Το Εκθεσιακό Κέντρο του Akron Ohio

Το Summit Mall είναι ένα πολυτελές εμπορικό κέντρο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Market στο βόρειο προάστιο Akron του Fairlawn. Το εμπορικό κέντρο, αγκυροβολημένο από τα πολυκαταστήματα Dillard και Macy, διαθέτει περισσότερα από 120 καταστήματα, υπηρεσίες και εστιατόρια. Αν οδηγείτε από το Κλήβελαντ, είναι μόλις ένα εύκολο 45 λεπτά με το αυτοκίνητο κάτω από I-77 από το κέντρο της πόλης.

Τα μαγαζιά:

Τα περισσότερα από 120 καταστήματα λιανικής στο Summit Mall περιλαμβάνουν:

Οι υπηρεσίες:

Οι υπηρεσίες στο Summit Mall περιλαμβάνουν:

Τα εστιατόρια:

Το Summit Mall διαθέτει τέσσερα εστιατόρια πλήρους εξυπηρέτησης, το Brewhouse και το εστιατόριο του BJ, το PF Chang's, το First Watch Day Cafe και το Bravo !, καθώς και ένα γήπεδο Starbuck και ένα εστιατόριο με τα παρακάτω καταστήματα:

Υπηρεσίες επισκεπτών στο Summit Mall:

Τα καροτσάκια είναι διαθέσιμα για ενοικίαση στο εμπορικό κέντρο για ονομαστική χρέωση. Ένας περιορισμένος αριθμός αναπηρικών αμαξιδίων είναι διαθέσιμος δωρεάν για τους επισκέπτες. Το γραφείο εξυπηρέτησης πελατών πωλεί επίσης κάρτες δώρων εμπορικών σημάτων σε διάφορες ονομαστικές αξίες.

Επίσκεψη Mall Summit:

Το Summit Mall βρίσκεται στην οδό Market στο Akron, λίγο έξω από τα I-77 και I-76.

Το εμπορικό κέντρο είναι ανοιχτό από τις 10πμ έως τις 9μμ, Δευτέρα έως Σάββατο και από τις 11πμ έως τις 6μμ τις Κυριακές. Για τους περιπατητές του εμπορικού κέντρου, το εμπορικό κέντρο ανοίγει στις 8 το μεσημέρι και 9α τα Σαββατοκύριακα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Summit Mall
3265 W. Market St.
Fairlawn, ΟΗ 44333
330 867-1556

Ιστοσελίδα

(τελευταία ενημέρωση 11-27-15)




Πηγαίνετε στην αρχική σελίδα του Cleveland.