Βρίσκοντας Δημόσια Αίθρια Κοντά στη Γέφυρα του Μπρούκλιν

Δεν υπάρχουν τουαλέτες στη γέφυρα του Μπρούκλιν , καθώς πολλοί τουρίστες έχουν ανακαλύψει τον σκληρό δρόμο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Γέφυρα του Μπρούκλιν είναι δημόσια οδός και έχει ηλικία άνω των 100 ετών. Η ίδια η γέφυρα εκτείνεται στον Ανατολικό Ποταμό και συνδέει το Μανχάταν με το Μπρούκλιν και έχει μήκος πάνω από ένα μίλι. Για τους ταξιδιώτες, αυτό μπορεί να αισθανθεί πάρα πολύ καιρό όταν χρειάζεται μια τουαλέτα. Ευτυχώς, υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες κοντά για όσους περνούν.

Στην πλευρά του Μανχάταν της Γέφυρας του Μπρούκλιν , μπορεί να χρειαστεί να κάνετε επιχείρηση σε ιδιωτική εγκατάσταση και να ζητήσετε από τον οικοδεσπότη να παραλάβει το αίτημα. Ενώ αρκετοί μπορεί να προσφέρουν δωρεάν χρήση της τουαλέτας, άλλοι θα ζητήσουν μόνο χρήση από τον πελάτη, πράγμα που θα μπορούσε να αποτελέσει ευκαιρία για ένα γρήγορο δάγκωμα ή ποτό, όταν ενδιαφέρονται. Ανεξαρτήτως, οι επιλογές στην πλευρά του Brooklyn της γέφυρας είναι λίγο πιο εύκολα διαθέσιμες, και έτσι συνιστάται, όταν αναζητάτε μια δημόσια τουαλέτα κοντά.

Δημόσιες τουαλέτες κοντά στο διάδρομο πεζών της γέφυρας του Μπρούκλιν

Στη γειτονιά DUMBO (μια περιοχή που σημαίνει "Κάτω από τη γέφυρα του Manhattan Overpass"), οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν με τα πόδια προς το Brooklyn Bridge Park , ένα πάρκο 85 στρεμμάτων παραθαλάσσιο κοντά στο East River. Τα βολικά δημόσια μπάνια βρίσκονται στην κορυφή του πάρκου Bridge Brooklyn , στο τέλος της οδού Old Fulton. Υπάρχουν φιλικά προς το χρήστη πινακίδες κατά μήκος του τρόπου που δείχνουν τους ταξιδιώτες όπου πρέπει να πάνε, όπως προς το Εκπαιδευτικό Κέντρο του Πάρκου Bridge του Μπρούκλιν.

Ειδικές τουαλέτες για να παρακολουθήσετε περιλαμβάνουν τα αποδυτήρια 1, 2 και 6 που βρίσκονται κοντά στο Πάρκο Bridge του Μπρούκλιν.

Εναλλακτικά δημόσια μπάνια γύρω από τη γέφυρα του Μπρούκλιν

Τα άτομα πρέπει να έχουν κατά νου ότι πάνω από χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται το πάρκο Bridge Brooklyn σε ένα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο όταν ο καιρός είναι ευχάριστος.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, οι χρόνοι αναμονής για τις εγκαταστάσεις τουαλέτας μπορεί να είναι μεγαλύτεροι από το συνηθισμένο. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να εξετάσουν εναλλακτικές επιλογές μπάνιου:

Μπορείτε να πάτε στο πάρκο Cadman Plaza, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη γέφυρα του Μπρούκλιν. Οι τουαλέτες βρίσκονται δίπλα στο Brooklyn War Memorial και είναι ανοιχτά όλο το χρόνο. Αφού χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα, οι ταξιδιώτες του Μπρούκλιν μπορούν να κάνουν μια βόλτα γύρω από το ιδιαίτερα όμορφο πάρκο, το οποίο είναι όμορφα τοποθετημένο στα σύνορα των ιστορικών συνοικιών Brooklyn Heights και Downtown Brooklyn.

Οι επισκέπτες που κάνουν μια βόλτα γύρω από το DUMBO , τη γειτονιά που βρίσκεται δίπλα στη Γέφυρα του Μπρούκλιν, θα διαπιστώσουν ότι υπάρχουν μερικές καφετέριες που θα τους επιτρέψουν να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο. Ορισμένα εστιατόρια και καταστήματα θα ζητήσουν να κάνουν μια μικρή αγορά σε αντάλλαγμα, ωστόσο. Ορισμένες επιχειρήσεις που μπορούν να επισκεφθούν τη γύρω περιοχή περιλαμβάνουν: