Συμβουλές για να παίρνετε την λίστα φιλοξενούμενων στα LA Clubs

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η είσοδος στην Λίστα Επισκεπτών για τα κλαμπ LA αυξάνει την πιθανότητα να εισέλθουν χωρίς μεγάλη αναμονή, ή να πάρει καθόλου, αλλά πώς παίρνετε στη λίστα; Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας. Μη ξεχνάτε όμως ότι η μετάβαση στον κατάλογο μπορεί να διευκολύνει την είσοδο, αλλά δεν αποτελεί εγγύηση. Μπορεί επίσης να εξαλείψει ή να μειώσει την επιβάρυνση κάλυψης σε ορισμένες λέσχες και όχι σε άλλους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι ο μόνος τρόπος να εισέλθετε και πρέπει να περιμένετε και να πληρώσετε ένα τέλος κάλυψης.

Στις περισσότερες λέσχες, ο κατάλογος ελέγχεται από τον υποστηρικτή της νύχτας, έτσι σε διαφορετικές νύχτες, διαφορετικοί άνθρωποι έχουν τον έλεγχο της λίστας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να προχωρήσετε ή να παρακάμψετε τη λίστα προσκεκλημένων.

Οι γυναίκες ζουν με προτεραιότητα

Οι γυναίκες έχουν πολύ πιο εύκολο χρόνο να φτάσουν σε νυχτερινά κέντρα απ 'ό, τι οι άνδρες, ακόμη και αν δεν βρίσκονται στον κατάλογο των προσκεκλημένων, αφού οι όμορφες γυναίκες θεωρούνται ντυμένες και το δόλωμα για να πληρώσουν άνδρες στο σύλλογο. Μια ομάδα με δύο γυναίκες για κάθε άνθρωπο έχει μια πιθανότητα, αλλά δεν είναι ανήκουστο για τους άνδρες σε μια ομάδα να σταλεί στο τέλος της γραμμής πληρωμής, ενώ οι γυναίκες αφήνουν μέσα. Υπάρχουν επίσης υποστηρικτές και θυρωρούς που θα αφήσει δύο έξω των τριών φίλων και λέει στο τρίτο ότι δεν είναι "το σωστό look" για τον τόπο. Αυτός είναι ένας τρόπος που προσπαθούν να κάνουν τα κλαμπ "αποκλειστικά", αποκλείουν πραγματικά πολλούς ανθρώπους να εισέλθουν. Εντελώς άδικο - και θα πρέπει να είναι παράνομο αν δεν είναι - αλλά αυτό είναι που μπορείτε να περιμένετε.

Δοκιμάστε να διαβάσετε εκ των προτέρων τις κριτικές των συλλόγων εκ των προτέρων για να διαπιστώσετε αν υπάρχει πιθανότητα να έχετε κάποιο πρόβλημα να μπείτε, ακόμη και στη λίστα προσκεκλημένων.

Υπηρεσία Μπουκαλιών

Για μια ομάδα ατόμων, η κράτηση της Υπηρεσίας Μπουκαλιών μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος να παρακάμψετε το πρόβλημα των γραμμών και των επισκεπτών. Αυτό θα σας φέρει στην πόρτα και ένα τραπέζι εφοδιασμένο με ένα μπουκάλι αλκοόλ για περίπου $ 200.

Οι τιμές των υπηρεσιών μπουκαλιών εξαρτώνται από τη συγκεκριμένη φιάλη που μπορεί να παραγγελθεί και μπορούν να κυμανθούν από $ 175 έως $ 4000.

Υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό

Η εφαρμογή Reserve Tonight σάς επιτρέπει να κάνετε κράτηση για υπηρεσίες μπουκαλιών σε πολλά LA clubs από το smartphone σας, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα πολλοί σύλλογοι που συμμετέχουν και φαίνεται ότι προσφέρουν μόνο τα μπουκάλια υψηλότερου βαθμού. Έχουν επίσης μια κάρτα VIP Bar που σας επιτρέπει να προκαταβάλλετε μια ελάχιστη καρτέλα bar εκ των προτέρων, ξεκινώντας από $ 40 ή $ 50, ανάλογα με τον τόπο, επιτρέποντάς σας να παρακάμψετε τη γραμμή για να μπείτε χωρίς να κάνετε κράτηση ενός τραπέζι.

Το Surkus είναι μια εφαρμογή που βοηθά χώρους και εκδηλώσεις "ρίχνει" το πλήθος που θέλουν στο χώρο ή την εκδήλωσή τους. Εγγραφείτε για την εφαρμογή με το λογαριασμό σας στο Facebook και τα γεγονότα και οι χώροι που σας βλέπουν ως τον τέλειο πελάτη τους σας προσφέρουν δωρεάν είσοδο και προνόμια και ακόμη και σας πληρώνουν για να εμφανιστούν όταν θέλουν. Επίσης, ψηφίζουν για τηλεοπτικές και κινηματογραφικές ταινίες, κινηματογραφικές πρεμιέρες, εταιρικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα.

Καλέστε τον θυρωρό

Σε καλύτερα ξενοδοχεία , ο θυρωρός μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε στη λίστα των επισκεπτών ορισμένων ομάδων. Εάν η πρόσβαση στα κλαμπ είναι ένας στόχος του ταξιδιού σας , καλέστε το προσωπικό του θυρωρού προτού κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο σας για να δείτε ποιες λέσχες έχουν πρόσβαση.

Καλέστε έγκαιρα

Για μερικές λέσχες, είναι απλό θέμα να καλέσετε νωρίς το βράδυ και να ζητήσετε να τεθεί στη λίστα προσκεκλημένων.

Μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν συγκεκριμένο υποψήφιο. Ορισμένοι ιστότοποι συλλόγων παρέχουν επίσης μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μπουν στη λίστα προσκεκλημένων.

Ούρλιασμα

Υπάρχει ένας αριθμός ανεξάρτητων υποψήφιων που μπορείτε να βρείτε στο Yelp, όπως το JR's List ή το WillWallVIP, οι οποίοι μπορούν να σας πάνε κατευθείαν σε συγκεκριμένες λέσχες, αλλά τείνουν να συγκεντρώνονται με διοργανωτές πάρτι και εκδηλώσεις, κλαμπ χορού , χώρους μουσικής και / Ενοικιάσεις λεωφορείων, ώστε να είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Ορισμένα από τα κλαμπ έχουν επίσης μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λίστας επισκεπτών στο προφίλ τους Yelp.

Craigslist

Είναι ένα μακρινό πλάνο, αλλά ορισμένοι υποψήφιοι παρέχουν πρόσβαση στη λίστα των προσκεκλημένων τους, ειδικά για νέους συλλόγους, μέσω δημοσιεύσεων στο τμήμα εκδηλώσεων ή υπηρεσιών του Craigslist στο Λος Άντζελες, αλλά είναι κάπως κουραστικό να ταξινομήσετε τις θέσεις. Η αναζήτηση όρων όπως "club", "vip" ή "guest list" μπορεί να βοηθήσει να περιορίσετε την αναζήτηση.

Ντύνομαι για να εντυπωσιάσω

Αρσενικό ή θηλυκό, αυξάνετε τις πιθανότητές σας να εισέλθετε και ακόμη και να αποκτήσετε το κάλυμμα σας παραιτηθεί αν είστε στιλβωμένος. Οι όμορφοι άνθρωποι θεωρούνται μέρος του ντεκόρ. Εάν ο θυρωρός σκέφτεται ότι θα κάνετε το club να φανεί καλό ή μοιάζει να έχετε χρήματα για να περάσετε, έχει τη δύναμη να σας τραβήξει μπροστά από τη γραμμή και να σας αφήσει δωρεάν, λίστα προσκεκλημένων ή όχι.