Να πάρει από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσιγκτον, DC

Ζυγίζοντας τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της διαμετακόμισης με τρένο, αεροπλάνο, αυτοκίνητο και λεωφορείο

Εάν επισκέπτεστε τη Νέα Υόρκη, αλλά θέλετε να προγραμματίσετε μια εκδρομή στην Ουάσιγκτον, DC, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για να επιλέξετε τις διάφορες επιλογές μεταφοράς μεταξύ των δύο. Είτε σκέφτεστε να πετάτε, να οδηγείτε, να πάρετε το τρένο ή να οδηγείτε το λεωφορείο, έχουμε ζυγίσει τις επιλογές σας, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε με βάση το τι θέλετε από το ταξίδι σας.

Ενώ μια ημερήσια εκδρομή στην Ουάσινγκτον είναι από τεχνικής απόψεως ικανή, μπορεί να είναι πολύ φιλόδοξη εάν θέλετε πραγματικά να πάρετε όλα τα αξιοθέατα και τις εμπειρίες αυτών των δύο θέσεων. Ως αποτέλεσμα, θα συνιστούσαμε να ξοδεύετε τουλάχιστον μία νύχτα σε κάθε μια για να κάνετε τα ταξίδια αξίζει τον κόπο και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να πάρετε πραγματικά μια γεύση από αυτό που η Ουάσιγκτον, DC έχει να προσφέρει.

Επιπλέον, δείτε μερικές από τις επιλογές που αναφέραμε παρακάτω για μονοήμερες εκδρομές στην Ουάσιγκτον, DC από τη Νέα Υόρκη αν προτιμάτε να μην το κάνετε μόνοι σας και να θέλετε να δείτε έναν από τους οδηγούς για να δείτε και τις δύο αυτές πόλεις της ανατολικής ακτής σε ένα ταξίδι .