Ο καιρός του Αγίου Αυγουστίνου

Μέση μηνιαία θερμοκρασία και βροχόπτωση στον St. Augustine

Ο Άγιος Αυγουστίνος είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών της Φλόριντα , παρέχοντας μια ματιά στην ιστορία της Φλόριντα και το έθνος μας επίσης. Βρίσκεται στη βορειοανατολική Φλώριδα, ο St. Augustine βρίσκεται εντός της ενδοχώρα κατά μήκος του ποταμού Matanzas και εκτείνεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, όπου θα βρείτε τις όμορφες παραλίες του.

Με μια συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 78 ° και ένα μέσο χαμηλό 61 °, θα βρείτε τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες του Αγίου Αυγουστίνου λίγο πιο άνετες και τις χειμερινές θερμοκρασίες λίγο πιο ψυχρό από αυτό που μπορεί να ζήσετε στο Ορλάντο την ίδια χρονική περίοδο .

Φυσικά, ο καιρός της Φλόριντα είναι απρόβλεπτος, έτσι μερικές φορές θα βιώσετε τα άκρα. Για παράδειγμα, η υψηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία στον St. Augustine ήταν θερμή 103 ° το 1986 και η χαμηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία ήταν πολύ ψυχρή 10 ° το 1985.

Κατά μέσο όρο, ο θερμότερος μήνας του Αγίου Αυγουστίνου είναι ο Ιούλιος και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος όρος για το καλύτερο μήνα. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει το Σεπτέμβριο. Είναι κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών ότι θα θελήσετε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη συσκευασία για διακοπές St. Augustine σας. Αφήστε τα σορτς πίσω το χειμώνα υπέρ των μακρύτερων παντελόνι και φέρτε ένα σακάκι. Ακόμα και η συσκευασία ενός πουλόβερ είναι μια καλή ιδέα το καλοκαίρι, αν σκοπεύετε σε μια κρουαζιέρα σεληνόφως ή βόλτα με καροτσάκι.

Ο τυφώνας Matthew βουρτσίζει την ανατολική ακτή της Φλόριντα στις αρχές Οκτωβρίου του 2016. Η καταιγίδα που έπεσε στο τέλος της σεζόν προκάλεσε μεγάλες πλημμύρες στο St. Augustine αποδεικνύοντας τη σημασία της γνώσης πώς να προετοιμαστείτε αν ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της σεζόν των τυφώνων από τις 1 Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου.

Εκείνοι που είχαν κάνει κράτηση με ξενοδοχεία που προσφέρουν εγγυήσεις τυφώνα ή έβγαλαν ταξιδιωτική ασφάλιση προχώρησαν καλύτερα από όσους δεν το έκαναν.

Μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις για το St. Augustine και μέσες θερμοκρασίες του Ατλαντικού Ωκεανού για την παραλία St. Augustine:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε το weather.com για τρέχουσες καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.

Αν σχεδιάζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .