Οκτώβριο στο Χονγκ Κονγκ

Τα γεγονότα και τον καιρό του Οκτωβρίου στο Χονγκ Κονγκ

Ίσως ένας από τους καλύτερους μήνες για να επισκεφθείτε το Χονγκ Κονγκ. Η θρυλική υγρασία της πόλης είναι χαμηλή και ο ουρανός είναι καθαρός και μπλε, ενώ ο συνεχής ηλιοφάνειας τον Οκτώβριο στο Χονγκ Κονγκ είναι ο ιδανικός μήνας για να εξερευνήσετε την πόλη. Πολλοί Χονγκ Κονγκ θεωρούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο τους θερινούς μήνες του Χονγκ Κονγκ, καθώς το εύρος θερμοκρασίας βυθίζεται κάτω από το σημείο βρασμού και επιτρέπει στους ντόπιους να χτυπήσουν τις παραλίες και τα μονοπάτια πεζοπορίας.

Ο Οκτώβριος στο Χονγκ Κονγκ είναι επίσης γεμάτο άγρια ​​φύση, καθώς τα πουλιά παίρνουν αναπνοή στο δρόμο τους προς τα θερμότερα κλίματα στο νότο.

Τοποθεσίες όπως το Πάρκο Υγροτόπων του Χονγκ Κονγκ είναι γεμάτες με κοπάδια μεταναστευτικών αμμοθινών και κοκκινιστών. Αν προτιμάτε να περπατήσετε στην πιο άγρια ​​πλευρά του Χονγκ Κονγκ , αυτός είναι ο καλύτερος μήνας για να το κάνετε. Φυσικά με την κλίση υγρασίας που έχει υποχωρήσει, αυτή είναι επίσης μια φανταστική στιγμή για να δείτε τις αγορές και τους ατμόσφαιρους εμπορικούς δρόμους του Mongkok ή Causeway bay επίσης.

Ο καιρός τον Οκτώβριο Μέση Υψηλή 80F (27C) Μέση Χαμηλή 73F (23C)

Οι κάτοικοι και οι τουρίστες μπορούν να χαρούν καθώς η υγρασία του Χονγκ Κονγκ πέφτει, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι μπορούν να πάνε ξανά έξω. Αν και η υγρασία έχει πάει, οι σαφείς μπλε ουρανοί σημαίνουν άφθονο ηλιοφάνεια και σχεδόν καμία βροχόπτωση.

Ο Οκτώβριος είναι ευτυχώς απαλλαγμένος από σύννεφα. Αυτό μπορεί να σημαίνει έντονο ήλιο, ωστόσο, για το οποίο είναι σκόπιμο να συσκευάσετε ένα καπάκι και κρέμα ηλίου. Ο ήλιος μπορεί να είναι πολύ δυνατός, ακόμη και όταν είναι σε εξωτερικούς χώρους για σύντομες περιόδους. Εάν σχεδιάζετε να χτυπήσετε τα μονοπάτια πεζοπορίας στην ύπαιθρο, φέρτε απωθητικό κουνουπιών, και παπούτσια περπατήματος, καθώς και άφθονο εμφιαλωμένο νερό

Τι να φορέσω

Τα σανδάλια θα κάνουν το περίπατο πιο ευχάριστο, ενώ αναπνέει τα πόδια παπούτσια για εκείνους που θέλουν να απολαύσουν την πιο περιπετειώδη πλευρά του Χονγκ Κονγκ σε εξωτερικούς χώρους συνιστάται.

Ένα ελαφρύ πουλόβερ είναι χρήσιμο καθώς παντού στο Χονγκ Κονγκ υπάρχει κλιματισμός, συχνά σαν ψυγείο, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων συγκοινωνιών.

Τα ελαφρά βαμβακερά μπλουζάκια είναι τα καλύτερα για καθημερινή χρήση και τα σορτς είναι αποδεκτά στο κοινό, αν και θα χρειαστεί να τραβήξετε μερικά παντελόνια για να μπείτε στα περισσότερα εστιατόρια και καλύτερα ξενοδοχεία.

Πρέπει να ξέρω

Ο Οκτώβριος είναι ένας από τους κύριους μήνες του συνεδρίου του Χονγκ Κονγκ, όταν χιλιάδες αντιπρόσωποι κατεβαίνουν στην επικράτεια. Μπορείτε να βρείτε τιμές δωματίων ξενοδοχείων υψηλότερες από τις κανονικές. Σημαίνει επίσης ότι πολλά από τα ξενοδοχεία της πόλης είναι γεμάτα - βιβλίο όσο πιο μπροστά μπορείτε.

Οκτώβριος υπέρ

Οκτ

Εκδηλώσεις Οκτωβρίου