Πώς να πάρετε μια άδεια αλιείας του Οχάιο

Η ακτή της λίμνης Erie του Οχάιο, καθώς και τα πολλά ποτάμια και οι εσωτερικές λίμνες του κράτους, προσφέρουν εξαιρετικές αλιευτικές δυνατότητες, αλλά πρώτα πρέπει να λάβετε άδεια αλιείας του Οχάιο. Είναι εύκολο και οικονομικό. Μάθετε πώς εδώ. Σημείωση: Το Οχάιο προσφέρει γενικά ένα Σαββατοκύριακο δωρεάν αλιείας (χωρίς άδεια) στις αρχές Μαΐου κάθε έτους για τους κατοίκους του Οχάιο.

Ποιος χρειάζεται άδεια;

Όλοι οι ψαράδες και οι γυναίκες στο Οχάιο χρειάζονται έγκυρη άδεια, με εξαίρεση τα ακόλουθα:

Πόσο κοστίζει ένα κόστος άδειας αλιείας του Οχάιο;

Κάτοικοι του Κράτους του Οχάιο (τουλάχιστον έξι μήνες διαμονής) καταβάλλουν τα ακόλουθα τέλη άδειας αλιείας (2016 τιμές). Οι άδειες ισχύουν από την 1η Μαρτίου μέχρι την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου κάθε έτους.

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν την απαιτούμενη αμοιβή επεξεργασίας $ 1.

Ποια είναι τα τέλη άδειας αλιείας για μη κατοίκους;

Οι επισκέπτες από άλλα κράτη (και άλλες χώρες) καταβάλλουν τα ακόλουθα τέλη αδειοδότησης:

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν την απαιτούμενη αμοιβή επεξεργασίας $ 1.

Ποιος δικαιούται δωρεάν άδεια;

Εκτός από τους αλιείς και τις γυναίκες ηλικίας 70 και άνω, τα ακόλουθα άτομα δικαιούνται δωρεάν άδεια αλιείας του Οχάιο:

Πού μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια αλιείας του Οχάιο;

Οι άδειες αλιείας του Οχάιο μπορούν να αγοραστούν online μέσω της ιστοσελίδας του Ohio Wildlife. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια σε μία από τις εκατοντάδες σημεία πώλησης σε ολόκληρη την πολιτεία. Αυτά παρατίθενται στον ίδιο ιστότοπο. Τα γραφεία αδειών δέχονται μετρητά, Visa, Mastercard και Discover κάρτα ως πληρωμή. Η απόδειξη παραμονής απαιτείται για την έκδοση άδειας στο κράτος.