Μετά το ταξίδι σας: Πώς να φέρετε το στυλ του σπιτιού στυλ

Πηγαίνοντας σε ένα σπα προορισμού μια φορά το χρόνο είναι μια θαυμάσια εμπειρία. Ποιος δεν θα αισθάνεται καλύτερα μετά από μια εβδομάδα άσκησης, υγιεινής διατροφής και θεραπείες spa; Μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να εστιάσετε σε αυτά που χρειάζεστε για να πάρετε πιο υγιεινά, ανεξάρτητα από το αν σας αρέσει η άσκηση ή την ηρεμία. Οι επαγγελματίες του Spa σας βοηθούν να αξιολογήσετε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες σας και να δημιουργήσετε ένα σχέδιο που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε.

Στη συνέχεια επιστρέφετε στο σπίτι. Το φορτίο εργασίας σας είναι πίσω και η υποστήριξη είναι έξω από το παράθυρο.

Πώς φέρετε τον τρόπο ζωής του spa στο σπίτι όταν το ταξίδι σας στο spa έχει τελειώσει;

Πρώτον, πολλές ιαματικές πηγές έχουν ειδικούς στη διατροφή, την άσκηση και τη συμπεριφορά με τις οποίες μπορείτε να μιλήσετε ή να επικοινωνήσετε με το σπίτι. Σκεφτείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους επαγγελματίες που συναντήσατε και θεωρείτε χρήσιμοι. Έχετε ήδη κάνει μια επένδυση στην υγεία σας πηγαίνοντας. Διατηρώντας περιοδικές συνεδρίες, παραμένετε συνδεδεμένοι με μια πηγή υποστήριξης μέχρι να γίνουν οι αλλαγές πιο σταθερές στη ζωή σας.

Η μεταφορά του σπιτιού σπιτιού σπιτιού σημαίνει επίσης μια συνεχής δέσμευση για την υγεία και την υγεία σας . Είναι όλα τα πράγματα που οι επαγγελματίες spa λένε ότι είναι τόσο σημαντικοί .... τα πράγματα που είπατε ότι θα κάνατε. Είναι σημαντικό να θυμηθείτε τα βασικά στοιχεία ενός υγιεινού τρόπου ζωής και γιατί είναι σημαντικά για εσάς. Θέλετε να χάσετε βάρος; Νιώθω καλύτερα? Να είστε γύρω για κάποιον που αγαπάτε; Σκεφτείτε αυτό όταν προσπαθείτε να διατηρήσετε τις θετικές αλλαγές που ξεκινήσατε στο σπα.

Ασκήσου τακτικά.

Η τακτική άσκηση έχει τόσα πολλά οφέλη για την υγεία, είναι δύσκολο να τα θυμηθείτε όλα. Βοηθά στον έλεγχο του βάρους σας και σας βοηθά στην πρόληψη ή τη διαχείριση ενός ευρέος φάσματος προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένων των καρδιαγγειακών παθήσεων, του εγκεφαλικού επεισοδίου, του διαβήτη τύπου 2 και της κατάθλιψης. Αυξάνει την ενέργειά σας, σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα και σας βοηθά να κοιμάστε.

Εάν δεν ασκείτε αυτήν την περίοδο, οι επαγγελματίες των ιαματικών λουτρών μπορούν να εκτιμήσουν την ικανότητά σας και να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ένα προσαρμοσμένο περιβάλλον. Εάν είστε ήδη έτοιμοι, μπορούν να σας βοηθήσουν να το ξεπεράσετε.

Τρώνε καλά

Το φαγητό είναι ένα άλλο θεμέλιο ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε: να τρώμε πολλά πράσινα. να εξαλείψει τη ζάχαρη και το άσπρο εξευγενισμένο αλεύρι, να τρώει μικρότερες ποσότητες και να πίνει αρκετό νερό Αλλά οι λάθος επιλογές είναι τόσο πολύ πιο εύκολο να γίνουν. Πηγαίνοντας σε ένα σπα προορισμού θα σας δώσει πολλές υγιεινές επιλογές, χωρίς να σας στερήσει, και να σας δώσει έμπνευση για πίσω στο σπίτι.

Καλόν ύπνο

Το να έχετε αρκετό ύπνο καλής ποιότητας θα σας φέρει καλύτερη υγεία και οι spa θα σας βοηθήσουν να τοποθετήσετε υγιείς συνήθειες ύπνου στη θέση σας. Πάρτε το χρόνο να εξασκηθείτε ώστε να πηγαίνετε στο κρεβάτι πραγματικά κουρασμένος. Αποφύγετε τη διέγερση πριν από τον ύπνο και προσπαθήστε να πάρετε μια ρουτίνα. Οι τεχνικές χαλάρωσης και οι θεραπείες spa μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν.

Πρακτική Διαλογισμός.

Οι ιατρικές μελέτες δείχνουν ότι ο διαλογισμός βοηθά στην ηρεμία του μυαλού σας, τη μείωση του στρες και τη βελτίωση της διάθεσής σας. Πάρτε την κατηγορία διαλογισμού στο σπα ή αναζητήστε τοπικούς πόρους που προσφέρουν οδηγίες και πρακτικές διαλογισμού, όπως μια εκκλησία ή ένα βουδιστικό κέντρο. Η διδασκαλία μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια άνετη στάση και να μάθετε πώς να εργαστείτε με το μυαλό.

Είναι επίσης χρήσιμο να εξασκηθείτε με μια ομάδα ανθρώπων. Κάποια άλλη μορφή διαλογιστικής πρακτικής, όπως

Πάρτε τις κανονικές θεραπείες σπα

Η τακτική μασάζ μπορεί να έχει τεράστια οφέλη για την υγεία. Οι περισσότεροι άνθρωποι το παίρνουν επειδή βοηθούν τόσο πολύ με την ένταση και τον πόνο των μυών. Όταν παίρνετε για πρώτη φορά ένα μασάζ παίρνει τον ιστό μια στιγμή για να απαντήσει. Με τον καιρό, γίνεται πιο εύπλαστο και οι θεραπευτές μπορούν γρήγορα να επεξεργαστούν κράμπες και σπασμούς. Οι τακτικές περιποιήσεις προσώπου σας βοηθούν να κρατάτε το δέρμα σας υγιές και όμορφο - και είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός σας.

Δώστε τις εγχώριες σας θεραπείες

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας στο σπίτι. Μπορείτε να πάρετε μια ζεστή μπανιέρα, να δώσετε στον εαυτό σας ένα scrub σώματος, ή να δοκιμάσετε ένα σπίτι προσώπου (δεν εξορύξεις, παρακαλώ!)

Είστε υπεύθυνοι για την υγεία σας και είναι καλό να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερες συνήθειες που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά τώρα για να αποφύγετε προβλήματα στο δρόμο.