Μίνι οδηγός για τις καλοκαιρινές αποδράσεις από τη Νέα Υόρκη στα Hamptons

Πάρτε το 101 στην τέλεια καλοκαιρινή απόδραση στα Hamptons

Το μαυρίσματος στην οροφή του κτιρίου διαμερισμάτων σας είναι πέρυσι. Αυτό το καλοκαίρι, συσκευάστε μια τσάντα παραλία, αρπάξτε τους φίλους σας και head "out east" στα Hamptons για μια δροσιστική απόδραση από την πόλη.

Είτε είστε έμπειρος επισκέπτης με τριμηνιαίο μερίδιο κατοικίας ή ένας ξένος σε αυτό το μακρινό, ονειρεμένο σφαίρα πασπαλισμένο με πλατιά παραλίες και αρχοντικά διασημοτήτων, το Hamptons είναι μια διασκεδαστική και χαλαρωτική σκηνή προσβάσιμη σε οποιονδήποτε και όλους, μας εδρεύει εδώ στο Μανχάταν.

Να πάρει από τη Νέα Υόρκη στα Hamptons

Ο Hamptons αναφέρεται στην έκταση των παραλιακών πόλεων που βρίσκονται περίπου 75 έως 100 μίλια ανατολικά του Μανχάταν στο ανατολικό άκρο του Long Island. Η περιοχή περιλαμβάνει τις πόλεις και τα χωριά του Σαουθάμπτον, όπως το Westhampton, το Quogue και το Bridgehampton, καθώς και τις πόλεις East Hampton, στις οποίες περιλαμβάνονται οι Amagansett και Montauk.

Δεν χρειάζεστε αυτοκίνητο μέχρι το καλοκαίρι στα Hamptons. το ταξίδι στο Hamptons με το τρένο ή το λεωφορείο είναι εύκολο και αρκετά φθηνό.

Οι παραλίες Hamptons

Εξερευνήστε τις πολλές παραλίες του Hamptons και βρείτε μια τοποθεσία (και πλήθος) που είναι ιδανική για εσάς.

Εάν επιλέγετε να οδηγήσετε, λάβετε υπόψη σας ότι οι άδειες στάθμευσης απαιτούνται για να παρκάρετε σε πολλές παραλίες στα Hamptons. Όπου είναι απαραίτητο, πρέπει να εμφανίσετε μια έγκυρη άδεια στάθμευσης στο χωριό στο όχημά σας κατά τη διάρκεια της εποχής της παραλίας.

Μάθετε περισσότερα για τους Hamptons

- Ενημερώθηκε από την Elissa Garay