αγοράσετε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε εισιτήρια στην τοποθεσία εάν αυτό σας κάνει πιο λογικό για εσάς.

Πρώτον, θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να επισκεφθείτε το στέμμα και / ή το μουσείο / βάθρο στο άγαλμα της ελευθερίας:

Θα χρειαστεί επίσης να μάθετε αν σκοπεύετε να πάρετε το πλοίο από το Battery Park στο Μανχάταν ή από το Liberty State Park στο New Jersey . Το σημείο αναχώρησης του Μανχάταν είναι ιδανικό για άτομα που διαμένουν στο Μανχάταν και θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να φτάσουν στο πλοίο. Το σημείο αναχώρησης του New Jersey προσφέρει εκτεταμένο χώρο στάθμευσης, γι 'αυτό είναι μια καλή επιλογή για μεγάλες ομάδες και για άλλους που οδηγούν στην αναχώρηση από το φέρι.

Επιλογές εισιτηρίων

Η ηχητική εκδρομή είναι δωρεάν και περιλαμβάνεται σε όλα τα εισιτήρια. Οι επισκέπτες του Crown πληρώνουν επιπλέον 3 δολάρια επιπλέον του ναύλου τους. Τα εισιτήρια Advance δεν κοστίζουν περισσότερα από τα εισιτήρια της ίδιας ημέρας, αλλά θα σας εξοικονομήσουν χρόνο αναμονής στην γραμμή για εισιτήρια μόλις φτάσετε στο Battery Park. Θα είστε σε θέση να πάτε κατευθείαν στην ασφάλεια και να παρακάμψετε την πρώτη (και συχνά πολύ μεγάλη) γραμμή.

Επιλογές προκαταβολής εισιτηρίων

Αν γνωρίζετε ότι θέλετε να επισκεφθείτε το Κορώνα, το Μουσείο ή το βάθρο στο Άγαλμα της Ελευθερίας και έχετε καλή ιδέα για το πότε θα επισκεφθείτε το Άγαλμα της Ελευθερίας και το νησί Ellis, θα πρέπει να αγοράσετε ένα εισιτήριο εκ των προτέρων.

Αυτά τα εισιτήρια έχουν μια συγκεκριμένη ώρα για άφιξη στην ασφάλεια και με κράτηση εκ των προτέρων, μπορείτε να εξασφαλίσετε την πρόσβαση που θέλετε για την επίσκεψή σας.

Περιλαμβάνονται οι περιηγήσεις ήχου

Όλα τα εισιτήρια περιλαμβάνουν μια ακουστική περιήγηση που καλύπτει το νησί Ellis και το Άγαλμα της Ελευθερίας. Οι εκδρομές διατίθενται στα αραβικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ιαπωνικά, μανδαρινικά, ρωσικά και ισπανικά. Για ανθρώπους που απολαμβάνουν ακουστικές εκδρομές ή δεν μιλούν αγγλικά, είναι μια εξαιρετική επιλογή, αλλά νομίζω ότι οι ελεύθερες εκδρομές με οδηγό τόσο του Liberty Island όσο και του νησιού Ellis είναι φανταστικές. (Η περιοδεία του Ellis Island διαρκεί περίπου 45 λεπτά και αφήνει κάθε ώρα, το πρόγραμμα για περιηγήσεις στο Liberty Island ποικίλλει.)

Τα παιδιά ηλικίας 6-10 ετών θα απολαύσουν μια ακουστική περιοδεία ειδικά προσαρμοσμένη σε αυτά, μνημονευόμενη από φανταστικούς χαρακτήρες και προσφερόμενη σε πέντε γλώσσες.

Εισιτήρια στην περιοχή

Εάν δεν προγραμματίζετε εκ των προτέρων να επισκεφθείτε το Άγαλμα της Ελευθερίας και το νησί Ellis, μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια στο περίπτερο εισιτηρίων στο Εθνικό Μνημείο του Κάστρου Κλίντον στο Battery Park.

Φτάστε νωρίς την ημέρα για να αποφύγετε μια μακρά αναμονή για αγορές εισιτηρίων.

Αλλαγές εισιτηρίων & επιστροφές χρημάτων

Μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων ή να αλλάξετε το εισιτήριό σας, εφόσον το κάνετε τουλάχιστον 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση. Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε αλλαγές είναι να καλέσετε τον αριθμό επιβεβαίωσης 201-432-6321.

Πάσχα έλξης της Νέας Υόρκης

Εάν είστε CityPass, New York Pass ή New York City Explorer Pass, μεταφέρετε την κάρτα σας στο παράθυρο προπληρωμένου εισιτηρίου για να φτάσετε στο εισιτήριο σας.