Πώς να φτάσετε από Μαδρίτη στο Βαγιαδολίδ με τρένο και λεωφορείο

Ταξιδέψτε από την ισπανική πρωτεύουσα σε αυτή την πόλη Καστίγια και Λεόν

Λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να φτάσετε από Βαγιαδολίδ προς Μαδρίτη με λεωφορείο και τρένο. Επιπλέον, ελέγξτε το ξενοδοχείο Valladolid και το πακέτο οινοποιείων που αναφέρεται παρακάτω.

Δείτε επίσης: 100 πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Μαδρίτη

Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε ανάμεσα σε αυτές τις δύο πόλεις είναι με τρένο. Η τιμή είναι παρόμοια με το λεωφορείο, αλλά είναι πολύ ταχύτερη.

Μαδρίτη στο Βαγιαδολίδ με τρένο και λεωφορείο

Το τρένο από τη Μαδρίτη στο Βαγιαδολίδ διαρκεί περίπου μία ώρα και κοστίζει μεταξύ 15 και 20 ευρώ.

Εισιτήρια Κλειστών Σιδηροδρόμων στην Ισπανία με την Rail Europe

Υπάρχουν τακτικά λεωφορεία όλη την ημέρα μεταξύ Βαγιαδολίδ και Μαδρίτης. Το ταξίδι διαρκεί τρεις ώρες και κοστίζει κάτω από 15 ευρώ. Αυτή είναι η φθηνότερη επιλογή, ελάχιστα, αλλά το ταξίδι είναι μεγάλο. Πάρε το τρένο.

Τα περισσότερα λεωφορεία από το Βαγιαδολίδ προς τη Μαδρίτη φτάνουν στο σταθμό Mendez Alvaro. Τα τρένα από το Βαγιαδολίδ προς τη Μαδρίτη φθάνουν στο σιδηροδρομικό σταθμό Chamartin της Μαδρίτης. Διαβάστε περισσότερα για τους σταθμούς λεωφορείων και τρένων στη Μαδρίτη .

Κάντε κράτηση εισιτήρια λεωφορείων στην Ισπανία

Τι να κάνετε στο Βαγιαδολίδ

Το Βαγιαδολίδ είναι μια ιστορική πόλη (ο Κολόμβος πέθανε εδώ) και βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις καλύτερες περιοχές του κρασιού της Ισπανίας. Ελέγξτε έξω αυτό το ξενοδοχείο, το εστιατόριο και το οινοποιείο Valladolid για μια αυτόνομη επίσκεψη στο Βαγιαδολίδ.