Φεστιβάλ θαλασσινών Pensacola

30 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου 2016

Αν αγαπάτε θαλασσινά, θα λατρέψετε το Φεστιβάλ θαλασσινών Pensacola. Μια ποικιλία από φρέσκα θαλασσινά, που προετοιμάζονται από προσεκτικά επιλεγμένους πωλητές τροφίμων, πετιέται με μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνών και βιοτεχνίας της Northwest Florida και συνοδεύεται από ζωντανή ψυχαγωγία για να σας φέρει τη συνταγή για μια οικογενειακή ημέρα διασκέδασης στον ήλιο της Φλόριντα.

Καθώς απολαμβάνετε τον υπέροχο καιρό του Pensacola και τους ήχους ζωντανών συγκροτημάτων που παίζουν στο παρακείμενο πάρκο, περπατήστε τις αίθουσες τέχνης και χειροτεχνίας που θα γεμίσουν την πλατεία της Σεβίλλης στο Downtown Pensacola και θα απολαύσετε τις γευστικές σας γεύσεις σε μια σειρά θαλασσινών θαλασσινών που θα συνορεύουν με το πάρκο.

Η γεύση του Pensacola θα περιλαμβάνει μια περιοχή του Κόλπου προς τον Πίνακα όπου τα τοπικά εστιατόρια και οι ταβέρνες θα σερβίρουν πιάτα μεγέθους τάπας με τις συνταγές υπογραφής τους. Θα βρείτε επίσης μια ποικιλία από πωλητές θαλασσινών που προσφέρουν πιάτα, όπως κοτόπουλο με θαλασσινό νερό, κροκέτες με στρειδιών, καβούρια με μαλακό κέλυφος, γαρίδες καρύδας, κέικ καβουριώτικων καβουριών, γαρίδες, καθώς και περισσότερες από 10 άλλες επιλογές θαλασσινών. Μπορεί να θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα!

Η φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση δεν περιλαμβάνει μόνο περισσότερους από 130 πωλητές τέχνης και χειροτεχνίας που παρουσιάζουν τα προϊόντα τους, αλλά ζωντανή ψυχαγωγία και στο κοντινό Bartram Park. Η σύνθεση της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σε μια ημερομηνία πιο κοντά στο γεγονός.

Το Σάββατο και την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου και 2 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες γεμάτες διασκέδαση στο Bartram Park. Τα σπίτια αναπήδησης, ένας τοίχος αναρρίχησης σε βράχο, φουσκωτές μπάλες ανθρώπινου χάμστερ, πισίνες με πλήθος ζωντανών θαλάσσιων πλασμάτων, χειροποίητες χειροτεχνίες, ζωγραφική προσώπου και άλλα θα φιλοξενήσουν τους νέους δωρεάν από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 το Σάββατο 11:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ. την Κυριακή.

Οι δρομείς θα θελήσουν να πάρουν την εγγραφή τους νωρίς για το δημοφιλές Pensacola Seafood Don McClockey 5K Walk / Run. Η εκδήλωση Pensacola Runners Association, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και είναι η ιδανική ευκαιρία για να ξεκινήσετε τη σεζόν πτώσης.

Πληροφορίες και οδηγίες

Το Φεστιβάλ θαλασσινών Pensacola πραγματοποιείται στην πλατεία Σεβίλλης στο Downtown Pensacola, που βρίσκεται στις οδούς Zarrogosa και Adam.

Υπάρχει διαθέσιμη υπηρεσία μεταφοράς τροχόσπιτων. Ακολουθήστε τις πινακίδες στάθμευσης.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ Θαλασσινών Pensacola είναι δωρεάν, αλλά η είσοδος στο πάρκο Bartram, όπου θα βρίσκεται το στάδιο ψυχαγωγίας, θα είναι $ 5 μετά τις 5:00 μ.μ.

Το Pensacola βρίσκεται στα ακραία βορειοδυτικά του Panhandle της Φλόριντα, μόλις 60 μίλια από το Mobile, Αλαμπάμα. Αν ταξιδεύετε από την ανατολή κατά μήκος του I-10 και έχετε κάποιο επιπλέον χρόνο, θα μπορούσατε να βγείτε λίγο μετά τη διέλευση από τον κόλπο της Escambia στο Exit 17 στην Highway 90 South και να πάρετε τα αξιοθέατα κατά μήκος της εθνικής οδού Pensacola Scenic Bluffs .