Λονδίνο Πληροφορίες επισκεπτών για τα μάτια

Όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2000, το London Eye ήταν ο ψηλότερος τροχός παρατήρησης στον κόσμο στα 135 μέτρα. Ήταν ξεπερασμένη από το High Roller στο Λας Βέγκας το 2014, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αξιοθέατα του Λονδίνου και μεταφέρει περίπου 10.000 επισκέπτες καθημερινά στα 32 καψάκια. Είναι επίσημα η πιο δημοφιλής αμειβόμενη για το Ηνωμένο Βασίλειο έλξη επισκεπτών και βλέπει 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι περιστρέφονται στον άξονά του ένα χρόνο. Ενώ ταξιδεύετε με απόλυτη ασφάλεια, μπορείτε να δείτε έως και 25 μίλια μακριά προς όλες τις κατευθύνσεις από κάθε κάψουλα.

Το 2009, μια ταινία 4D Experience προστέθηκε ως δωρεάν επιπλέον για να απολαύσετε πριν το βόλτα σας στο μάτι. Τα εφέ 4D είναι υπέροχα και αυτή η ταινία μικρού μήκους διαθέτει το μοναδικό 3D αεροφωτογραφία του Λονδίνου.

Διεύθυνση

το μάτι του Λονδίνου
Κτίριο Riverside, County Hall
Γέφυρα του Γουέστμινστερ
London SE1 7PB

Πλησιέστερος σταθμός μετρό και τρένου: Waterloo

Λεωφορεία: 211, 77, 381 και RV1.

Ώρες λειτουργίας

Οι ώρες λειτουργίας μπορούν να ποικίλουν εποχιακά (υπάρχουν επιπλέον κουλοχέρηδες το Δεκέμβριο και τον Αύγουστο, για παράδειγμα), αλλά αυτοί είναι οι γενικοί χρόνοι που πρέπει να γνωρίζετε:

Χειμώνα: Οκτώβριος έως Μάιος: Καθημερινά 10 π.μ. έως 8 μ.μ.

Καλοκαίρι: Ιούνιος-Σεπτέμβριος: Καθημερινά από τις 10πμ έως τις 9μμ

Εξαιρέσεις: Το London Eye κλείνει για ετήσια συντήρηση για μερικές εβδομάδες κάθε Ιανουάριο (ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα για ακριβείς ημερομηνίες) και έκλεισε την Ημέρα των Χριστουγέννων (25 Δεκεμβρίου).

Κοντινά αξιοθέατα

Το London Eye βρίσκεται στη νότια όχθη , μια περιοχή γεμάτη αξιοθέατα του Λονδίνου. Άλλα αξιοθέατα στο County Hall περιλαμβάνουν το The Dungeon του Λονδίνου και την περιπέτεια του Shrek!

Το Λονδίνο (και οι δύο διαχειρίζονται επίσης Merlin Entertainments), και το ενυδρείο του Λονδίνου.

Από την άλλη πλευρά του ποταμού Τάμεση βρίσκονται τα Σώματα του Κοινοβουλίου και το Ανώτατο Δικαστήριο .

Συνεχίστε κατά μήκος της Νότιας Όχθης και σύντομα θα φτάσετε στην Tate Modern (η δωρεάν εθνική γκαλερί σύγχρονης τέχνης), το HMS Belfast (μια μοναδική υπενθύμιση της ναυτικής κληρονομιάς της Βρετανίας με εννέα καταστρώματα για εξερεύνηση) και Tower Bridge , στο ψηλό διάδρομο .

Από εκεί μπορείτε να κατευθυνθείτε στη γέφυρα προς τον Πύργο του Λονδίνου ).

Μόνο μικρά buggy

Τα μικρά πτυσσόμενα καροτσάκια επιτρέπονται γενικά στα καψάκια London Eye. Αν έχετε ένα μεγάλο buggy, το Information Desk θα μπορεί να το αποθηκεύσει για εσάς.

Δοκιμάστε την κρουαζιέρα River Eye London

Το London Eye Cruise Cruise είναι μια κυκλική περιήγηση με αξιοθέατα στον ποταμό Τάμεση 40 λεπτών με ζωντανά σχόλια, λαμβάνοντας πολλά από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του Λονδίνου, όπως τα Σπίτια του Κοινοβουλίου , τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, το HMS Belfast και τον Πύργο του Λονδίνου .