Οδηγός αγορών της Disney World: Πολυκατάστημα Mitsukoshi (Epcot)

Ιαπωνία Pavilion προβλέπει

Το πολυκατάστημα Mitsukoshi λειτουργεί όλο το μήκος του περίπλου της Ιαπωνίας στο θεματικό πάρκο της Disney World Epcot. Αυτό το εμπορικό κέντρο προσφέρει κάτι για κάθε μέλος της οικογένειας. πολλά από τα στοιχεία που πωλούνται εδώ δεν είναι άμεσα διαθέσιμα πουθενά αλλού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Προγραμματίστε να περάσετε λίγο χρόνο περιήγησης Mitsukoshi? υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε σε αυτή την πολυσύχναστη εμπορική περιοχή. Αυτή είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για τα παιδιά - η εξωτική καραμέλα, τα σνακ και τα παιχνίδια που πωλούνται εδώ κάνουν αυτό το ιδανικό μέρος για να πάρει κάποια ασυνήθιστα και φθηνά αναμνηστικά .

Ατμόσφαιρα

Το πολυκατάστημα Mitsukoshi ζωντανεύει με δραστηριότητα κάθε μέρα του χρόνου. Από τα πλήθη που περιβάλλουν το στάβλο "πάρτε ένα μαργαριτάρι" στην ομάδα των παιδιών που παίζουν με παιχνίδια απεικόνισης, αυτή η θέση είναι πάντα ζωντανή με τη δραστηριότητα.

Μην αποθαρρύνεστε από τα πλήθη, όμως. Το προσωπικό σε αυτή τη θέση είναι φιλικό, εξυπηρετικό και ευχαριστημένο να σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσετε τις ετικέτες ή να βρείτε ακριβώς το σωστό σημείο για να πάρετε σπίτι.

Εμπορεύματα

Μέρος της διασκέδασης των ψώνια στο Mitsukoshi είναι η τεράστια ποικιλία των εμπορευμάτων, τα οποία περιλαμβάνουν παραδοσιακά είδη όπως κάλτσες tabi και kimono και σύγχρονα κομμάτια όπως κουτιά bento και στολίδια για τα μαλλιά. Αναμείνετε να δείτε δημοφιλή εμπορικά σήματα όπως Pokemon και Hello Kitty και να βρείτε μερικά νέα αγαπημένα εμπορικά σήματα και αντικείμενα.

Στο πίσω μέρος του καταστήματος, θα βρείτε μια επιλογή από προσυσκευασμένα σνακ και είδη διατροφής. Ορισμένα από αυτά είναι σαφώς καραμέλα, ενώ άλλα μπορεί να απαιτούν κάποια μετάφραση ετικετών πριν καταναλώσουν.

Συμβουλή: Οι χορτοφάγοι προσέξτε ! Είναι μερικές φορές δύσκολο να διακρίνεις τι είναι μέσα στα πολύχρωμα και δελεαστικά σνακ που προσφέρονται στο πίσω μέρος του Mitsukoshi, οπότε αν αμφιβάλεις, ρωτήστε ένα από τα φιλικά μέλη του προσωπικού για βοήθεια.

Καλύτερο για

Το πολυκατάστημα Mitsukoshi στο Epcot έχει πραγματικά κάτι για όλους. Από το Pokemon και την καραμέλα για τα παιδιά στα high-end μαργαριτάρια Mikimoto για τη μαμά, το Mistukoshi προσφέρει κάτι που ταιριάζει σε κάθε γούστο.

Η επιλογή Hello Kitty / Sanrio στο μπροστινό μέρος του καταστήματος είναι ένα χτύπημα με tweens, ενώ οι μεγαλύτεροι έφηβοι θα προσελκύσουν το τμήμα ενδυμάτων και παπουτσιών στο μεσαίο τμήμα. Κηπουροί και crafters δεν θα θέλουν να χάσετε το τμήμα μπονσάι και βιοτεχνία, προσφέροντας κάποιους τίτλους που δεν μπορείτε να βρείτε οπουδήποτε αλλού στις ΗΠΑ

Συμβουλή: Αν έχετε δοκιμάσει ένα σακέ, σαλάτα κρασιού ή σαλάτας στο Teppan Edo και θέλετε να φέρετε ένα μπουκάλι στο σπίτι, μπορείτε να βρείτε εκδόσεις του καθενός στο συσκευασμένο τμήμα του Mitsukoshi.

Συμβουλές

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλώριδας από τον Ιούνιο του 2000.