Απόδραση σε Beverly Hills και Δυτικό Χόλιγουντ

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στο Beverly Hills και το Δυτικό Χόλιγουντ

Επειδή βρίσκονται στο ίδιο τμήμα της περιοχής του μετρό του Λος Άντζελες, αυτή η απόδραση περιλαμβάνει τις πόλεις Beverly Hills και West Hollywood, μαζί με το τμήμα της Wilshire Blvd. ακριβώς νότια από το Beverly Hills ονόμασε το Miracle Mile. Η περιοχή προσφέρει ένα εκλεκτικό μείγμα δραστηριοτήτων, καλό για μια απόδραση φίλων, ένα εικοστό πρώτο πρωτάθλημα γενεθλίων, μια ξεφάντωμα για ψώνια ή μια επίσκεψη σε μερικά από τα καλύτερα μουσεία που θα βρείτε οπουδήποτε.

Μπορείτε να σχεδιάσετε το Beverly Hills και το ημερήσιο ταξίδι σας στο West Hollywood ή την απόδραση του Σαββατοκύριακου χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Σκηνές από το Beverly Hills

Απολαύστε μερικά από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια: Beverly Hills Photo Tour

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσουν οι Beverly Hills και το West Hollywood;

Αυτό το μέρος του Λος Άντζελες είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε όσους απολαμβάνουν εξαιρετικό στυλ, σχεδιασμό και αρχιτεκτονική.

Καλύτερος χρόνος για να πάτε στο Beverly Hills και το Δυτικό Χόλιγουντ

Το Beverly Hills και ο καιρός στο West Hollywood είναι καλύτεροι την άνοιξη και το φθινόπωρο. Το Rodeo Drive είναι ιδιαίτερα όμορφο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Ελέγξτε τις ώρες και προγραμματίστε προσεκτικά: ορισμένες περιοχές είναι έρημες το βράδυ και τις Κυριακές όταν τα καταστήματα είναι κλειστά.

5 Μεγάλα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Μπέβερλι Χιλς και στο Δυτικό Χόλιγουντ

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Είναι επίσης μια καλή ιδέα να ελέγξετε το πρόγραμμα επιδόσεων στο Κέντρο Wallis Annenberg για τις Τέχνες Τέχνης, που βρίσκεται στο πανέμορφο παλιό κτίριο των ταχυδρομείων.

Συμβουλές για την επίσκεψη στο Beverly Hills και στο West Hollywood

Καλύτερα δαγκώματα

Θα βρείτε μέρη για φαγητό διάσπαρτα σε αμφότερες τις πόλεις, αλλά κυρίως κατά μήκος της λεωφόρου Santa Monica στο δυτικό Χόλιγουντ. Οι ντόπιοι του Beverly Hills παραλείπουν τις ακριβές κηλίδες Rodeo Drive και αντ 'αυτού κατευθύνονται προς το Beverly Drive. Μας αρέσει επίσης η χαλαρή ατμόσφαιρα (και το φαγητό) στο The Farm of Beverly Hills, και οι τιμές είναι επίσης καλές.

Που να μείνω

Το Beverly Hills και το West Hollywood βρίσκονται δίπλα στο άλλο και αρκετά μικρά ώστε να μπορείτε να μείνετε σε κάθε μέρος. Συνιστούμε ένα ξενοδοχείο Sunset Strip, όπου θα είστε κοντά στη νυχτερινή ζωή και θα έχετε καλύτερη αξία για τα χρήματά σας. Ελέγξτε τα προτεινόμενα ξενοδοχεία στο Beverly Hills και συνιστάται ξενοδοχεία σε Sunset Strip . Αν σας αρέσουν τα boutique ξενοδοχεία, το Maison 140in Beverly Hills είναι ένα διασκεδαστικό και βολικό μέρος για να μείνετε. Παλαιότερα το σπίτι των Lillian και Dorothy Gish, το ξενοδοχείο αυτό κάποτε χρησίμευε ως χώρος για μικρές ηθοποιούς που βγαίνουν στο Χόλιγουντ για να μείνουν. Το ξενοδοχείο διατηρεί την παράδοση ενός τόπου για να καλέσετε στο σπίτι, αλλά με την πολυτέλεια των σύγχρονων ανέσεων.

Πού βρίσκονται το Beverly Hills και το West Hollywood;

Το Beverly Hills και το West Hollywood βρίσκονται στη δυτική πλευρά της περιοχής του μετρό του Λος Άντζελες. Η περιοχή που καλύπτεται από αυτή την απόδραση περικλείεται κατά προσέγγιση από τη λεωφόρο Sunset Boulevard, τη λεωφόρο Wilshire, τη λεωφόρο N. La Brea και τη Santa Monica Blvd. Και οι δύο είναι ανεξάρτητες πόλεις με δική τους κυβέρνηση.