Πού να πάει Trick-ή-θεραπεία στο Σαν Χοσέ

Αν ζείτε στο Σαν Χοσέ είστε συνηθισμένοι να βλέπετε την πόλη σας να έρχεται κοντά στην κορυφή πολλών λιστών "καλύτερων" - καλύτερων πόλεων για να ζήσετε, ασφαλέστερες πόλεις, πιο υγιεινές πόλεις και πολλά άλλα. Αλλά ξέρατε ότι το Σαν Χοσέ είναι επίσης μια από τις καλύτερες πόλεις για κόλπο ή θεραπεία;

Σε μια έρευνα σε εθνικό επίπεδο για οικιστικές γειτονιές, οι αναλυτές στην τοποθεσία δεδομένων ακινήτων Zillow κατέληξαν σε μια κατάταξη των 20 καλύτερων πόλεων για να πάνε σε τέρατα-ή-θεραπεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το San Jose κατατάχθηκε # 2 στον κατάλογο, δεύτερο μόνο στο Σαν Φρανσίσκο .

Τι κάνει μια καλή γειτονιά για Trick-ή-θεραπεία;

Πώς αποφασίζεις πού να πάει κόλπο ή θεραπεία; Οι ερευνητές της Zillow έκαναν μια ενδιαφέρουσα μέτρηση για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πού να πάτε.

Εκτός από το Σαν Χοσέ και το Σαν Φρανσίσκο, δύο άλλες πόλεις της Καλιφόρνια (Σακραμέντο και Λος Άντζελες) έκαναν τα κορυφαία 10, οπότε μπορεί να φανταστεί κανείς ότι οι υψηλές τιμές ιδιοκτησίας της Καλιφόρνια είχαν κάτι τέτοιο. Αλλά δεν ήταν όλη η ιστορία.

Οι ερευνητές της Zillow επινόησαν μια ενδιαφέρουσα προσαρμοσμένη μέτρηση που ονομάζουν "Δείκτη Trick-or-Treat". Ο Δείκτης Trick-or-Treat συνδυάζει τέσσερις διαφορετικές μεταβλητές που η εταιρεία πιστεύει ότι θα συσχετιστούν με καλό τέχνασμα ή θεραπεία:

  1. Μεσαία αξία στο σπίτι: Πόσο εύπορος είναι η γειτονιά.
  2. Ποσοστό εγκληματικότητας: Πόσο ασφαλής είναι η γειτονιά.
  3. Πυκνότητα στέγασης: Πόσο κοντά είναι κάθε μονοκατοικία στο γειτονικό της.
  4. Μέση ηλικία των κατοίκων: Πόσο χρονών είναι οι κάτοικοι, υπονοώντας ότι οι ηλικιωμένοι κάτοικοι δίνουν περισσότερα και / ή καλύτερα καραμέλα.

Συνδυασμένη, η Zillow πιστεύει ότι τα δεδομένα αυτά δείχνουν τις ασφαλέστερες πόλεις όπου τα παιδιά μπορούν να πάρουν την καλύτερη καραμέλα στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Ουσιαστικά, η εταιρεία ποσοτικοποίησε τους άτυπους υπολογισμούς που κάθε γονέας (και παιδί!) Κάνει όταν υπολογίζει ποιες γειτονιές είναι πιθανό να "δώσουν την καλή καραμέλα" χωρίς "υπερβολικό περπάτημα".

Πού να πάει Trick-ή-θεραπεία στο Σαν Χοσέ

Εντός των πρώτων δέκα πόλεων, ο Zillow υπολόγισε αυτές τις μετρήσεις σε επίπεδο γειτονιάς και βρήκε τις πέντε καλύτερες γειτονιές στο Σαν Χοσέ για κόλπο ή θεραπεία.

  1. Δυτικό Σαν Χοσέ
  2. Willow Glen
  3. Cambrian Park
  4. Κήπος με τριαντάφυλλα
  5. Κοιλάδα Almaden

Οι γειτονιές μοιάζουν να ταιριάζουν με αυτούς τους δημογραφικούς παράγοντες που σημειώθηκαν παραπάνω, καθώς και τις ανεκδοτικές συστάσεις που έχω ακούσει από τους γείτονες και τους φίλους μου. Είναι μια ενδιαφέρουσα μετρική και ένα καλό σημείο εκκίνησης για να αποφασίσετε πού να πάρετε τα παιδιά σας τέχνασμα ή θεραπεία το τρέχον έτος.