Τι είναι το μασάζ στο σώμα;

Κάνοντας το τραχύ δέρμα λεία ξανά

Μια απολέπιση σώματος είναι μια δημοφιλής θεραπεία σώματος που είναι βασικά ένα προσώπου για το σώμα: απολέγει και ενυδατώνει το δέρμα σας, αφήνοντάς το απαλό και απαλό. Μια απολέπιση σώματος γίνεται με ένα αποξεστικό υλικό - συνήθως θαλασσινό αλάτι ή ζάχαρη που αναμιγνύεται με κάποιο είδος λαδιού μασάζ και ένα αρωματικό αιθέριο έλαιο . Εάν οι θάμνοι χρησιμοποιούν αλάτι, θα μπορούσε να ονομαστεί θάμνος αλάτι, λάμψη αλάτι ή θάμνος θάλασσας.

Το τρίψιμο ακολουθείται από εφαρμογή υψηλής ποιότητας λοσιόν ή κρέμας που αφήνει το δέρμα σας ενυδατωμένο.

Μια απολέπιση σώματος δεν είναι τεχνικά ένα μασάζ επειδή οι θεραπείες σώματος μπορούν να εκτελεστούν από αισθητικούς, οι οποίοι έχουν άδεια μόνο για να δουλέψουν στο δέρμα και όχι στον υποκείμενο μυϊκό ιστό (εκτός αν δίνουν μασάζ στο πρόσωπο, το λαιμό και τους ώμους).

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός καθαρισμού σώματος;

Ένα τρίψιμο σώματος συνήθως πραγματοποιείται σε ένα υγρό δωμάτιο, το οποίο έχει δάπεδο πλακιδίων και αποχέτευση. Ο θεραπευτής μπορεί να σας προσφέρει εσώρουχα μίας χρήσης, αφήστε το δωμάτιο. Θα ξεκινήσετε με το πρόσωπο προς τα κάτω σε ένα τραπέζι μασάζ που καλύπτεται με μια πετσέτα, ένα φύλλο ή ένα λεπτό πλαστικό, ή σε ένα ειδικό υγρό τραπέζι με ένα ντους Vichy πάνω από το κεφάλι. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαστεί να σηκωθείτε για να ξεπλυθεί.

Ο θεραπευτής θα επιστρέψει και θα αρχίσει να τρίβει απαλά την απολέπιση στην πλάτη σας, τις πλάτες των χεριών σας και τις πλάτες των ποδιών και των ποδιών σας. Μπορεί να βυθιστείτε με μια πετσέτα, ώστε να εκτίθεται μόνο το μέρος στο οποίο εργάζεται. Στη συνέχεια, γυρίζετε και αυτός / η κάνει την άλλη πλευρά.

Όταν ο θεραπευτής τελειώσει, συνήθως μπαίνετε σε ένα ντους για να ξεπλύνετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεπλύνετε προσεκτικά, ώστε να μην πάρετε λίγο κόκκους πίσω στο τραπέζι. Και μην χρησιμοποιείτε το τζελ για το ντους - είναι καλό να κρατήσετε το πετρέλαιο και τα αρωματικά στο δέρμα σας. Εάν το σπα κάνει τη θεραπεία σε υγρό τραπέζι, ο θεραπευτής είτε θα σας ξεπλέσει με ένα ντους χειρός είτε θα ενεργοποιήσει ένα ντους Vichy .

Εάν μπαίνεις στο ντους, ο θεραπευτής θα βάλει καθαρά φύλλα στο τραπέζι της θεραπείας ενώ θα ντους και θα βγεις από το δωμάτιο ξανά. Στεγνώνετε και βρίσκετε με το πρόσωπο κάτω στο τραπέζι περιποίησης κάτω από ένα φύλλο ή πετσέτα. Στη συνέχεια ο θεραπευτής επιστρέφει και εφαρμόζει λοσιόν σώματος ή λάδι.

Άλλα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για Scrubs σώματος