ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Round Hill Spa στην Τζαμάικα

Το Round Hill είναι ένα απίστευτα κομψό boutique ξενοδοχείο και spa στο Montego Bay της Τζαμάικας με περήφανο πελατολόγιο που χρονολογείται από το 1953. Ο John F. Kennedy, ο Paul Newman και ο Paul McCartney έχουν μείνει όλοι εδώ και ο Ralph Lauren κατέχει ένα από τις 27 βίλες με θέα στον ωκεανό.

Αυτό το μικρό πολυτελές ακίνητο είναι εύκολο να φτάσετε, επειδή είναι μόλις 20 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο Sangster, αλλά αισθάνεται έναν κόσμο ξεχωριστό.

Πρώτον, ο Round Hill βρίσκεται στη δική του χερσόνησο 30 στρεμμάτων και διοικεί την ακτογραμμή. Δεν είναι μια σειρά από ξενοδοχεία σε μια μεγάλη αμμώδη παραλία, με ξένους που περπατούν πάνω και κάτω όλη την ημέρα, όπως θα δείτε στο Negril. Οι άνθρωποι που βλέπετε είναι οι άνθρωποι που μένουν εκεί.

Το Round Hill έχει έναν γείτονα - ένα σπίτι φυτεία του 18ου αιώνα που φτάνετε περπατώντας ένα μονοπάτι κατά μήκος μιας βραχώδους ακτογραμμής. Αλλά ήρθε προς πώληση πριν από μερικά χρόνια και τώρα είναι το Spa στο Round Hill. Η ατμόσφαιρα το καθιστά ένα από τα ξεχωριστά ιαματικά λουτρά της Τζαμάικα. Μπορείτε να πάρετε θεραπείες, να πάρετε μια τάξη γιόγκα, να φάτε το μεσημεριανό, να βρεθείτε σε μια αιώρα, να καθίσετε σε ξαπλώστρες κάτω από τα δέντρα ή να κολυμπήσετε στον ωκεανό.

Το ξενοδοχείο ανοίχτηκε για πρώτη φορά από έναν κοινωνικά συνδεδεμένο επιχειρηματία της Τζαμάικας, John Pringle, που κάλεσε τους Αμερικανούς και Ευρωπαίους κοινωνικούς εταίρους, τους λογοτέχνες και τους καλλιτέχνες να κατασκευάσουν ιδιωτικές εξοχικές κατοικίες. Οι παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες στους κοινόχρηστους χώρους επιβεβαιώνουν την αίγλη του παλιού σχολείου.

Σήμερα, μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια βίλα όταν οι ιδιοκτήτες δεν διαμένουν ή ένα από τα 36 δωμάτια στο The Pineapple House, ένα διώροφο κτίριο που αγκαλιάζει την ακτογραμμή. Ο ίδιος ο Ralph Lauren σχεδίασε τα δωμάτια με γούστο, χρησιμοποιώντας ουδέτερα λευκά και πιτσιλιές λαμπερό ροζ ή μπλε.

Έμεινα σε ένα από τα επάνω δωμάτια, τα οποία έχουν ρομαντικά κρεβάτια με ουρανό, θολωτά ταβάνια και μεγάλα παράθυρα που γέρνουν πίσω, ώστε να μπορείτε να δείτε τον ωκεανό.

Αυτό είναι ένα υπέροχο μέρος για να καθίσετε και να χαλαρώσετε. Τα δωμάτια στο κάτω δωμάτιο δεν έχουν τα ψηλά ταβάνια, αλλά έχουν αίθριο. Τα δωμάτια είναι τόσο κοντά στη θάλασσα που μπορείτε να ακούτε καταπραϋντικά κύματα που κολλάνε στις ακτές.

Χαλαρώστε και χαλαρώστε

Ο Round Hill έχει να κάνει με την καλή γεύση και το ήσυχο, χαλαρό ύφος που επιστρέφει σε μια άλλη εποχή. Τα δωμάτια εξακολουθούν να ανοίγουν με πραγματικά κλειδιά και η αλυσίδα μπρεξίματος είναι ανάγλυφη με τον ανανά Round Hill. Το Round Hill σερβίρει αγγλικό ψηλό τσάι κάθε απόγευμα, με σάντουιτς και γλυκά. Αυτό δεν είναι μια σκηνή όλης της συμμετοχής, αλλά μια θέση χαμηλού κλειδιού για να χαλαρώσετε και να αποκαταστήσετε. Οι Ευρωπαίοι αρέσουν εδώ.

Υπάρχει δωρεάν αναψυχής Kids Club που μπορεί να φιλοξενήσει όλες τις ηλικίες. Αν θέλετε περιπέτεια - και υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στην περιοχή - ίσως να θέλετε να πάτε μακριά από την ιδιοκτησία. Ενώ υπάρχουν γήπεδα τένις, μονοπάτια τζόκινγκ και γυμναστήριο, έβλεπα ως επί το πλείστον τους ενήλικες γύρω από την πισίνα υπερχείλισης, χαλαρώνοντας.

Είναι τόσο χαλαρό ότι ο σκηνοθέτης spa είπε ότι μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι πολύ μακριά για να περπατήσετε στο σπα! Και είναι κυριολεκτικά πέντε λεπτά με τα πόδια. Ενώ είναι διατεθειμένη να στείλει έναν θεραπευτή σε σας, η απώλεια στο σπα θα ήταν λάθος. Έχει πραγματικά ένα εκπληκτικό σκηνικό - ένα παραθαλάσσιο σπίτι φυτειών με ένα σκούπισμα γκαζόν και γιγαντιαία δέντρα.

Δεν χρειάζεται καν να πάρετε μια θεραπεία για να απολαύσετε αυτό το σημείο.

Το Spa στο Round Hill χρησιμοποιεί τα προϊόντα Elemis, αλλά ανακάλυψα ότι επίσης κάνουν τα δικά τους μείγματα ελαίων μασάζ, χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια από λεμονόχορτο τζαμαϊκανών σε ένα και γλυκό πορτοκάλι και λεβάντα σε ένα άλλο. Συνήθως τα έλαια είναι διαθέσιμα μόνο για το μασάζ με ζεστό πέτρωμα ($ 150 για 50 λεπτά), αλλά ρώτησα αν θα χρησιμοποιήσουν το λάδι από λεμόνι για το βαθύ μασάζ ιστού μου (150 δολάρια για 50 λεπτά) και με φιλοξένησαν.

Ένα από τα ενδιαφέροντα πράγματα για το Round Hill είναι ότι δεν είχε ένα πλούσιο ντουλάπι. Αντ 'αυτού, ο θεραπευτής σας θα σας μεταφέρει σε ένα μικρό προθάλαμο με ένα καλάθι γεμάτο με ρόμπα και παντόφλες, μια πόρτα σε ένα μπάνιο και ντους και μια άλλη πόρτα στην αίθουσα θεραπείας σας. Εκεί είστε έτοιμοι για τη θεραπεία σας.

Καθώς ήθελα να πάρω ντους πριν το μασάζ μου, αισθανόμουν λίγο έσπευσε, όπως έκοβε τον χρόνο θεραπείας μου.

Ο θεραπευτής μου ήταν πολύ δυνατός και έπρεπε να την ρωτήσω για ένα μεσαίο μασάζ αντί για το βαθύ ιστό που είχα κλείσει. Χρησιμοποίησε τεχνικές μασάζ , όπως τέντωμα και hacking, οι οποίες είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές αλλά δεν χρησιμοποιούνται συνήθως στα ιαματικά ιαματικά λουτρά της Αμερικής.

Το Round Hill Spa είναι επίσης γνωστό για τις θεραπείες σώματος του , όπως το τζαμαϊκανό θάμνο καφέ φασολιών, το γλυκό βανίλια και το καστανό τρίβει το σώμα του σακχάρου και το buff του σώματος ανανά. Δεν έκανα ένα, αλλά άκουσα ότι είναι εξαιρετική.

Το Μασάζ Μαυρίσματος

Οι ταξιδιώτες της Καραϊβικής είναι γνωστοί για υπερβολική επιρροή, οπότε μία από τις θεραπείες υπογραφής του Round Hill Spa είναι το Masquerade Hangover. Είναι ένα αρκετά απαλό μασάζ που συνδυάζει το κλασσικό σουηδικό μασάζ με ένα μείγμα πετρελαίου που περιλαμβάνει το Jamaican Sweet Basil για να τονώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του σώματος. Απλά μην περιμένετε θαύματα αν είχατε πάρα πολλά από το υπέροχο γουρούνι διάτρηση του θέρετρου.

Το Round Hill διαθέτει εξωτερική αίθουσα περιποίησης που περιβάλλεται από τροπική ζούγκλα. Έχω αναρριχηθεί στην κολακευτική σκάλα για να ρίξω μια ματιά, και είδα ότι είναι εξοπλισμένο με ένα νίκι ντους , μια από τις αγαπημένες μου θεραπείες. Ενώ αυτή η περιοχή απευθύνεται κυρίως σε περιποιήσεις σώματος , μπορείτε μερικές φορές να την χρησιμοποιήσετε για άλλες υπηρεσίες, αν δεν έχει γίνει κράτηση. Για παράδειγμα, κάποιοι έκαναν μια θεραπεία Reiki επάνω απλώς επειδή το ζήτησαν και το δωμάτιο ήταν διαθέσιμο.

Μια καλή κλάση γιόγκα διδάσκεται εδώ με επιπλέον χρέωση. Ένα περιορισμένο μενού σερβίρεται στο σπα και συνιστώ ανεπιφύλακτα να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να φάτε, να ξεκουραστείτε σε μια αιώρα και να κοιτάξετε τον ωκεανό. Ο χλοοτάπητας της προκυμαίας χρησιμοποιείται επίσης για μασάζ στην προκυμαία.

Παρά την πολυτέλεια, υπάρχει ένα χαλαρό συναίσθημα εδώ στο Round Hill και εκτείνεται στην υπηρεσία. Είναι εγκάρδια, αλλά δεν θα γραφτεί σαν αμερικανικά εταιρικά ξενοδοχεία. Το πιο αδύναμο σημείο είναι η εξαιρετική γευστική εμπειρία. Αλλά το υψηλό τσάι αγγλικού στιλ στις 4 μ.μ., με εξαιρετικά σπιτικά προϊόντα, ήταν εξαιρετικό. Συνολικά, είναι ένα ξενοδοχείο και spa που συνιστάται ιδιαίτερα.

Round Hill Hotel and Villas: Τύπος Spa: Spa Resort
John Pringle Drive, Montego Bay
Τζαμάικα, Δυτικές Ινδίες
Τηλέφωνο: 876-956-7050
Ιστοσελίδα: www.roundhill.com