Επισκεφθείτε το μυστηριώδες χωριό στην περιοχή Aude

Ταξιδιωτικοί πόροι για το Rennes le Chateau και το Aude

Η Rennes le Chateau και το μυστήριο που περιβάλλει τον ενοριανό ιερέα Berenger Sauniere και πώς πήρε τα τεράστια χρηματικά ποσά που χρειάζονται για την ανακαίνιση της εκκλησίας και των λόφων του έχουν εκτοξευθεί κάτω από το ραντάρ του τουρισμού από πρόσφατα βιβλία όπως ο κώδικας Da Vinci. Ο Sauniere φαίνεται να έχει περάσει ένα μεγαλύτερο μέρος της ζωής του αφήνοντας ενδείξεις για τον ξαφνικό πλούτο του. Σκεφτείτε ότι μπορείτε να βρείτε μια παραβλέπεται; Ή ακόμα και ο ίδιος ο θησαυρός;

Λοιπόν, γιατί να μην επισκεφθείτε τη Rennes le Chateau και να δείτε; Ακριβώς σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιος να προσελκύσει την τρέχουσα κατάσταση της έρευνας, έχουμε ορισμένα επιλεγμένα άρθρα σχετικά με το μυστήριο της Rennes le Chateau στον οδηγό Rennes Le Chateau.

Να φτάσετε στο Rennes le Chateau

Δεν υπάρχει μυστήριο για να επισκεφθείτε την Rennes le Chateau. Βρίσκεται στο τμήμα Aude της περιφέρειας Languedoc-Roussillon, κοντά στον ποταμό Aude, νότια του Carcassonne. Το κοντινότερο χωριό είναι η Couiza. Ακριβώς νότια του Couiza είναι το χωριό Esperanza με καταλύματα και υπηρεσίες καθώς και μια καλή αγορά της Κυριακής.

Με αυτοκίνητο: Από το Carcassonne πάρτε το D118 προς Limoux μέχρι να φτάσετε στη Couiza, τότε το D52 στη Rennes le Chateau.

Με τρένο: Μπορείτε να πάρετε το τρένο ή το λεωφορείο από το σταθμό Carcassonne στο σταθμό Couiza-Montazels. Από εκεί μπορείτε πιθανώς να πάρετε ταξί στη Couiza για να μεταβείτε στη Rennes le Chateau.

Taxi Hoste: 04 68 74 25 36. Είναι δυνατόν να φτάσετε στο Rennes Le Chateau από τη Couiza.

Γραφεία Τουρισμού στην πόλη Rennes le Chateau

ΣΥΝΔΙΚΑΤΙΚΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ Rennes le Chateau
Grande Rue des Thermes
Τηλέφωνο: 04.68.69.88.04
Φαξ: 04.68.69.88.04

Το κέντρο Berenger Sauniere - Rennes Le Chateau

Βρίσκεται στη βορειοδυτική συνοικία της Rennes le Chateau, η κύρια περιοχή, που ονομάζεται Berenger Sauniere Centre, είναι ανοιχτή από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. από την 1η Μαΐου έως τις 15 Σεπτεμβρίου, με μικρότερες ώρες το υπόλοιπο έτος.

Αυτό είναι που έχετε έρθει να δείτε. Αφού επισκεφθείτε την εκκλησία, μπορείτε να αγοράσετε ένα εισιτήριο που περιλαμβάνει επισκέψεις του Presbytery όπου ζούσε ο Sauniere, η Villa Bethania, ο Πύργος Magdala και οι Κήποι. Υπάρχουν σχολιασμοί στα αγγλικά καθ 'όλη τη διάρκεια. Μια επίσκεψη πρέπει να διαρκέσει 1-2 ώρες.

Υπάρχει ένα καλό βιβλιοπωλείο στην πόλη με πολλά βιβλία στο Rennes le Chateau, μερικά στα αγγλικά. Ονομάζεται Atelier Empreinte (Τηλ: 04 68 74 26 71)

Συνιστώμενη διαμονή κοντά σε Rennes le Chateau

Πήγαμε στο Château des Ducs de Joyeuses στη Couiza γιατί θεωρήσαμε ότι ήταν μια ιστορική δομή που μπορούσαμε να επισκεφτούμε. Είναι. Όταν πήγαμε για να ρωτήσουμε, βρήκαμε ένα θαυμάσιο και υποβλητικό εσωτερικό ξενοδοχείο σε ένα κάστρο χτισμένο μεταξύ 1540 και 1550, αλλά τώρα εξοπλισμένο με σύγχρονες υπηρεσίες, όπως ασύρματη πρόσβαση στο internet. Οι τιμές μας έπληξαν. σκεφτήκαμε ότι ένα δωμάτιο θα κοστίσει ένα χέρι και ένα πόδι. Αλλά όχι, ήταν μόνο το πόδι. Ένα ψηλό σεζόν "διπλό" θα σας οδηγήσει 80 ευρώ. Για τους μεγάλους σας, το "Junior Suite Gothique" μπορεί να πάρει για 160 ευρώ. Ένα δωμάτιο για μια τετραμελή οικογένεια είναι 145 ευρώ.

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, το κοντινό Maison Riviere Bed and Breakfast θα σας εκπλήξει με την αξία του. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για την επισκόπησή μας.

Εάν προτιμάτε την ύπαιθρο, και είναι μια μεγάλη εξοχή για να εξερευνήσετε, το HomeAway προσφέρει πολλές περιοχές Limoux Vacation Rentals (κράτηση απευθείας).

Για να είστε κοντά στο Rennes le Chateau, επιλέξτε διαμονή κοντά στο Couiza.

Άλλες τοποθεσίες στην περιοχή της Rennes le Chateau

Είστε σκατά στην καρδιά της χώρας Cathar. Η επίσκεψη σε αρκετά από τα κάστρα είναι υποχρεωτική για λάτρεις του κάστρου. Το Limoux , ακριβώς στα βόρεια, είναι το κέντρο της Blanquette de Limoux, ένα εξαιρετικό αφρώδες κρασί, και διαθέτει πολλά ωραία εστιατόρια και αίθουσες γευσιγνωσίας. Το αγαπημένο μας εστιατόριο αποδείχθηκε Maison de la Blanquette (Τηλ: 04 68 31 01 63). Το Limoux φιλοξενεί επίσης το Μουσείο Πιάνου κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό, μια συλλογή από πιάνα από τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα. Η Esperanza , νότια της Rennes Le Chateau, φιλοξενεί ένα καπέλο και ένα μουσείο δεινοσαύρων.

Rennes Le Chateau Φωτογραφίες

Δείτε πέντε φωτογραφίες από το χωριό Rennes le Chateau.

Χάρτης Aude Εμφάνιση της Rennes le Chateau

Για έναν χάρτη και άλλους ταξιδιωτικούς πόρους για το Aude, δείτε το χάρτη Aude.