Κατεψυγμένα πάντα μετά το βόλτα στο Epcot

Η δημοφιλής ταινία ενέπνευσε την πορεία με τους χαρακτήρες Άννα και Έλσα

Το Disney's Frozen Ever After ride, το οποίο άνοιξε το 2016, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Epcot.

Βασισμένο στην τρελή δημοφιλή κινηματογραφική ταινία "Κατεψυγμένα" το 2013, η σκηνή διαθέτει σκηνές από την ταινία και από το κινούμενο σύντομο χαρακτηριστικό "Κατεψυγμένο πυρετό" του 2015.

Η Ride και μετά

Η διαδρομή αντικατέστησε το Maelstrom στο περίπτερο της Νορβηγίας στο Epcot , χρησιμοποιώντας τα ίδια κομμάτια και οχήματα.

Το νέο αξιοθέατο μεταφέρει επιβάτες σε ένα ταξίδι στην Arendelle για το χειμώνα το καλοκαίρι.

Σταματά κατά μήκος της διαδρομής περιλαμβάνουν το παλάτι της Βασίλισσας Έλσας και το Βόρειο Όρος. Βασιλικός αδελφός Βασίλισσα Άννα είναι μαζί για τη βόλτα πάρα πολύ, και έτσι είναι ο αγαπημένος κόμικς του καθενός χιονάνθρωπος, Olaf.

Μετά τη βόλτα, οι επισκέπτες μπορούν να συναντήσουν την Άννα και την Έλσα στο "Βασιλικό Sommerhaus". Όταν η Disney World άρχισε να προσφέρει συναντήσεις και χαιρετά με τη συμμορία "Frozen", οι χρόνοι περιμένετε να διογκωθούν γρήγορα έως πέντε ώρες. Έκτοτε, τα πάρκα εισήγαγαν το MyMagic Plus περνώντας και επέτρεψαν στους επισκέπτες να κρατήσουν χαιρετισμούς χαρακτήρων χρησιμοποιώντας το FastPass plus . Εάν τα παιδιά σας (ή εσείς) πρέπει απολύτως να συναντήσουν τις βασιλικές αδελφές, επωφεληθείτε από το πρόγραμμα προγραμματισμού εκ των προτέρων.

"Κατεψυγμένο" ως μέρος του Pavilion της Epcot της Νορβηγίας

Η διαδρομή "Κατεψυγμένα" βασίζεται στο περίπτερο της Νορβηγίας της Epcot. Συνήθως τα περίπτερα στην Epcot αντιπροσώπευαν τις ιστορίες, την αρχιτεκτονική, την εξωραϊσμό και την κουζίνα των χωρών τους. Τα περίπτερα είναι στελεχωμένα από πολίτες κάθε χώρας, ενώ εκτελείται ζωντανή ψυχαγωγία που αντιπροσωπεύει τον πολιτισμό της κάθε χώρας.

Η Νορβηγία δεν ήταν ένα από τα αρχικά περίπτερα στο Epcot αλλά προστέθηκε το 1988. Μέχρι σήμερα είναι το μοναδικό περίπτερο στο θεματικό πάρκο με φανταστικούς χαρακτήρες που αποτελούν μέρος της πολιτιστικής ψυχαγωγίας του

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι όταν η Epcot άνοιξε για πρώτη φορά, ο Mickey και οι φιλαράκια του ήταν γελοιοποιημένοι από το πάρκο.

Η Disney θέλησε το πάρκο fair / edutainment του κόσμου - το πρώτο του να αποκλίνει από το μοντέλο της Disneyland - να έχει μια μοναδική ταυτότητα. Οι χαρακτήρες Epcot μόνο για το Figment και το Dreamfinder προσέφεραν κάποια ευφορία στο περίπτερο Imagination, αλλά το υπόλοιπο πάρκο υιοθέτησε έναν πιο σοβαρό τόνο.

Με τη Disney που ενσωματώνει τους "κατεψυγμένους" χαρακτήρες στο μίγμα, είναι σαφές πόσο μακριά έχει εξελιχθεί το Epcot από το αρχικό του όραμα.

Γνωρίστε τους "παγωμένους" χαρακτήρες σε άλλα πάρκα της Disney

Στο Magic Kingdom, οι επισκέπτες μπορούν να συναντήσουν την Άννα και την Έλσα στην αίθουσα Princess Fairytale Hall. Οι πριγκίπισσες εμφανίζονται και στο καθημερινό Φεστιβάλ Φαντασίας Παρέλασης.

Είναι σαφές ότι η ταινία είναι ένα δώρο που συνεχίζει να δίνει στο Disney World. Όπως ο Wizarding World του Χάρι Πότερ στο Universal Orlando, οι οπαδοί είναι τρελοί για το "Κατεψυγμένο".