Ποιες αερογραμμές χρειάζομαι Ασφάλεια Ταξιδιού για να επιβιώσω;

Οι μεταφορείς που φτάνουν με καθυστέρηση, χάνουν τις αποσκευές τους και προσκρούουν

Κάθε χρόνο, το περιοδικό The Wall Street Journal δημοσιεύει την ετήσια έκθεσή του για τις αεροπορικές εταιρείες, κοιτάζοντας πίσω το έτος στην εμπορική αεροπορία. Το 2015, οκτώ εθνικοί Αμερικανοί αερομεταφορείς κατατάχθηκαν στις επιδόσεις τους σε διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των επιδόσεων σε πραγματικό χρόνο, της καθυστέρησης αποσκευών και των καταγγελιών των επιβατών. Αν και η κάρτα αναφοράς προοριζόταν να γιορτάσει τις καλύτερες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες, επισημαίνει επίσης μερικές από τις χειρότερες αεροπορικές εταιρείες της Αμερικής επίσης.

Πριν πετάξετε με οποιαδήποτε αμερικανική αεροπορική εταιρεία, ίσως αξίζει να εξετάσετε το ιστορικό τους και εάν πρέπει ή όχι να αγοράσετε ταξιδιωτική ασφάλιση πριν την επιβίβαση. Πριν από την επιβίβαση, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τα όρια ασφάλισης ταξιδιού σας για αυτούς τους κοινούς αερομεταφορείς. .

United Airlines: Ακυρωμένες πτήσεις

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Wall Street Journal , η United Airlines ήρθε στο κάτω μέρος της λίστας για διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων καθυστερημένων και ακυρωμένων πτήσεων, καθιστώντας τις μία από τις πιο αναξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εφημερίδα συγκέντρωσε πτήσεις από τις δύο κύριες πτήσεις της United και από περιφερειακές πτήσεις, εξηγώντας τη μείωση των επιδόσεων σε πραγματικό χρόνο.

Οι ταξιδιώτες που πραγματοποιούν κρατήσεις πτήσεων με την United θα πρέπει να εξετάσουν την αγορά ταξιδιωτικής ασφάλισης κατά την κράτηση ενός ταξιδιού και να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα οφέλη της καθυστέρησης ταξιδιού. Οι παροχές καθυστέρησης ταξιδιού μπορούν να αποζημιώσουν τους ταξιδιώτες για οποιεσδήποτε δαπάνες που προκύπτουν από μια ακυρωμένη πτήση, με τα οφέλη να ισχύουν σε μόλις έξι ώρες.

Τα έξοδα μπορεί να περιλαμβάνουν δωμάτια ξενοδοχείων, προϊόντα περιποίησης που χρειάζονται για να περάσουν μια επιπλέον νύχτα, ακόμα και επιπλέον γεύματα.

Southwest Airlines: Απώλεια αποσκευών

Το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ απαριθμεί τις αεροπορικές εταιρείες που είναι πιο πιθανό να χάσουν τις αποσκευές ταξιδιωτών σε ένα ταξίδι σε μηνιαία και ετήσια βάση. Ο κύριος κατάλογος ήταν οι περιφερειακοί αερομεταφορείς που εκμεταλλεύονται συνδυασμό συνδυασμένων πτήσεων για τους κύριους αερομεταφορείς.

Εντούτοις, μεταξύ των μεγάλων αμερικανικών αερομεταφορέων, η Southwest Airlines οδηγεί τον κατάλογο σε 4.3 σάκους χωρίς καπνό ανά 1.000 επιβάτες. Κατά τη διάρκεια ενός έτους, αυτό προστίθεται σε πολλές αποσκευές που δεν καταλήγουν στον ίδιο προορισμό με τους ιδιοκτήτες τους.

Οι ταξιδιώτες που πετούν με τη Southwest Airlines θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να συσκευάσουν ένα ταξιδιωτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο με παροχές απώλειας αποσκευών. Οι παροχές απώλειας αποσκευών και καθυστερήσεων αποσκευών μπορούν να καλύψουν τους ταξιδιώτες σε περίπτωση που οι ταξιδιώτες πρέπει να αγοράσουν ενδιάμεσα προϊόντα καθώς περιμένουν τις αποσκευές τους ή χάνουν τις αποσκευές τους εξ ολοκλήρου κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους.

American Airlines: Καθυστέρηση ταξιδιού

Κάθε φορά που μια αεροπορική εταιρεία συγχωνεύεται, ορισμένα λειτουργικά προβλήματα είναι υποχρεωτικά να πραγματοποιηθούν. Καθώς η US Airways και η American Airlines συγχωνεύτηκαν, η "νέα αμερικανική" αξιολόγησε την χαμηλότερη από τις αεροπορικές εταιρείες για καθυστερήσεις δύο χρεογράφων, καθιστώντας τις μία από τις πιο απογοητευτικές αεροπορικές εταιρείες να πετάξουν. Εκτός από μια μεγάλη ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες, η κολλήσει στην άσφαλτο μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα από τις χαμένες συνδέσεις.

Σύμφωνα με το δελτίο δικαιωμάτων των επιβατών, οι αεροπορικές εταιρείες πρέπει να παρέχουν στους επιβάτες τροφή και νερό ύστερα από καθυστέρηση δύο ωρών από την άφιξη και πρέπει να επιτρέπουν την έξοδο από το αεροπλάνο (όπου επιτρέπεται η ασφάλεια) μετά από τρεις ώρες.

Εάν μια αεροπορική εταιρεία δεν παρέχει αυτές τις βασικές ανέσεις, μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο και να τιμωρηθεί με άλλο τρόπο από το Υπουργείο Μεταφορών. Οι ταξιδιώτες που έχουν υποστεί ασυνήθιστη καθυστέρηση στην άφιξη μπορούν να υποβάλουν καταγγελία κατά της αεροπορικής εταιρείας στην υπηρεσία προστασίας των καταναλωτών .

Αεροπορικές εταιρείες Frontier: Αθέλητες αρνήσεις επιβίβασης

Ενώ η United Airlines οδηγεί την αναφορά για ακούσιες αρνήσεις επιβίβασης, ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους Frontier Airlines κατέκτησε το δεύτερο χειρότερο. Η Frontier σημείωσε επίσης τελευταίο για τις καταγγελίες της FAA από επιβάτες που είχαν κακή εμπειρία με την αεροπορική εταιρεία.

Οι ταξιδιώτες που αγωνιώθηκαν ανεπιθύμητα από τις πτήσεις τους έχουν δικαίωμα σε πολύ περισσότερα από την κράτηση για την επόμενη πτήση. Οι ταξιδιώτες που δεν μπορούν να φιλοξενηθούν από την αεροπορική εταιρεία τους μπορούν να δικαιούνται πληρωμή σε μετρητά, ανάλογα με το πόσο διαρκεί η ακούσια καθυστέρηση.

Ενώ αυτό μπορεί να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να απορροφήσουν ένα μέρος του κόστους των ταξιδιών τους, ένα ταξιδιωτικό σχέδιο ασφάλισης μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη των υπόλοιπων.

Η εμπειρία των προβλημάτων κατά την πτήση στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα φυσικό μέρος της σύγχρονης εμπορικής αεροπορίας. Αλλά η κατανόηση των οποίων οι αεροπορικές εταιρείες έχουν τα περισσότερα προβλήματα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τις καλύτερες αποφάσεις ταξιδιού. Με την προετοιμασία για τις χειρότερες δυσκολίες κατά την πτήση αυτών των αεροπορικών εταιρειών, οι ταξιδιώτες μπορούν να βεβαιωθούν ότι καλύπτονται - ανεξάρτητα από το τι πάει στραβά στην πορεία.