Οδηγός Grand Prix του Long Beach 2017

Δραστηριότητες Track και Racing του Grand Prix της Toyota στο Long Beach

Κάθε χρόνο ζευγάρια εκατοντάδων χιλιάδων αγωνιστών κατεβαίνουν στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια για το Grand Prix της Toyota στο Long Beach .

Οι τρεις ημέρες αγώνων γύρω από τους δρόμους του Downtown Long Beach περιλαμβάνουν τη σειρά IndyCar , το Super Drift Challenge , το World Challenge , έτσι ώστε να υπάρχει συνεχής δράση σε αυτό το street course για τις τρεις μέρες. Το IMSA WeatherTech SportsCar Championship επιστρέφει με δύο κατηγορίες από τα πιο προηγμένα, εξωτικά σπορ αυτοκίνητα στον πλανήτη.

Το SPEED Energy Stadium Super Trucks Race επιστρέφει και πάλι φέτος.

Νέο φέτος είναι το ρεκόρ Can-Am Challenge, το οποίο θα παρουσιάσει vintage αυτοκίνητα από τη χρυσή εποχή του Can-Am Racing (1966-74). Τα αυτοκίνητα από κατασκευαστές όπως η McLaren, η Lola, η Σκιά και άλλα οδήγησαν τους Jim Hall, Mark Donohue, Mario Andretti, Parnelli Jones, Dan Gurney και Phil Hill!

Υπάρχει επίσης το ξεκίνημα της Πέμπτης Thunder στο Downtown Long Beach, το οποίο έχει μια νέα θέση φέτος, καθώς και το παραδοσιακό pre-race Roar στο πάρτι του Shore Street στο Belmont Shore την Τετάρτη.

Εκτός από αυτό που συμβαίνει στην πίστα, υπάρχουν συνεδρίες αυτογραφίας οδηγών, διαδηλώσεις, πωλητές, μια Ζώνη Οικογενειακής Διασκέδασης και το Long Beach Grand Prix Lifestyle Expo όλες τις τρεις ημέρες στο Long Beach Sports Arena.

Η Παρασκευή είναι μέρα προθέρμανσης, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικό παζάρι. Εξακολουθείτε να δοκιμάζετε όλα τα διαφορετικά αυτοκίνητα στην πίστα.

Ο πρώτος αγώνας Super Trucks, οι τελικοί Can-Am Challenge και Drift Challenge είναι το Σάββατο. Η Παγκόσμια Πρόκληση, το 2ο μέρος της Super Race και το επίσημο Grand Prix της Long Beach IndyCar Race όλα γίνονται την Κυριακή.

Έχω βάλει μαζί τις πιο σημαντικές πληροφορίες για να βοηθήσετε στο σχεδιασμό του ταξιδιού σας στο Long Beach Grand Prix , συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών αγώνα και γενικών πληροφοριών για την επίσκεψη στο Long Beach.

Βασικές πληροφορίες:

6-9 Απριλίου 2017, δείτε το χρονοδιάγραμμα για τις ακριβείς ώρες.
Πού: Λεωφόρος Pine, Shoreline Drive και Seaside Way στο Long Beach, στο τέλος του αυτοκινητόδρομου 710. Χάρτης κυκλώματος
Κόστος: Γενική είσοδος 1 ημέρας $ 32- $ 87, 3 ημέρες από $ 95 ενηλίκων, δείτε την Επίσημη Ιστοσελίδα για περισσότερες τιμές και πληροφορίες. Ελέγξτε Goldstar.com για εισιτήρια έκπτωσης.
Super Photo Ticket: $ 290 περιλαμβάνει πρόσβαση 3 ημερών σε περίπτερα φωτογραφιών, paddocks και περιορισμένη πρόσβαση στο pit

Πόροι Grand Prix:

Long Beach Grand Prix Πρόγραμμα
Grand Prix Insider - Συμβουλές σχετικά με τις καλύτερες προσφορές και τις καλύτερες θέσεις
Η Γκαλερί Grand Prix - για να βγάλεις τις εικασίες από αυτό, έκανα φωτογραφίες για να σου δείξω ποια είναι η θέα από διαφορετικές θέσεις καθισμάτων από τα grandstands μέχρι τα Pit Suites στα εστιατόρια.
Toyota Grand Prix της Long Beach Αρχική Σελίδα

Γκαλερί φωτογραφιών Grand Prix

Long Beach Grand Prix Αγώνας Φωτογραφίες - Εικόνες των γρήγορων αυτοκινήτων.
Long Beach Grand Prix Διασκέδαση Φωτογραφίες - Lifestyle Expo, paddocks αυτοκινήτων, οδηγοί, προ-εμφάνιση, κλπ.

Πόροι Long Beach:

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Long Beach
Ξενοδοχεία Long Beach Downtown
Long Beach Downtown Δείπνο
Νυχτερινή ζωή στο Long Beach Downtown
Long Beach Shopping
Οδηγός επισκεπτών της βασίλισσας Μαρίας