Τι είναι το προσώπου;

Τα βασικά βήματα ενός επαγγελματικού προσώπου

Οι άνθρωποι παίρνουν προσώπου για διάφορους λόγους: μερικοί άνθρωποι θέλουν αυτά τα φρικτά σπυράκια έξω! Άλλοι αρχίζουν να φροντίζουν το δέρμα τους στη δεκαετία του '20 για να διατηρήσουν μια νεανική εμφάνιση. Οι ηλικιωμένοι θέλουν κάποια βοήθεια με προγράμματα αντι-ξανά. Και τότε υπάρχουν οι άνθρωποι που απλά θέλουν να χαλαρώσουν και να χαϊδεύονται.

Αυτοί είναι όλοι ωραίοι λόγοι για να πάρετε περιποιήσεις προσώπου. Αλλά συχνά το ίδιο το πρόσωπο είναι λίγο μυστηριώδες. Τι κάνει ο ατμός;

Γιατί συνεχίζουν να βάζουν κρέμες και να τους απομακρύνουν; Γιατί να πάρετε συχνά περιποιήσεις προσώπου;

Μια περιποίηση προσώπου είναι ουσιαστικά μια πολυβάθμια θεραπεία δέρματος που είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φροντίσετε το δέρμα σας. Το πρόσωπο καθαρίζει, απολέσκει και θρέφει το δέρμα, προάγοντας μια σαφή, ενυδατωμένη επιδερμίδα και μπορεί να βοηθήσει το δέρμα σας να φαίνεται πιο νεανικό. Παίρνετε επίσης συμβουλές για τον καλύτερο τρόπο φροντίδας του δέρματός σας . Ένα πρόσωπο λειτουργεί καλύτερα όταν είναι μέρος ενός συνεχούς προγράμματος φροντίδας του δέρματος.

Είναι καλύτερο να βρείτε έναν έμπειρο, εξειδικευμένο εγκεκριμένο αισθητικό που έχει ειδική εκπαίδευση στην φροντίδα του δέρματος και είναι γνώστης, επιδεικτικός και παθιασμένος με το έργο της. Νομικά, ένας κοσμετολόγος έχει το δικαίωμα να προσφέρει περιποιήσεις προσώπου, αλλά η αρχική του κατάρτιση είναι στα μαλλιά, επομένως ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή. Υπάρχει επίσης μια τάση προς τους διπλωματούχους θεραπευτές, όπου το άτομο έχει άδεια να δώσει τόσο μασάζ και περιποιήσεις προσώπου. Να είστε προσεκτικοί για αυτό σε μια τοποθεσία θέρετρο, ειδικά αν προτιμάτε να πάτε μάλλον σε κάποιον που δίνει περιποιήσεις προσώπου όλη την ώρα.

Ένα πρόσωπο είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής θεραπεία spa μετά από ένα μασάζ .

Τα βασικά βήματα ενός προσώπου

Τουλάχιστον ένα πρόσωπο αρχίζει συνήθως περίπου 80 δολάρια σε ένα σπα και μπορεί να πάει πολύ υψηλότερα στα ιαματικά λουτρά , το θέρετρο και τα ιαματικά λουτρά. Ειδικές μάσκες και οροί επίσης κάνουν την τιμή υψηλότερη.

Πόσο συχνά πρέπει να πάρω προσώπου;

Διαφέρει από άτομο σε άτομο. Στην ιδανική περίπτωση, πάρετε μια περιποίηση προσώπου μηνιαία, επειδή αυτό είναι για πόσο καιρό παίρνει το δέρμα για να αναγεννηθεί. Προσπαθήστε να έχετε ένα πρόσωπο τουλάχιστον τέσσερις φορές το χρόνο, καθώς αλλάζει η εποχή. Μπορεί να χρειαστείτε πιο συχνά εάν προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε μια περίπτωση ακμής, ειδικά στην αρχή. Διαφορετικά, μια φορά το μήνα είναι άφθονο. Μπορείτε να το παρακάνετε, ειδικά εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα.

Παραλλαγές στο κλασικό ευρωπαϊκό προσώπου

Μπορείτε να δείτε όλα τα διάφορα είδη προσώπου που προσφέρονται σε ένα μενού spa και αισθανθείτε σύγχυση για το ποια να επιλέξει. Θέλετε ένα αντι-γήρανσης του προσώπου , ένα προσώπου οξυγόνου, ένα κολλαγόνο προσώπου ή ένα βαθύ καθαρισμό του προσώπου; Μην ανησυχείτε πάρα πολύ. Είναι όλες οι παραλλαγές του κλασικού ευρωπαϊκού προσώπου. Τα ονόματα συνήθως καθορίζονται από τις διαφορετικές γραμμές φροντίδας του δέρματος. Αν επιλέξετε το λάθος πρόσωπο για το δέρμα σας, ένας καλός αισθητικός θα σας συμβουλεύσει στην αίθουσα θεραπείας και θα αλλάξει τη θεραπεία σε κάτι κατάλληλο για το δέρμα σας.

Οι παραλλαγές στο κλασσικό ευρωπαϊκό προσώπου περιλαμβάνουν το μίνι-προσώπου (μια θεραπεία 30 λεπτών που συνήθως παραλείπει τις εκχυλίσεις). Χρησιμοποιήστε μια γραμμή που έχει συνταχθεί για ώριμο δέρμα, με συστατικά όπως η βιταμίνη C, και έχετε αντιγηραντική του προσώπου. Είναι ένα προσώπου οξυγόνου όταν μια ομίχλη καθαρού οξυγόνου είναι μέρος της θεραπείας, ή τα προϊόντα διαμορφώνονται για να μεταφέρουν οξυγόνο στο χόριο. Είναι ένα κολλαγόνο του προσώπου (επίσης αντι-γήρανσης) όταν τοποθετούνται ειδικά φύλλα κολλαγόνου στο δέρμα. Μια προσώπου ακμής θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις εκχυλίσεις. Μια φωτογραφία προσώπου είναι μια ξεχωριστή επεξεργασία φωτός για την επίτευξη συγκεκριμένων αποτελεσμάτων, όπως η ενίσχυση του κολλαγόνου ή η θεραπεία της ακμής.