Τορόντο τον Ιούνιο: Καιρός, εκδηλώσεις και ταξιδιωτικές συμβουλές

Ο οδηγός σας για το Καλοκαιρινό Χρόνος στο Τορόντο

Ο Ιούνιος ξεκινάει την υψηλή τουριστική περίοδο του Τορόντο, επομένως πρέπει να κάνετε κρατήσεις για ξενοδοχεία, θέατρα, εκδρομές και εστιατόρια, ιδανικά τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα. Πολλά από τα πιο ζωντανά και ενδιαφέροντα φεστιβάλ της πόλης λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, και ζωντανοί δρόμοι κρατούν βαρετές στιγμές σε σύντομη προσφορά καθώς το καλοκαίρι φτάνει στην πόλη της λίμνης.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες επωφελούνται από τις υπαίθριες αυλές, τα λεωφορεία με υπαίθρια στέγη, τα ενοικιαζόμενα ποδήλατα, το κολύμπι στη λίμνη και τα καλύτερα υπαίθρια αξιοθέατα του Τορόντο, όπως το Wonderland του Καναδά.

Φυσικά, με όλο αυτό το διασκεδαστικό και ζεστό καιρό έρχονται πλήθη και έτσι, υψηλότερες τιμές ταξιδιού. Κάντε κράτηση νωρίς για να επωφεληθείτε από τις προσφορές έκπτωσης

Ιούνιος Καιρός

Μια χούφτα βροχερές μέρες μπορεί να φτάσει στο ηλιόλουστο ρεκόρ του Ιουνίου, όταν οι θερμοκρασίες κυλούν συνήθως στις υψηλές δεκαετίες του '60, χαμηλά 70s. Η τοποθεσία της πόλης στη λίμνη Ontanio, ωστόσο, σημαίνει ότι ο καιρός μπορεί να είναι απρόβλεπτος, οπότε είναι καλύτερο να είστε προετοιμασμένοι για όλες τις περιστάσεις.

Λίστα συσκευασίας

Αν και οι θερμοκρασίες σίγουρα αρχίζουν να ζεσταίνουν τον Ιούνιο, πιθανώς δροσερά βράδια σημαίνουν ότι θέλετε να φέρετε ένα ελαφρύ μπουφάν, fleece, ή σάλι για ζεστασιά. Τα κοντομάνικα και τα μπλουζάκια δουλεύουν για άτυπες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ τα πουκάμισα με μακριά μανίκια και τα μακριά παντελόνια εξακολουθούν να έχουν νόημα τη νύχτα ή όταν χρειάζεται να ντυθούν λίγο πιο επίσημα.

Φέρτε μια ομπρέλα, σπρέι σκουπιδιών εάν σχεδιάζετε να το κεφάλι έξω από την πόλη, και ένα sunhat και αντηλιακό.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επίσκεψης τον Ιούνιο

Ο θερμότερος καιρός σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις μεγαλύτερες υπαίθριες προσφορές του Τορόντο, όπως καθιστικό σε αίθρια ή περιήγηση στην πόλη. Μερικά από τα μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ του Τορόντο ξεκινούν, όπως το Pride Toronto και το Luminato.

Η κατασκευή του καλοκαιριού μπορεί να επιβραδύνει τους ταξιδιώτες. Οι τιμές ταξιδιού ξεκινούν να αυξάνονται και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Pride, τα ξενοδοχεία τείνουν να ξεπουλώνουν.

Διαμονή

Το Toronto διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ξενοδοχείων από πολυτελή έως οικονομικά και όλα ενδιάμεσα. Οι περισσότερες μεγάλες αλυσίδες εκμεταλλεύονται ιδιότητες στο Τορόντο, με πολλές από τις κορυφαίες μάρκες συγκεντρωμένες στην πολυτελή γειτονιά του Yorkville και στο κέντρο της οικονομικής περιοχής. Παραδόξως, μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές μεσαίας κατηγορίας και προϋπολογισμού κατά μήκος της προκυμαίας. Κάντε κράτηση σε μια ακατοίκητη φοιτητική κατοικία για να εξοικονομήσετε χρήματα. Μπορείτε να νοικιάσετε συχνά ένα δωμάτιο σε κοιτώνες σε κεντρικό σημείο για λιγότερο από $ 100 ανά διανυκτέρευση.

Δείτε το TripAdvisor για τιμές και σχόλια για όλα τα ξενοδοχεία του Τορόντο.

Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το Τορόντο

Το Pride Toronto, ένας εορτασμός εννέα ημερών τον Ιούνιο, φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις ομοφυλοφιλίας στον κόσμο. αναμένουν πλήθη. Η τοποθεσία του Τορόντο στην όχθη της λίμνης Οντάριο σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε παραλίες στην πόλη και ο Ιούνιος συνήθως προσφέρει την πρώτη ευκαιρία του έτους να κάνετε μια βουτιά χωρίς να παγώσετε.

Η χώρα των θαυμάτων του Καναδά, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας που βρίσκεται περίπου 25 λεπτά έξω από τον πυρήνα του κέντρου, ανοίγει για επαγγελματικούς λόγους αυτό το μήνα, αλλά με το σχολείο που δεν έχει ακόμη βγει για το καλοκαίρι, μπορείτε να έχετε το μέρος κυρίως για εσάς, ειδικά τις καθημερινές.

Στιγμιότυπα και εκδηλώσεις για το Τορόντο τον Ιούνιο

Σε αυτήν την εθνοτικά διαφορετική πόλη, μπορείτε να βρείτε φεστιβάλ πλάτης-πλάτης όλο το χρόνο που κυμαίνονται σε μέγεθος από αυτοσχέδιες συγκεντρώσεις μερικών εκατοντάδων ανθρώπων σε υπερσύγχρονες πόλεις. Ο επίσημος τουριστικός οργανισμός της πόλης διατηρεί το πιο ενημερωμένο ημερολόγιο εκδηλώσεων.