Πώς να βρείτε το ήσυχο αυτοκίνητο του Amtrak

Μάθετε πού μπορεί να βρίσκεται το Quiet Car στο τρένο σας Amtrak

Εάν κάνετε επαγγελματικά ταξίδια στα βορειοανατολικά, αξίζει να εξετάσετε τη λήψη ενός τρένου Amtrak για το επόμενο ταξίδι σας - ειδικά εάν ταξιδεύετε μεταξύ Βοστώνης, Νέας Υόρκης, Φιλαδέλφειας ή Ουάσιγκτον DC. Είστε σε θέση να παρακάμψετε την ταλαιπωρία ασφαλείας των αεροδρομίων και των πτήσεων, καθώς και να εξοικονομήσετε τον εαυτό σας όλα τα σπατάλη χρόνου να φτάσετε από και προς τα αεροδρόμια και να περιμένετε πτήσεις. Για επαγγελματίες ταξιδιώτες, ένα από τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά ενός ταξιδιού Amtrak (είτε του Northeast Regional είτε της ταχύτερης υπηρεσίας Acela) είναι το Quiet Car.

Αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πού βρίσκεται το ήσυχο αυτοκίνητο σε συγκεκριμένο τρένο. Γιατί έχω έρθει με αυτές τις συμβουλές για την εύρεση του Amtrak Quiet Car στο επόμενο ταξίδι με το τρένο σας.

Ήσυχη τοποθεσία και λεπτομέρειες

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κράτηση θέσης στο ήσυχο αυτοκίνητο. Πρέπει απλά να το βρείτε, και ελπίζουμε ότι υπάρχει μια θέση σε αυτό, όταν επιβιβαστείτε στο τρένο.

Σύμφωνα με την Amtrak, το Quiet Car μπορεί να βρίσκεται στην πραγματικότητα οπουδήποτε σε ένα συγκεκριμένο τραίνο. Έτσι, ο καλύτερος τρόπος για να εντοπίσετε το Quiet Car είναι να ζητήσετε από έναν οδηγό ή έναν εισερχόμενο εισιτήριο, όπου βρίσκεται το Quiet Car.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες βασικές οδηγίες σχετικά με το πού να αναζητήσετε το Quiet Car. Στο Acela Express, βρίσκεται δίπλα στο αυτοκίνητο First Class. Σχετικά με τα πρόσφατα ταξίδια που έχω πάρει, το Quiet Car on the Acela ήταν το δεύτερο αυτοκίνητο από το πίσω μέρος του τρένου. Στην περιφερειακή υπηρεσία Northeast, το Quiet Car είναι δίπλα στο αυτοκίνητο Business Class, το οποίο στα πρόσφατα ταξίδια μου ήταν στο μπροστινό μέρος του τρένου.

Ο ιστότοπος της Amtrak παραθέτει τη θέση του Quiet Cars σε άλλα τρένα ως εξής: στα τρένα του Keystone, το Quiet Car βρίσκεται δίπλα στον κινητήρα. στα τρένα Hiawatha, είναι το πιο πίσω αυτοκίνητο. σε ορισμένα τρένα της Empire Corridor είναι δίπλα στον κινητήρα. Σε οποιαδήποτε άλλη αμαξοστοιχία, ελέγξτε με τον αγωγό.

Το ήσυχο αυτοκίνητο

Και στα δύο αμαξοστοιχίες Northeast Regional και Acela (καθώς και σε άλλα αμαξοστοιχίες) το Amtrak διαθέτει ένα ήσυχο αυτοκίνητο για ταξιδιώτες που θέλουν - το μαντέψατε - ήσυχο!

Το Quiet Car είναι πραγματικά όπως ακριβώς και κάθε άλλο αυτοκίνητο στο τρένο που βρίσκεστε, εκτός από το γεγονός ότι προσφέρει μια ήσυχη και γαλήνια ατμόσφαιρα για ταξιδιώτες. Αυτό σημαίνει ότι δεν μιλάμε για κινητά τηλέφωνα! Αν χρειαστεί να πραγματοποιήσετε ή να λάβετε μια κλήση ενώ βρίσκεστε στο ήσυχο αυτοκίνητο, θα πρέπει να βγείτε από το αυτοκίνητο και να πάρετε την κλήση ανάμεσα στα αυτοκίνητα ή στο αυτοκίνητο καφέ. Οι επιβάτες μπορούν να μιλήσουν στο Quiet Car, αλλά η Amtrak ζητά να μιλάτε ήσυχα και μόνο για περιορισμένες περιόδους. Αν σχεδιάζετε να συνομιλείτε για ολόκληρο το ταξίδι, θα πρέπει να πάρετε ένα κανονικό κάθισμα (χωρίς ησυχία).

Η Amtrak επίσης προσπαθεί συνήθως να κρατήσει τα φώτα ελαφρώς πιο χαμηλά στο "Quiet Car", αν και δεν είναι σκοτεινά από οποιοδήποτε κομμάτι της φαντασίας και μπορείτε πάντα να ανάψετε το φως ανάγνωσης αν χρειαστεί.

Κανόνες ήσυχου αυτοκινήτου

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, υπάρχει περιορισμένη ομιλία και καμία χρήση κινητού τηλεφώνου. Υπάρχουν όμως και άλλοι κανόνες για το Quiet Car. Οι επιβάτες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε συσκευή που προκαλεί θόρυβο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κινητά τηλέφωνα, συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD ή φορητοί υπολογιστές με τα ηχεία ενεργοποιημένα. Εάν χρησιμοποιείτε ακουστικά - βεβαιωθείτε ότι η ένταση του ήχου είναι χαμηλή, ώστε να μην μπορούν να ακουστούν από άλλα άτομα.