Ταξιδιωτικός οδηγός για ένα παιχνίδι Panthers στην Καρολίνα

Η Carolina Panthers ήταν πολύ επιτυχημένη για μια ομάδα που έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι το 1995. Οι Panthers έχουν κερδίσει έξι τίτλους διαίρεσης και έπαιξαν σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος NFC σε 21 σεζόν. Πολλά άλλα franchises θα ονειρευτούν για επιτυχία.

Όντας μία από τις δύο επαγγελματικές αθλητικές ομάδες στο Charlotte, οι Panthers έχουν τοπικούς οπαδούς που ξεκινούν να λειτουργούν για να παράγουν μία από τις καλύτερες ατμόσφαιρες του gameday στο NFL.

Με τον Cam Newton στην πρώτη θέση της καριέρας του, είναι τώρα τόσο καλός χρόνος όσο οποιοσδήποτε για να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι Carolina Panthers στο Bank of America Stadium.

Εισιτήρια και χώρους καθισμάτων

Η πρόσφατη επιτυχία των Panthers μαζί με τη μέτρια απόδοση των Hornets έχει τσιμεντέψει την κατάσταση του Panthers ως την # 1 ομάδα στο Charlotte. Ως εκ τούτου, είναι συνήθως αρκετά δύσκολο να λάβετε εισιτήρια για τους Panthers στην πρωτογενή αγορά. Η καλύτερη ευκαιρία για να βρείτε εισιτήρια στην πρωτογενή αγορά είναι όταν η αρχική πώληση συμβαίνει το καλοκαίρι ή τις εβδομάδες που οδηγούν σε ένα παιχνίδι εναντίον ενός κατώτερου αντιπάλου.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια είτε online με το Ticketmaster, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε στο box office της Τράπεζας της Αμερικής. (Φροντίστε να μην συγχέεται με τα εισιτήρια δευτεροβάθμιας αγοράς, γνωστά και ως μεταπώληση εισιτηρίων, τα οποία μπορούν να εμφανιστούν αν κοιτάξετε τον ιστότοπο Ticketmaster.Αυτά δεν θα διατίθενται στην τιμή του λογαριασμού σας (μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό)

Οι Panthers δεν διαφοροποιούν την τιμολόγηση των εισιτηρίων βάσει του αντιπάλου.

Αν ψάχνετε για εισιτήρια, θα πρέπει πιθανότατα να χτυπήσετε τη δευτερογενή αγορά. Προφανώς, έχετε τις γνωστές επιλογές όπως το Stubhub και το NFL Ticket Exchange ή έναν συγκεντρωτή εισιτηρίων (ένας ιστότοπος που συγκεντρώνει όλους τους δευτερεύοντες ιστότοπους εισιτηρίων εκτός από τον Stubhub) όπως το SeatGeek και το TiqIQ.

Υπάρχουν δύο περιοχές Club που προσφέρονται από τους Panthers που περιλαμβάνουν φαγητό.

Το Suite 87 Club βρίσκεται στο ένα άκρο του σταδίου με εσωτερικά καθίσματα συνοδευόμενα από δωρεάν μπουφέ και στάνταρ επιλογές όπως μια περιοχή club με τηλεοράσεις, αποκλειστικό χώρο στάθμευσης και ένα ιδιωτικό μπαρ. Το Gridiron Club είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από την άλλη πλευρά του γηπέδου με υπαίθρια καθίσματα και τις ίδιες παροχές. Τα τυπικά καθίσματα Club στο επίπεδο των 300 και 400 δίνουν πρόσβαση σε τέσσερις διαφορετικούς συλλόγους στο επίπεδο 300 (ένα σε κάθε γωνία) και δύο στο επίπεδο 400. Τίποτα σε αυτά τα σαλόνια δεν συμπεριλαμβάνεται στο εισιτήριο, αλλά κάθε κλειστός σύλλογος έχει τηλεοράσεις που δείχνουν τα άλλα παιχνίδια NFL που συμβαίνουν. Οι σουίτες 87 Club και Gridiron Club έχουν πρόσβαση και σε αυτά τα σαλόνια. Τα καθίσματα Club Level είναι επίσης δύο ίντσες μεγαλύτερα από τα κανονικά καθίσματα, κάτι που είναι και ένα ωραίο πλεονέκτημα.

Να πάρει εκεί

Η πρόσβαση στο στάδιο Bank of America είναι πολύ εύκολη λόγω της τοποθεσίας του στην περιοχή Uptown της πόλης Charlotte, στην καρδιά της πόλης. Οι διαδρομές 16, 27, 29, 74 και I-77 και I-85 επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στην περιοχή. Ο χώρος στάθμευσης γύρω από το γήπεδο προορίζεται για κατόχους εισιτηρίων. Υπάρχουν 30.000 θέσεις στάθμευσης μέσα σε 10-15 λεπτά με τα πόδια από το γήπεδο, οπότε και η εύρεση χώρου στάθμευσης για όσους δεν έχουν εισιτήρια εποχής είναι επίσης πολύ εύκολη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Panda Parking για να κάνετε κράτηση σε ένα πληρωμένο σημείο μπροστά από το χρόνο, αν δεν θέλετε να ανησυχείτε για το gameday. Απλά προσέξτε να μη πίνετε και να οδηγείτε επειδή οι μπάτσοι περιμένουν στο κάτω μέρος της εθνικής οδού στην ράμπα μετά από παιχνίδια για ανθρώπους που θέλουν να πιαστούν.

Μπορείτε επίσης να πάρετε την εξυπηρέτηση ελαφρών σιδηροδρομικών γραμμών LYNX προσφέρει υπηρεσία από νοτιοδυτικά του Σαρλότ δεξιά στο Uptown. Κατεβείτε στο Carson, στο Stonewall ή στο Συνεδριακό Κέντρο και σταματήστε να βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση από το στάδιο. Υπάρχουν πάντα ταξί για όσους προέρχονται από περιοχές γύρω από το Uptown. Μπορείτε να επιλέξετε να περπατήσετε γιατί αυτό είναι εύκολο.

Πίσω

Υπάρχει πάντα πίσω πόρτα όταν παίζεται το ποδόσφαιρο και τα παιχνίδια της Carolina Panthers δεν διαφέρουν. Δεν είναι τόσο διαδεδομένο, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές θέσεις στάθμευσης γύρω από το γήπεδο. Πολλή διασκέδαση για το pregame είχε στα μπαρ και τα εστιατόρια, τα οποία θα φτάσουμε λίγο.

Εάν δεν βρίσκεστε σε χώρους στάθμευσης για τα εισιτήρια εποχής, βεβαιωθείτε ότι έχετε τη δυνατότητα να φουσκώνετε από όπου μπορείτε να σταθμεύσετε. Οι ανεμιστήρες απλώνονται επίσης σε χορτώδεις περιοχές και πλευρικούς δρόμους για να φτάσουν στην πόρτα του πίσω μέρους τους.

Ως εναλλακτική λύση, μπορείτε να φέρετε τη δική σας σχάρα ή / και ψύκτη και να εγκαταστήσετε στρατόπεδο στην περιοχή του PantherFanz Tailgating Club. Καλωσορίζουν τον καθένα και όλους. Αν δεν έφερες φαγητό, κάνε ό, τι κάνει όλοι οι άλλοι που παίρνουν εκεί νωρίς. Επικεφαλίστε στο Bojangles και κερδίστε την Ειδική Θυροκόλληση Για όσους κάνουν το tailgate, υπάρχουν τα συνήθη πρότυπα που πρέπει να ακολουθήσετε, αλλά δεν είναι τόσο αυστηρά όσο κάποια άλλα στάδια γύρω από τη χώρα. Οι σχάρες και άλλες συσκευές μαγειρέματος με ανοιχτή φλόγα πρέπει να απέχουν περισσότερο από 10 πόδια από οποιοδήποτε όχημα. Οι υπόλοιπες πολιτικές υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Panthers.

Οι Panthers do προσφέρουν τη δική τους εμπειρία ανεμιστήρα πριν το παιχνίδι που ονομάζεται Panthers Lair, το οποίο ανοίγει δύο ώρες πριν από το kickoff. Βρίσκεται στη γωνία της οδού Mint και της οδού Morehead, το Panthers Lair είναι ελεύθερο στους οπαδούς και προσφέρει διαδραστικά παιχνίδια, προσφορές, φορτηγά τροφίμων και DJ. Οι οπαδοί μπορούν επίσης να συναντήσουν τον Sir Purr (την μασκότ Panthers) και τα TopCats (μαζορέτες της Panthers). Υπάρχουν επίσης Panthers στο πάρκο, η οποία είναι μια παρόμοια έννοια σε λίγους δρόμους μακριά στο πάρκο Romare Bearden. Υπάρχουν περισσότερες δραστηριότητες για παιχνίδια παιδιών στο Play 60 Kids Combine μαζί με τις εμφανίσεις του Sir Purr και των TopCats.

Διασκέδαση Pregame & Postgame

Το Dog House προσφέρει την καλύτερη εμπειρία pregame όσο το δυνατόν πλησιέστερα στο στάδιο Bank of America. Συνήθως είναι ένα γκαράζ, αλλά μετατρέπεται σε ένα μπαρ για gamedays σε συνδυασμό με το τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό WFNZ. Ανοίγει δύο ώρες πριν από τα παιχνίδια και έχει ζωντανή μουσική, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και τα τρόφιμα και τα ποτά που θα περιμένατε σε ένα σενάριο pregame. Υπάρχει ακόμη και ένα μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου στο πίσω μέρος για να σας κρατήσει ή να διασκεδάσετε τα παιδιά.

Το σχέδιο είναι ένα σχετικά καινούργιο σπορ μπαρ ακριβώς βόρεια του γηπέδου. 40 μπύρες στο βύθισμα συνοδεύονται από ένα πλειάδα τηλεοράσεων επίπεδης οθόνης που καταστρέφουν τους τοίχους και το δημιουργικό φαγητό δεν είναι κακό ούτε.

Όλα τα American Pub, Slate Billiards και Oak Room προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία ως συνδυασμός. Και τα τρία μέρη συνδέονται με κοινόχρηστο τοίχο, αλλά προσφέρουν διαφορετική εμπειρία. Παίρνει αρκετά ζωντανή μετά από όλα τα παιχνίδια Panthers επίσης. Το Tavern on the Tracks είναι ένα άλλο καλό σπορ μπαρ απέναντι από το δρόμο που έχει και καθίσματα σε εξωτερικούς χώρους. Υπάρχουν μερικές καλές επιλογές φαγητού σε κοντινή απόσταση καθώς και για πριν ή μετά το παιχνίδι. Price's Κοτόπουλο Coop κάτω από το δρόμο προσφέρει μερικά από τα καλύτερα τηγανητό κοτόπουλο στην περιοχή. Η κουζίνα TIN συνήθως παρκάρει το τροχόσπιτό της γύρω από το ξενοδοχείο και ελπίζουμε ότι μπορείτε να πάρετε τις μοναδικές tacos, quesadillas και sliders. Τα κοτόπουλα Tinga και μπάρμπεκιου Tacos πραγματικά χτύπησαν το σημείο.

Η σκηνή μπαρ δεν είναι τόσο καλή για δραστηριότητες pregame πιο κοντά στην καρδιά του Uptown.

Το Connolly's on Fifth και το Ri Ra Irish Pub προσφέρουν μερικές στάνταρ ιρλανδέζικες επιλογές bar με τις υπαίθριες πάγκες και παιχνίδια του Connolly. Η αυλή Hooligans αγκαλιάζει περισσότερο προς τη διεθνή αθλητική σκηνή, αλλά δεν είναι ένα κακό μέρος για μια πίντα. Το Carolina Ale House και το Wild Wing Café παρέχουν την επιλογή του αθλητικού μπαρ σε αλυσίδα.

Για φαγητό ίσως χρειαστεί να χτυπήσετε το Sandwich House & Chili του Brook για τσίλι burgers ή Mert's Heart & Soul τέσσερα Southern favorites.

Στο παιχνίδι

Θυμηθείτε ότι οι κανόνες NFL σας απαγορεύουν να φέρετε μεγάλες τσάντες σε οποιοδήποτε στάδιο. Δεν υπάρχουν αποθήκες ή αποθηκευτικοί χώροι για να βάζετε τις τσάντες σας έξω από το στάδιο, οπότε θα πρέπει να τους επιστρέψετε στο αυτοκίνητό σας αν ξεχάσετε να το κάνετε πριν προσπαθήσετε να εισέλθετε στο γήπεδο. Οι ανεμιστήρες δεν επιτρέπεται να φέρουν φαγητό μέσα στο γήπεδο, αλλά σε κάθε ανεμιστήρα επιτρέπονται δύο εργοστασιακά σφραγισμένα μπουκάλια νερού.

Υπάρχουν οριστικά αγαπημένα φαγητά στο Bank of America Stadium. Ελπίζω να είστε έτοιμοι για κάποιο καλό μπάρμπεκιου Καρολίνα. Το Hog Molly έκανε το ντεμπούτο του σε τρεις φορητούς σταθμούς πωλητών στο 500 επίπεδο το 2014 και κέρδισε τους οπαδούς. Φανταστείτε πόσο θα απολαύσετε ένα σάντουιτς με μπιφτέκι με τέσσερις φέτες μπέικον, κολοκυθιά, γεμιστές πιπεριές jalapeno, τηγανητά κρεμμύδια και σάλτσα μπάρμπεκιου σε ρολό Kaiser. Το τεντωμένο σάντουιτς χοιρινού κρέατος στο BBQ του JJR μπορεί να μην είναι το καλύτερο στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας, αλλά είναι ίσως το καλύτερο που θα βρείτε σε οποιοδήποτε στάδιο της NFL. Τα κουτάβια Hush είναι μια ωραία πλευρά για να προσθέσετε στην εξίσωση. Όλοι στην περιοχή αγαπούν τα Bojangles τους, οπότε δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το κοτόπουλο τους είναι μεταξύ των μεγαλύτερων στο γήπεδο.

Η παρουσία μπύρας έχει βελτιωθεί με την πάροδο των ετών. Υπάρχουν πολλές επιλογές τοπικής μπίρας. Οι γνωστές τοπικές επιλογές όπως ο Captain Jack, η Carolina Blonde, η Maelstrom IPA, η NoDa Brewing Ghost Hop και ο Olde Meck Copper είναι μερικές από τις πολλές προσφορές. Ο κήπος μπύρας έξω από το τμήμα 101 είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δείτε τις επιλογές.

Που να μείνω

Είναι εύκολο να βρείτε ένα ξενοδοχείο κατά τον έλεγχο ενός παιχνιδιού Panthers, λόγω του τόπου όπου βρίσκεται το Bank of America Stadium. Έχετε τυπικές επιλογές όπως το Hilton, το Holiday Inn, το Hyatt, το Marriott και το Westin. Οι τιμές των ξενοδοχείων θα πρέπει να είναι αρκετά λογικές. Ο Hipmunk (ταξιδιωτικός συσσωρευτής) μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο ξενοδοχείο για τις ανάγκες σας, καθώς συγκεντρώνει όλες τις επιλογές σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητήσετε ενοικιάσεις σπιτιών στην περιοχή Charlotte. Υπάρχουν πολλές επιλογές και οι ιδιοκτήτες σπιτιού ψάχνουν πάντα να κάνουν λίγα δολάρια.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα κάποιες καλές προσφορές εκεί έξω για εσάς, οπότε θα πρέπει να ελέγχετε συνεχώς ιστοσελίδες όπως το AirBNB, το VRBO ή το HomeAway.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι στον ανεμιστήρα, ακολουθήστε τον James Thompson στο Facebook , το Google+ , το Instagram , το Pinterest και το Twitter .