Προστατεύστε τα μαλλιά από τη θερμότητα και την υγρασία και την καταστροφή του ήλιου στα τροπικά

Τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα όταν βγαίνει για μια θέση με υψηλές θερμοκρασίες και πνιγμό υγρασίας; Πώς μπορεί να προετοιμάσει και να προστατεύσει τα μαλλιά της από τον ήλιο και την υγρασία, ώστε το χρώμα της να φαίνεται πραγματικό και η υφή να είναι γυαλιστερή καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρωματιστής Stephen Sanna και ο συνιδιοκτήτης Michel Obadia του Pierre Michel Beauty Salon της Νέας Υόρκης προσφέρουν τις επαγγελματικές συμβουλές τους.

Δυσκολία: Μέσος όρος

Χρόνος που απαιτείται: Ξεκινήστε 6 μήνες πριν το ταξίδι σας

Εδώ είναι πώς:

  1. Πηγαίνετε σε έναν επαγγελματία. Για μια ευκαιρία τόσο σημαντική όσο ένας γάμος προορισμού, μήνα του μέλιτος ή μεγάλες διακοπές, κάντε ένα ραντεβού με έναν επαγγελματία για τα μαλλιά. Εάν διαχειρίζεστε τακτικά το χρώμα και το στυλ μόνος σας, ένας επαγγελματίας μπορεί να διορθώσει λάθη, να σας φέρει σε ταχύτητα σε ένα τρέχον, κολακευτικό στυλ για το πρόσωπό σας και να προτείνει τα σωστά προϊόντα επεξεργασίας.
  2. Τοποθετήστε ένα φράγμα υγρασίας. Το κλειδί για την προστασία των μαλλιών από ζεστό, υγρό καιρό είναι να δημιουργηθεί ένα εμπόδιο που η υγρασία δεν μπορεί να διεισδύσει. Τα προϊόντα βαθιάς προετοιμασίας και αντιψυκτικά είναι απαραίτητα. Ένας επαγγελματίας μπορεί να συστήσει συγκεκριμένες που θα λειτουργούν καλύτερα με τον τύπο τρίχας σας.
  3. Διερεύνηση νέων προϊόντων. Το σαλόνι της Νέας Υόρκης βοηθά τους πελάτες της να προστατεύουν τα μαλλιά τους με τα προϊόντα RepHair από τον Pierre Michel. Το καθημερινό σαμπουάν, το κοντίσιονερ, ο ογκομετρητής για τα λεπτά μαλλιά και το μαλακτικό για παχιά μαλλιά περιέχουν όλα ένα μοναδικό φυσικό βοτανικό συστατικό.
  1. Ξεκινήστε συχνές θεραπείες βαθιάς προετοιμασίας. Ξηρό, χημικώς επεξεργασμένο και υπερβολικά επεξεργασμένο ποτό για τα μαλλιά σε πλούσια moisturizers. Τα χαλασμένα μαλλιά μπορούν να επωφεληθούν από την επικάλυψη RepHair Deep Conditioning Masque και το RepHair Leave-In Conditioner για παχιά έως χοντρό μαλλιά. Μετά το σαμπουάν, τα μαλλιά θα φαίνονται πιο λαμπερά και θα έχουν επιπλέον σώμα. Εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό, χωρίς να αλκοόλ Queen Helene χοληστερόλης Hair Conditioning Κρέμα είναι διαθέσιμη στα περισσότερα φαρμακεία.
  1. Δώστε στον εαυτό σας μια φυσική θερμική επεξεργασία. Εάν πηγαίνετε στην παραλία πριν από το ταξίδι σας, χτενίστε στη βασίλισσα Helene ή εφαρμόστε βρεφικό λάδι ή βούτυρο κακάο στα μαλλιά και μασάζ μέσα Σαμπουάν αργότερα. Εάν δεν θέλετε το "υγρό βλέμμα", χρησιμοποιήστε ένα σπρέι προστασίας από τον ήλιο, όπως το Phyto Plage Protective Sun Veil. Είτε έτσι είτε αλλιώς, να έχετε κατά νου ότι τα μη προστατευμένα μαλλιά, όπως το δέρμα, θα καούν από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.
  2. Διασκεδάστε με το χρώμα. "Οι άνθρωποι δεν χρωματίζουν τα μαλλιά απλώς επειδή πρέπει," λέει η Sanna, "αλλά επειδή θέλουν". Εάν έχετε το χρόνο, αρχίστε να εστιάζετε στην επίτευξη του σωστού χρώματος των μαλλιών έξι μήνες πριν από την ημερομηνία αναχώρησής σας.
  3. Ώρα να χρωματίζεις. Σχεδιάστε την τελική επεξεργασία δύο εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Το χρώμα δεν τελειώνει εντελώς στα μαλλιά μέχρι 2-3 σαμπουάν μετά τη διαδικασία. "Ο χρωματιστής σας θα πρέπει να λάβει υπόψη σας την έκθεση στον καυτό ήλιο", λέει η Sanna. "Ο ήλιος θα οξειδώσει τα μαλλιά και μπορεί να το κάνει ελαφρύτερο από εσάς." Οι ξανθιές θέλουν να αποφύγουν να πάει πολύ ελαφρύ και τα πιο σκούρα χρώματα πρέπει να αποφύγουν την οσφρητικότητά τους, κάτι που μπορούμε να αντισταθμίσουμε στο σαλόνι.
  4. Μην φοβάστε να βλάψετε τα μαλλιά. Αν δεν έχετε ποτέ χρωματιστεί τα μαλλιά σας πριν, καταλάβετε ότι "τα προϊόντα είναι πολύ πιο ευγενή τώρα από ό, τι ήταν παλιά", εξηγεί η Sanna. Χρησιμοποιεί το L'Oreal ημι-μόνιμο χρώμα. "Δεν έχει σκληρή αμμωνία ή υπεροξείδιο και καθώς κλείνει τον άξονα των μαλλιών, κάνει τα μαλλιά να λάμπουν περισσότερο μετά." Τα άτομα με λεπτή τρίχα αποκομίζουν ένα άλλο πλεονέκτημα ", προσθέτει. "Το χρώμα καλύπτει τα σκέλη, κάνει την τρίχα να αισθάνεται και να φαίνεται παχύτερη."
  1. Πάρτε τζάμια. Ζητήστε να εφαρμόσετε ένα "βερνίκι" μετά το σαμπουάν του χρώματος. Θα κάνει τα μαλλιά σας πολύ, πολύ, πιο λαμπερά όταν στεγνώσουν.
  2. Κάνε τον εαυτό σου ... φυσικά. Αποφασισμένη να εφαρμόσει χρώμα στο σπίτι; Για καλύτερα αποτελέσματα, προχωρήστε σε περισσότερες από δύο αποχρώσεις ελαφρύτερες ή πιο σκούρες από το φυσικό σας χρώμα. Ρωτήστε εάν το σαλόνι σας προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική για να καθορίσετε το πραγματικό χρώμα των μαλλιών σας και τι σκιά θα τα συμπληρώσει. Εάν εφαρμόζετε επισημάνσεις, να σας βοηθήσει ένας φίλος. υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις που μπορεί να φτάσει μόνο ένας ακτινολόγος.
  3. Ξήρανση με φούσκα, αντί για στεγνό αέρα, μαλλιά. Χρησιμοποιήστε ένα θερμικά ενεργοποιημένο προϊόν styling που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το σχήμα της τρίχας. Για επιπλέον έλεγχο, ζητήστε από τον στιλίστα να ζεσταθεί τα μαλλιά μετά το στέγνωμα με το χτύπημα ή χρησιμοποιήστε ένα σίδερο για ένα κυματιστό αποτέλεσμα. Τελειώστε με ένα προϊόν όπως το Bain de Terre Anti-Frizz Hair Spray.
  1. Τοποθετήστε μια ομάδα ομορφιάς για να εργαστείτε για σας. Το Pierre Michel Salon, για παράδειγμα, έχει νυφικούς συμβούλους που μπορούν να προσφέρουν τα πάντα, από μοντέρνα updos έως προσωρινές επεκτάσεις σε τέλεια ζωγραφισμένα νύχια.
  2. Θυμηθείτε, το ταξίδι δεν είναι μόνο για τα μαλλιά σας. Πρόκειται για χαλάρωση, διασκέδαση και συναναστροφή. Έτσι, αφού κάνετε τα πάντα για να προστατεύσετε τα σκισίματα σας, ξεχάστε το και απολαύστε τον εαυτό σας.

Συμβουλές:

  1. Ξεκινήστε να προετοιμάζεστε ακολουθώντας τα βήματα για την οικοδόμηση ενός καλού, υγιούς κεφαλιού: Τρώτε καλά, ξεκουραστείτε, ενυδατώνετε, ενυδατώνετε, ενυδατώνετε. Σκεφτείτε να έχετε μια θεραπεία με το τριχωτό και μασάζ.
  2. Θυμηθείτε αυτό το απλό γεγονός χημείας: Το νερό και το πετρέλαιο δεν αναμιγνύονται. Χρησιμοποιήστε λοιπόν προϊόντα με βάση το πετρέλαιο για να αποφύγετε την υγρασία. Επίσης, μείνετε μακριά από τα πηκτώματα ή τα προϊόντα με αλκοόλ. στεγνώνουν τα μαλλιά.
  3. Σχεδιάστε να αφήσετε τουλάχιστον τρεις ώρες για μια εμπειρία σαλόνι - και χρησιμοποιήστε το χρόνο για να χαλαρώσετε.
  4. Οι άνδρες που έχουν κάποια γκρι και θέλουν να χρωματίζουν τα μαλλιά τους δεν πρέπει να προσπαθούν να τα εξαλείψουν όλα. που θα φανεί αφύσικο. Στο σαλόνι, η Sanna «χρωματίζει» περίπου 30%.
  5. Εάν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν και τα μαλλιά σας είναι μια φωτογραφική καταστροφή, πάρτε τις φωτογραφίες σας σε έναν σχεδιαστή που μπορεί να Photoshop σε ένα καλύτερο "κάνει για σας!

Ο, τι χρειάζεσαι: