Τι πρέπει να ξέρετε για τη Γενεύη στη λίμνη

Η Γενεύη στη λίμνη, που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Erie περίπου μια ώρα οδήγησης ανατολικά του Κλήβελαντ, ήταν ένα από τα πρώτα θέρετρα λίμνη Οχάιο.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1900, η ​​γραφική τοποθεσία ήταν το σπίτι σε δεκάδες εξοχικές κατοικίες και ήταν δημοφιλής με το Midwest "gentry", συμπεριλαμβανομένων των John D. Rockefeller , Henry Ford, και Harvey Firestone. Σήμερα, η περιοχή είναι γεμάτη με υπαίθριες δραστηριότητες, στοές, καλοκαιρινές εκδηλώσεις και πολλά οινοποιεία της λίμνης Erie .

Ιστορία

Η Γενεύη στη λίμνη αποκαλείται "Πρώτο θερινό θέρετρο του Οχάιου". Η διασκέδαση άρχισε το 1869 όταν χτίστηκε το πρώτο καρναβαλικό πάρκο, το "Sturgeon Point". Στις αρχές της δεκαετίας του 1900, οι εφευρέτες και οι επιχειρηματίες του Midwest, John D. Rockefeller, Henry Ford και Harvey Firestone, επέλεξαν το σημείο να περάσουν τα σαββατοκύριακα κάμπινγκ. Σταδιακά, οι σκηνές έδωσαν τη θέση τους σε καμπίνες και εξοχικές κατοικίες, αλλά η περιοχή εξακολουθεί να διατηρεί την ταπεινή και προσιτή έκκλησή της.

Θελγήτρα

Ανάμεσα στα πολλά αξιοθέατα μέσα και γύρω από τη Γενεύη στη λίμνη είναι τα οινοποιεία της λίμνης Erie, όπως το παλιό οινοποιείο Firehouse και το κρασιού Lakehouse Inn ακριβώς στη Γενεύη-στη-λίμνη. την αμμουδιά και την αλιεία στο κρατικό πάρκο της Γενεύης. οι διάφορες στοές του παλιού στιλ στο κέντρο της πόλης. και τα πολλά ειδικά καλοκαιρινά γεγονότα.

Εστιατόρια

Τα εστιατόρια στη Γενεύη-στη-Λίμνη τρέχουν το φάσμα από τα casual εστιατόρια δίπλα στη λίμνη μέχρι το καλό φαγητό. Μεταξύ αυτών είναι:

Διαμονή

Τα καταλύματα μέσα και γύρω από τη Γενεύη στη λίμνη αποτελούνται κυρίως από κοινοτικές κοινότητες εξοχικών σπιτιών , ξενώνες bed and breakfast και κάμπινγκ στα θέρετρα και το κρατικό πάρκο της Γενεύης (βλέπε παρακάτω). Δεδομένου ότι τα καταλύματα, όλων των ειδών, είναι περιορισμένα, είναι λογικό να προγραμματίσουμε καλά εκ των προτέρων.

Κρατικό πάρκο της Γενεύης

Το κρατικό πάρκο της Γενεύης, που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Erie, λίγο έξω από τη Γενεύη στη λίμνη, είναι ένα συγκρότημα 698 στρεμμάτων, το οποίο προσφέρει μονοπάτια πεζοπορίας, μια αμμουδιά 300 ποδών, μια μαρίνα, μια εξωτερική πισίνα και πολλά πικνίκ περιοχές. Οι επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν από καμπίνες, κάμπινγκ και ένα από τα 109 δωμάτια στο Lodge, πολλά από τα οποία έχουν θέα στη λίμνη Erie.

Το Γραφείο Επισκεπτών της Γενεύης στη λίμνη
5536 Lake Rd
Η Γενεύη στη λίμνη, OH