Πόσο καιρό παίρνει για να περπατήσει η γέφυρα του Μπρούκλιν;

Πέντε σενάρια για περπάτημα σε αυτή την ιστορική γέφυρα

Ερώτηση: Πόσο καιρό χρειάζεται για να περπατήσετε στη Γέφυρα του Μπρούκλιν;

Η Γέφυρα του Μπρούκλιν δεν έχει μήκος πάνω από ένα μίλι, αλλά πόσο καιρό χρειάζεται για να περάσει με τα πόδια;

Απάντηση: Οι άνθρωποι συχνά ρωτούν πόσο καιρό χρειάζεται για να περπατήσετε στη Γέφυρα του Μπρούκλιν . Όπως και με πολλές απλές ερωτήσεις, η απάντηση σε αυτό είναι: "Λοιπόν, εξαρτάται." Μια βόλτα στη Γέφυρα του Μπρούκλιν εξαρτάται από το πόσο γρήγορα μπορείτε να περπατήσετε ένα μίλι, αλλά με ειλικρίνεια υπάρχουν και άλλα στοιχεία για να περάσετε τη γέφυρα.

Η γέφυρα είναι ένα αρκετά δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο και τείνει να είναι πολυάσχολο σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας και της εβδομάδας (τα Σαββατοκύριακα είναι λίγο καρυδιού), οπότε ίσως να θέλετε να αποφύγετε πλήθη και να κάνετε μια βόλτα το πρωί στη γέφυρα. Επίσης, πρέπει πάντα να γνωρίζετε τη λωρίδα ποδηλασίας, όταν διασχίζετε τη γέφυρα, καθώς υπάρχει μια σταθερή ροή ποδηλατών που χρησιμοποιούν αυτή τη λωρίδα.

Υπάρχουν πολλές συμβουλές για τη διέλευση της γέφυρας, αλλά εδώ είναι μερικά σενάρια, ώστε να μπορείτε να μετρήσετε την ώρα του ταξιδιού σας.

Ταχύτερη: Αφήστε 25-30 λεπτά.

Γι 'αυτό βιάζεστε, περπατάτε για να πάτε κάπου, και το έχετε κάνει πριν. Στην πραγματικότητα, ίσως διασχίζετε τη Γέφυρα του Μπρούκλιν στον πεζόδρομο σχεδόν κάθε μέρα στο δρόμο προς ή από την εργασία. Και σίγουρα γνωρίζετε πού και πώς να φτάσετε στον πεζόδρομο προς τη Γέφυρα του Μπρούκλιν! , η σύντομη απάντηση είναι ότι αν περπατάτε μόνο για να φτάσετε από τη μία πλευρά στην άλλη, αφήστε μισή ώρα για μια γρήγορη βόλτα, εκτός και αν έχετε τρέξιμο παπούτσια, οπότε μπορεί να σας πάρει λιγότερο χρόνο ανάλογα με την ταχύτητά σας .

Μεσαία βηματοδότηση: Αφήστε 45 λεπτά.

Το κάνατε πριν και, λοιπόν, η γέφυρα του Μπρούκλιν δεν είναι κάτι νέο. Ακόμα, δεν είναι στην καθημερινή σας διαδρομή, έτσι θέλετε να το απολαύσετε. Ή, σας αρέσει η θέα, κάνετε μια ρομαντική βόλτα με το μέλι σας , ή απλώς να περπατήσετε αργά. Δώστε στον εαυτό σας κάποιο χρόνο.

Χαλαρή βηματοδότηση: Αφήστε 60 λεπτά.

Αυτή είναι η πρώτη, η τρίτη ή η πέμπτη φορά που περπατάτε πέρα ​​από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν και δεν είστε βιαστικά, θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες και σχεδιάστε να απολαύσετε τη στιγμή.

Σαββατοκύριακο ή αργία: Αφήστε 60 λεπτά.

Υπάρχουν συχνά κυκλοφοριακές μετακινήσεις και κυκλοφορία με ποδήλατα, σε ωραίες μέρες του Σαββατοκύριακου και των αργιών. Αφήστε λοιπόν κάποιο επιπλέον χρόνο για να περάσετε τη Γέφυρα του Μπρούκλιν, εάν τυχαίνει να περπατάτε όταν όλοι οι άλλοι είναι!

Περπάτημα Out-of-Towners Βηματισμός: Αφήστε 60 λεπτά.

Οι τουρίστες θέλουν να κοιτάξουν και να συζητήσουν. Επίσης, θέλουν να βγάλουν αυτοκόλλητα και να δημιουργήσουν φωτογραφίες στη γέφυρα. Εάν είστε τουρίστας, πιθανότατα θα θέλετε να απολαύσετε την εμπειρία και να την επιβραδύνετε. Ίσως δεν χρειάζεται να διανείμετε περισσότερο από μία ώρα για να περάσετε τη γέφυρα. Πάρτε το χρόνο σας και να απολαύσετε.

Μόλις διασχίσετε τη γέφυρα και πατήσετε το πόδι στο Μπρούκλιν, πρέπει να ξεκινήσετε το ταξίδι σας εξερευνώντας το Dumbo, Brooklyn Heights, που είναι γειτονιές που περιβάλλουν τη γέφυρα. Θα πρέπει να κάνετε μια βόλτα στο Brooklyn Bridge Park και να απολαύσετε τη θέα. Ίσως θελήσετε να πάρετε κάποιες φωτογραφίες εκεί, εκτός από τη γέφυρα, επειδή το σκηνικό του χαμηλότερου Μανχάταν είναι αρκετά εκπληκτικό από το Πάρκο Bridge του Μπρούκλιν.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Γέφυρα; Ελέγξτε τους παρακάτω συνδέσμους.

8 Περισσότερα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το περπάτημα στη γέφυρα του Μπρούκλιν

  1. Πώς να περπατήσετε κατά μήκος της γέφυρας του Μπρούκλιν Τρόποι: από το Μπρούκλιν στο Μανχάταν και το Μανχάταν στο Μπρούκλιν
  1. Ποια κατεύθυνση πρέπει να περπατήσετε σε όλη τη γέφυρα του Μπρούκλιν;
  2. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να τραβήξετε φωτογραφίες από τη γέφυρα του Μπρούκλιν;
  3. Πόσο καιρό είναι η Γέφυρα του Μπρούκλιν;
  4. Είναι ανοιχτή ή κλειστή η διάβαση πεζών της Μπρούκλιν σήμερα;
  5. Πού υπάρχουν Μπάνια κοντά στη Γέφυρα του Μπρούκλιν;
  6. Ποια πάρκα και δημόσιες δραστηριότητες βρίσκονται κοντά στη γέφυρα του Μπρούκλιν;

Συμβουλές για ορόσημα και απόψεις κατά τη διέλευση της γέφυρας του Μπρούκλιν

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein