Το CityWalk Hollywood - στο Universal Studios Los Angeles

Τι πρέπει να ξέρετε για το Universal CityWalk στο Χόλιγουντ

Το CityWalk Hollywood είναι ένα εμπορικό, τραπεζικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα που βρίσκεται δίπλα στο Universal Studios Hollywood. Είναι το σπίτι σε περισσότερες από δώδεκα εστιατόρια, πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης και ένα κινηματογραφικό θέατρο 18 οθονών. Βρίσκεται έξω από τις πύλες του θεματικού πάρκου και είναι προσιτή σε όλους.

Το CityWalk μοιάζει με στενό δρόμο πόλης, μόνο πεζόδρομο και λίγο σαν το δρόμο που βρίσκεται στο πίσω μέρος της Universal, ασαφώς οικείο αλλά όχι αρκετά πραγματικό.

Τα γενικά έξοδα είναι πολύχρωμα, φωτεινά φωτεινά σήματα. Ή όπως το περιέγραψε ένας επισκέπτης: "Είδος σκηνής μίνι κλίμακας Vegas χωρίς όλα τα ποτά."

Το Citywalk δονείται με ενέργεια από νέον το βράδυ και τη νύχτα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι πιο ήσυχο αλλά με πολλούς ανθρώπους που περπατούν από και προς τις πύλες θεματικών πάρκων.

Δεν μπορείτε να αποφύγετε να πάτε στο Citywalk εάν πηγαίνετε στο Universal Studios Hollywood. Είναι η κύρια διαδρομή μεταξύ των χώρων στάθμευσης και της εισόδου του θεματικού πάρκου. Το ερώτημα είναι αν αξίζει τον κόπο σας να σταματήσετε για λίγο - ή αν πρέπει να κάνετε ένα ταξίδι μόνο για να το δείτε.

Ακριβώς σε περίπτωση που πηγαίνετε επίσης στο θεματικό πάρκο, όλα όσα πρέπει να ξέρετε για Universal Studios Hollywood είναι εδώ .

Τι να κάνετε στο CityWalk Hollywood

Αυτό που θα βρείτε στο Universal CityWalk είναι μια κινηματογραφική αίθουσα (με οθόνες 8 ορόφων IMAX, κουνιστές έδρες σε στυλ σταδίων και ψηφιακό ήχο surround 360 μοιρών), πολλά εθνικά εστιατόρια αλυσίδας και μερικά μέρη για ψώνια.

Εκτός από τις ευκαιρίες για ψώνια και φαγητό, θα βρείτε ένα εσωτερικό πάρκο με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Συγκροτήματα και άλλοι διασκεδαστές πραγματοποιούν στο στάδιο των ζωντανών επιδόσεων 5 Πύργων.

Το Universal CityWalk φιλοξενεί δωρεάν καλοκαιρινές συναυλίες το καλοκαίρι και συχνά θα βρείτε επίσης καλλιτέχνες του δρόμου. Σε ζεστούς καιρούς, τα παιδιά αγαπούν να περνούν από την περιοχή του νερού για να κρυώσουν, ενώ οι ενήλικες τους παρακολουθούν και κάνουν φωτογραφίες.

Γιατί μπορεί να σας αρέσει το CityWalk Hollywood - Ή όχι

Οι επιθεωρητές online χωρίζονται στις απόψεις τους για το CityWalk. Κάποιοι λένε ότι είναι πολύ ακριβό και τίποτα ξεχωριστό. Άλλοι αγαπούν τους ανθρώπους που παρακολουθούν, τους καλλιτέχνες του δρόμου και τη συνολική ενέργεια. Οι ντόπιοι που αναθεωρούν το CityWalk στο Yelp τείνουν να το βαθμολογούν χαμηλότερα από τους επισκέπτες που το βαθμολογούν στο Tripadvisor.

Δεν ξέρω για σας, αλλά θα προτιμούσα να περάσω το χρόνο μου στο Universal στο θεματικό πάρκο παρά στο CityWalk. Αυτό λέω στους φίλους μου. Εάν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από το θεματικό πάρκο και να απολαύσετε ένα ήσυχο γεύμα σε ένα εστιατόριο που βρίσκεται δίπλα στο κατάλυμα, είναι καλό να το κάνετε αυτό και στην πραγματικότητα αυτό είναι το πράγμα που μου αρέσει περισσότερο.

Για μια χαλαρή βραδιά έξω σε μια παρόμοια ατμόσφαιρα, θα πήγαινα στο Hollywood & Highland (το οποίο έχει φθηνότερο πάρκινγκ και μια ζωντανή σκηνή δρόμου) ή στο Los Angeles Farmers Market και το The Grove .

Είχα πάει κάπου αλλού για την παρακολούθηση ταινιών μου - πιθανώς στο θόλο Arclight Cinerama στη Sunset Boulevard.

Universal CityWalk Χόλιγουντ Συμβουλές

Πρέπει να πληρώσετε για το πάρκο στο Universal CityWalk - και δεν είναι φθηνό. Αν πάτε στις ταινίες ενώ είστε εκεί, μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση στάθμευσης.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στο χώρο στάθμευσης είναι να χρησιμοποιήσετε αντ 'αυτού τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μπορείτε να φτάσετε στο CityWalk εύκολα με το LA Metro Red Line, το οποίο διαρκεί από το κέντρο της πόλης μέχρι το Χόλιγουντ στην Universal City.

Από το σταθμό του μετρό, μπορείτε να πάρετε δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο ή με τα πόδια στο CityWalk. Uber βόλτες μπορεί επίσης να είναι σχετικά φθηνή στο Λος Άντζελες και είναι μια άλλη επιλογή για την αποφυγή της ταλαιπωρία στάθμευσης.

Τα βασικά για το Universal CityWalk Hollywood

1000 Universal Drive Drive
Λος Άντζελες, CA
Ιστοσελίδα Universal Citywalk

Υπάρχει σταθμός μετρό Metropolitan Transportation Authority (MTA) στο Universal City, στην κόκκινη γραμμή του μετρό. Απέναντι από το σταθμό του μετρό υπάρχει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς το Universal CityWalk.

Περισσότερα για το Universal Studios Hollywood