Οδηγός για την επίσκεψη στο Disney World τον Ιούνιο

Ιούνιος στο Disney World είναι ζεστό, ζεστό, ζεστό . Να είστε προετοιμασμένοι για τη θερμότητα της Φλώριδας και να προγραμματίσετε μπροστά για να αποφύγετε τα πιο γεμάτα μέρη της ημέρας στα θεματικά πάρκα. Η εποχή αιχμής είναι σε πλήρη εξέλιξη, οπότε να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλες μέρες διασκέδασης, γεμάτες δραστηριότητες, παρουσιάσεις, παρελάσεις και εκδηλώσεις. Υπάρχουν ακόμα μερικές ήσυχες θέσεις στη Disney, αν κοιτάξετε στο σωστό μέρος ίσως μπορείτε να βρείτε ένα μέρος για να ξεκουραστείτε ή να αφήσετε λίγο ένα υπνάκο .

Επίπεδα πλήθους

Ο Ιούνιος είναι ένας πολυάσχολος μήνας και οι ειδικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην περιοχή Gay Days της περιοχής του Ορλάντο θα προσελκύσουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες στο χαρακτηρισμένο πάρκο της ημέρας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας το FastPass + , τις γραμμές ενός μοτοσικλετιστή και το πρόγραμμα αλλαγής ποδηλάτου . και, κάνοντας κρατήσεις φαγητού πολύ νωρίτερα.

Perks

Σχολείο είναι έξω για το καλοκαίρι στις ΗΠΑ, έτσι Disney φέρνει μερικές από τις καλύτερες προσφορές ψυχαγωγίας της για να κρατήσει τις οικογένειες και τα παιδιά ευτυχισμένη. Ψάξτε για κορυφαίες προσφορές όπως η ηλεκτρική παρέλαση του Main Street, διασκεδαστικές εκπομπές και εξαιρετικά μακρές ώρες στάθμευσης. Αν είστε φιλοξενούμενος θέρετρο της Disney, φροντίστε να επωφεληθείτε από τις Extra Magic Hours για να διασκεδάσετε με πολυάσχολα αξιοθέατα όπως το Mountain Splash ή το Track Test, ενώ τα πλήθη είναι λεπτά.

Συμβουλές

Προειδοποιήσεις και προφυλάξεις

Επεξεργασία από Dawn Henthorn