Τι είναι το πρόσωπο προσώπου;

Η διαφορά μεταξύ προσώπου LED και φωτογραφιών προσώπου IPL

Το Photofacial είναι ένας όρος για μια θεραπεία δέρματος που χρησιμοποιεί κάποιο είδος τεχνολογίας βασισμένου στο φως, κυρίως για την ενίσχυση του κολλαγόνου, την αντιμετώπιση των καφέ κηλίδων και τη μείωση των σπασμένων τριχοειδών αγγείων. Άλλα ονόματα για τα photofacials είναι τα φωτογραφικά προσώπου , η αναζωογόνηση του προσώπου και η αναζωογόνηση των φωτογραφιών.

Συνήθως, μια φωτογραφική μηχανή σημαίνει μια θεραπεία με IPL (έντονο παλλόμενο φως) σε ένα ιατρικό σπα ή ένα σπα με ημερήσια αποτελέσματα, όπως το Euphoria της Νέας Υόρκης στο Soho, το οποίο κάνει εξαιρετικά photofacials IPL.

Ένα photofacial IPL μπορεί να θεραπεύσει μια ποικιλία δερματικών παθήσεων όπως καφέ κηλίδες, σπασμένα τριχοειδή αγγεία, φλέβες αράχνης και ερυθρότητα του προσώπου. Μια φωτογραφική μηχανή IPL προσφέρει ένα φωτεινό φως έκρηξης σε πολύ υψηλά επίπεδα ενέργειας μέσω μιας φορητής συσκευής. Ενώ μερικά IPL έχουν συσκευές ψύξης, μπορεί να είναι άβολα, ακόμη και επώδυνα.

Μια φωτογραφία προσώπου IPL είναι μια καλή επιλογή αν έχετε πολλούς διαφορετικούς στόχους: plumper, νεανικό δέρμα, ξεθωριασμένα καφέ κηλίδες, λιγότερα σπασμένα τριχοειδή αγγεία και λιγότερη συνολική ερυθρότητα, που ονομάζεται διάχυτη ερυθρότητα προσώπου. Ο αριθμός των φωτογραφικών προσώπων IPL που χρειάζεστε ποικίλλει ανάλογα με την κατάσταση που επεξεργάζεστε, τα αποτελέσματα που θέλετε και τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά το δέρμα σας. Τα προσωπικά στοιχεία του προσώπου λειτουργούν καλύτερα σε συνδυασμό με μια τακτική ρουτίνα φροντίδας του δέρματος που αναπτύσσεστε με τον αισθητικό σας .

Μερικά ιαματικά λουτρά που διαθέτουν εξοπλισμό LED (φωτοεκπομπής). Είναι συνήθως ονομάζεται φωτοθεραπεία, και LED προσώπου, ή θεραπεία LED, αλλά μερικές φορές ονομάζεται φωτογραφία προσώπου.

Ωστόσο, το IPL και το LED είναι τελείως διαφορετικά, οπότε είναι εξαιρετικά σημαντικό να κατανοήσουμε ποια τεχνολογία φωτογραφικού προσώπου χρησιμοποιείται. Με αυτόν τον τρόπο είναι πιθανότερο να έχετε τα αποτελέσματα που ελπίζετε να επιτύχετε.

Μια φωτογραφία προσώπου με LED είναι μια πολύ ήπια θεραπεία που χρησιμοποιεί φως μικρού φάσματος για να ενισχύσει το κολλαγόνο, το οποίο δημιουργεί πρήξιμο, νεανικό δέρμα ή για να σκοτώσει τα βακτήρια που προκαλούν ακμή.

Αυτός ο τύπος φωτογραφικού προσώπου είναι πιθανότερο να βρεθεί σε ένα σπα ημερήσιας ημέρας με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική.

Τα πρόσωπα προσώπου με LED είναι ανώδυνα, δροσερά και χαλαρά, και (σε ​​αντίθεση με τις επεξεργασίες με λέιζερ ) δεν φέρουν κίνδυνο καύσης. Τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται μετά από μια σειρά φωτογραφικών θεραπειών προσώπου. Αρχικά, συνιστάται μια σειρά από έξι θεραπείες με διάστημα ενός έως δύο εβδομάδων. Στη συνέχεια, διατηρήστε με μια θεραπεία κάθε μήνα ή δύο. Μπορεί να είναι μέρος μιας περιποίησης προσώπου ή μιας αυτόνομης θεραπείας.

Τα προσώδια προσώπου με LED είναι μια καλή επιλογή για ανθρώπους που θέλουν να ενισχύσουν το κολλαγόνο ή να θεραπεύσουν την ακμή. Οι ιδιότητές τους για την αναζωογόνηση του κολλαγόνου έχουν αποδειχθεί με την ιατρική έρευνα. Τα αποτελέσματα δεν θα είναι τόσο δραματικά όσο η πλαστική χειρουργική, αλλά είναι ένας πιο ήπιος, πιο φυσικός και λιγότερο δαπανηρός τρόπος να πάει.