Λονδίνο προς Νόριτς με τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο

Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο στο Νόριτς

Το Norwich, 118 μίλια βορειοανατολικά του Λονδίνου, είναι η πρωτεύουσα της Ανατολικής Αγγλίας .

Μια πανεπιστημιακή πόλη με μεσαιωνική συνοικία και χίλια χρόνια παλιά καθεδρικό ναό, Norwich έχει μια λαμπρή καθημερινή αγορά, μια ζωντανή σκηνή τέχνης και μεγάλες βόλτες με ποτάμι. Σε μια πιο πρόσφατη αξίωση για φήμη, ο Kazuo Ishiguru, νικητής του βραβείου Νόμπελ για τη λογοτεχνία του 2017, απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Δημιουργική Γραφή στο Πανεπιστήμιο East Anglia του Norwich.

Το Κέντρο Sainsbury για τις Εικαστικές Τέχνες, επίσης στην πανεπιστημιούπολη, υπόσχεται "5.000 χρόνια ανθρώπινης δημιουργικότητας" και οι μόνιμες εκθέσεις του είναι ελεύθερες. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους πόρους πληροφοριών και οδηγίες ταξιδιού για να εξετάσετε τις επιλογές μεταφοράς σας κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας.

Διαβάστε περισσότερα για το Norwich και το East Anglia.

Πώς να πάτε εκεί

Με το τρένο

Τα τρένα της Greater Anglia εξέρχονται από το σταθμό Norwich του Λονδίνου Liverpool κάθε μισή ώρα. Το ταξίδι διαρκεί περίπου μία ώρα και 50 λεπτά με τα εισιτήρια μετ 'επιστροφής μετ' επιστροφής, όταν αγοράζονται ως δύο εισιτήρια μονής κατεύθυνσης, ξεκινώντας από περίπου 20 λίρες το 2017. Οι τιμές των κορυφαίων ναύλων από το Λονδίνο αρχίζουν στις 11 π.μ.

Ταξιδιωτική συμβουλή του Ηνωμένου Βασιλείου Οι φθηνότεροι ναύλοι τρένων είναι αυτοί που ορίζονται ως "Advance" - πόσο μπροστά εξαρτάται από το ταξίδι, καθώς οι περισσότερες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν εκ των προτέρων ναύλους σε βάση προτεραιότητας. Τα εισιτήρια Advance πωλούνται συνήθως ως μονόδρομο ή "ενιαία" εισιτήρια. Είτε αγοράζετε εισιτήρια προκαταβολής, συγκρίνετε πάντα την τιμή "ενιαίας" τιμής εισιτηρίου με την τιμή "επιστροφής", καθώς είναι συχνά φθηνότερο να αγοράσετε δύο εισιτήρια αντί για ένα εισιτήριο μετ 'επιστροφής.

Για να βρείτε το καλύτερο ναύλο, χρησιμοποιήστε το Εθνικό Δίκτυο Σιδηροδρόμων για να βρείτε το Φτηνότερο Φάκελο Finder, σημειώνοντας το πλαίσιο "Όλη την Ημέρα" στη φόρμα αναζήτησης, εάν μπορείτε να είστε ευέλικτοι σχετικά με το χρόνο ταξιδιού.

Με λεωφορείο

Οι National Coaches Express διοργανώνουν τακτικά δρομολόγια λεωφορείων μεταξύ του London Victoria Coach Station και του σταθμού Norwich Coach Station, αφήνοντας το Λονδίνο κάθε δύο ώρες. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 3 ώρες με κάποια μακρύτερα ταξίδια να σταματούν στο αεροδρόμιο Stansted. Τα εισιτήρια μπορούν να κρατηθούν στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της National Express.

Η βρετανική ταξιδιωτική συμβουλή National Express προσφέρει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων με πολύ μειωμένη τιμή, που πωλούνται πολύ νωρίτερα. Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε τα χέρια σας σε αυτά τα έξτρα φτηνά εισιτήρια είναι να χρησιμοποιήσετε το online farefinder. Οι ναύλοι εμφανίζονται σε ένα ημερολόγιο, οπότε αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι σχετικά με την ώρα ή την ημερομηνία του ταξιδιού σας, εξοικονομήστε αρκετά.

Με το αυτοκίνητο

Το Norwich βρίσκεται 118 μίλια βορειοανατολικά του Λονδίνου μέσω των περιοχών M11, A14 και A11. Χρειάζονται περίπου 3 ώρες για οδήγηση. Λάβετε υπόψη ότι η βενζίνη, που ονομάζεται βενζίνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, πωλείται από το λίτρο (λίγο περισσότερο από ένα τετραγωνικό μέτρο) και η τιμή είναι συνήθως μεταξύ $ 1.50 και $ 2.00 ανά τετραγωνικό.

UK Travel Tip Η κυκλοφορία που πηγαίνει ανατολικά από το Λονδίνο προς το M11 μπορεί να είναι πολύ βαρύ καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας - τόσο πολύ ώστε να μπορεί να προσθέσει αρκετές ώρες κάθε φορά στο χρόνο οδήγησης. Εάν μπορείτε να διαχειριστείτε μια πρόωρη εκκίνηση, μπορείτε να επιτύχετε τους ταχύτερους χρόνους ταξιδιού, αφήνοντας το Λονδίνο περίπου στις 5 το πρωί. Μπορείτε πάντα να σταματήσετε στο δρόμο για έναν αποκαταστατικό καφέ και ένα μπέικον sarnie στο Norfolk - το κέντρο εκτροφής χοίρων της Αγγλίας.