Ανασκόπηση: Το πληκτρολόγιο iClever με δυνατότητα αναδίπλωσης

Μίσος δακτυλογράφηση στο τηλέφωνό σας; Χρησιμοποιήστε αυτό το πτυσσόμενο πληκτρολόγιο Bluetooth

Ahh, πληκτρολόγια Bluetooth. Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά μοντέλα εκεί έξω, αλλά στην ουσία όλα κάνουν το ίδιο πράγμα: επιτρέποντάς σας να εισάγετε κείμενο στις συσκευές σας πιο εύκολα. Είτε γράφετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο γαλαξία σας είτε ένα μυθιστόρημα στο iPad σας, τα φορητά πληκτρολόγια Bluetooth υπόσχονται να κάνουν την εμπειρία καλύτερη.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι πολλοί από αυτούς όχι, ειδικά για τους ταξιδιώτες. Έχω χρησιμοποιήσει πολλά που, με πολλούς τρόπους, κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

Από μικροσκοπικά, θορυβώδη πλήκτρα για να μην κάνετε ή να διατηρείτε μια σύνδεση, καθυστερημένες και ελλείπουσες πληκτρολογήσεις, τρομερή διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή που είναι πολύ βαρύ και ογκώδες για να ταξιδέψετε με, ο αριθμός των τρόπων για να χάλια ένα απλό εξάρτημα φαίνεται ατελείωτες.

Όταν οι διανομείς του πληκτρολογίου iClever Foldable Bluetooth μου έστειλαν ένα για να το δοκιμάσω, τότε είναι δίκαιο να πω ότι οι προσδοκίες μου δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλές. Μετά από λίγες εβδομάδες δοκιμών στον πραγματικό κόσμο, εδώ είναι ο τρόπος με τον οποίο προχώρησε.

Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Πιθανώς η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή του πληκτρολογίου βρίσκεται ακριβώς εκεί στο όνομα: είναι πτυσσόμενο. Όταν στοιβάζεται για την αποθήκευση στον συσσωρευμένο σάκο τσέπης, μετρά ένα εύλογα εύθραυστο 6.5x4.7x0.6 ". Ενώ η περιγραφή "μεγέθους τσέπης" είναι ίσως λίγο αισιόδοξη αν δεν φοράτε ένα σακάκι, ταιριάζει εύκολα σε μια τσάντα ή μια μικρή ημέρα.

Το iClever μπορεί να συνδυαστεί με μια σειρά συσκευών, συμπεριλαμβανομένων φορητών υπολογιστών Windows και Mac, καθώς και τηλέφωνα και tablet που εκτελούν Android ή iOS.

Με ένα ζευγάρι φανταχτερά μεντεσέδες, το πληκτρολόγιο αναδιπλώνεται περίπου στο ίδιο μέγεθος με το ένα σε ένα τυπικό φορητό υπολογιστή και κλειδώνει σταθερά στη θέση του. Το άνοιγμα ανοίγει το Bluetooth και το αναδιπλώνοντάς το ξανά σβήνει τη σύνδεση. Αυτό είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας χωρίς καμία επιπλέον προσπάθεια.

Η τροφοδοσία δεν αποτελεί σημαντική ανησυχία - το πληκτρολόγιο μπορεί να φορτιστεί με ένα κανονικό καλώδιο micro-USB (υπάρχει ένα στο κουτί) και έχει βαθμολογηθεί για να σας δώσει περισσότερες από 300 ώρες πληκτρολόγησης ούτως ή άλλως.

Αυτό πέφτει σε πέντε ώρες εάν ενεργοποιήσετε τον οπίσθιο φωτισμό, ωστόσο - το έχετε υπόψη σας αν σχεδιάζετε μια πλήρη εργάσιμη ημέρα μαζί του, παρόλο που μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως ενσύρματο πληκτρολόγιο μέσω του ίδιου καλωδίου USB.

Δοκιμές πραγματικού κόσμου

Μετά τη φόρτιση του πληκτρολογίου για μερικές ώρες, ξεκίνησα προσπαθώντας να το συνδυάσω με μια σειρά συσκευών. Όπως αναφέρθηκε, έχω τα προβλήματα να το κάνω αυτό με άλλα πληκτρολόγια στο παρελθόν, αλλά το iClever συνδέθηκε με έναν φορητό υπολογιστή με Windows 10, δύο συσκευές Android και ένα iPhone χωρίς πρόβλημα. Σε αντίθεση με ορισμένα πληκτρολόγια Bluetooth, δεν μπορείτε να πραγματοποιείτε εναλλαγή μεταξύ συσκευών αγγίζοντας ένα κουμπί, αλλά χρειάστηκε μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να αποσυνδεθείτε από το ένα και να συνδεθείτε με το άλλο.

Η εμπειρία δακτυλογράφησης ήταν επίσης καλύτερη από την αναμενόμενη. Χρησιμοποίησα το πληκτρολόγιο με ποικίλους τρόπους, όπως συνθέτοντας 2-3 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τηλέφωνό μου, εισάγοντας διευθύνσεις URL και συμπληρώνοντας φόρμες ιστού στο tablet και γράφοντας ένα ενημερωτικό δελτίο χίλιων λέξεων στο φορητό υπολογιστή. Δεν υπήρχαν καθυστερήσεις μεταξύ του χτυπήματος των πλήκτρων και των γραμμάτων που εμφανίζονται στην οθόνη, ούτε τυχόν χαμένων πληκτρολογήσεων. Αυτό είναι σπάνιο από ένα πληκτρολόγιο Bluetooth.

Σε μια ευπρόσδεκτη κίνηση για χρήστες των Windows όπως εγώ, υπάρχει ένα ειδικό κλειδί των Windows στην κάτω σειρά. Δεδομένου του πόσο συχνά το χρησιμοποιώ, η σχετική απόφαση εκτιμήθηκε πολύ.

Το πληκτρολόγιο είναι αρκετά λεπτό και με ανησυχεί το βασικό ταξίδι (η απόσταση που το πλήκτρο κινείται όταν τον πιέζετε) δεν θα αρκούσε για γρήγορη και άνετη πληκτρολόγηση. Παρόλο που δεν θα είχα παραπονεθεί αν τα κλειδιά είχαν μετακινηθεί λίγο περισσότερο, ήταν λιγότερο πρόβλημα από το αναμενόμενο και ήμουν σε θέση να πληκτρολογήσω με λογικά 40-50 λέξεις ανά λεπτό χωρίς να κάνω περισσότερα λάθη από το συνηθισμένο.

Όταν βγαίνω έξω από το σπίτι, το πληκτρολόγιο ταιριάζει εύκολα στη συνηθισμένη συσκευασία ημέρας - στην πραγματικότητα, μάλιστα γλίστρησε στο χιτώνιο laptop μου χωρίς πρόβλημα. Ο οπίσθιος φωτισμός ήταν περισσότερο από αρκετά φωτεινά σε αμυδρά ή σκοτεινά δωμάτια και παρά το γεγονός ότι δεν είχε ελαστικά πώματα στο κάτω μέρος, το πληκτρολόγιο παραμένει σταθερά στη θέση του καθώς γράφω αυτή την αναθεώρηση στην ολισθηρή επιφάνεια του τραπεζίου στο τοπικό καφενείο μου.

Ετυμηγορία

Το πληκτρολόγιο Bluetooth iClever είναι ακριβότερο από τους γενικούς ανταγωνιστές του - και αξίζει τα επιπλέον χρήματα.

Είναι ένα συμπαγές, αξιόπιστο εξάρτημα για ταξιδιώτες που πρέπει να κάνουν ένα σωστό είδος δακτυλογράφησης και δεν θέλουν να περιορίζονται στην απόσπαση σε μια γυάλινη οθόνη.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι καλή, ειδικά όταν απενεργοποιείται ο οπίσθιος φωτισμός και ο μηχανισμός αναδίπλωσης λειτουργεί καλά για να κρατήσει το μέγεθος κάτω όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Η αντιστοίχιση και η διατήρηση των συνδέσεων λειτουργούν καλύτερα από τα περισσότερα άλλα gadget Bluetooth και είναι άνετο να πληκτρολογείτε για παρατεταμένες περιόδους.

Με λίγα λόγια, αν είστε στην αγορά για ένα φορητό πληκτρολόγιο για ταξίδια, θα μπορούσατε να κάνετε πολύ χειρότερα από αυτό.

Συνιστάται.

Ελέγξτε τις τιμές στο Amazon.