Κάντε μια εικονική περιήγηση στο Λευκό Οίκο

Περιηγηθείτε στο Λευκό Οίκο χωρίς να φύγετε από το σπίτι

Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στην Ουάσιγκτον DC, μπορείτε να κάνετε μια εικονική περιήγηση στο Λευκό Οίκο. Αυτό σας επιτρέπει να πάρετε μια στενή και προσωπική ματιά σε ένα από τα πιο διάσημα κτίρια στον κόσμο.

Τα πράγματα άλλαξαν σίγουρα από τότε που η Jacqueline Kennedy έδωσε στο κοινό την πρώτη ματιά του Λευκού Οίκου το 1962. Πριν από την εκπομπή του "A Tour of the White House με την κ. John F. Kennedy", η πλειοψηφία των Αμερικανών δεν είχε δει ποτέ το εσωτερικό του Λευκού Οίκου.

Σήμερα, ωστόσο, μπορούμε να το διερευνήσουμε με μεγάλη λεπτομέρεια, σχεδόν σαν να ήμασταν εκεί.

Ορισμένες ιστοσελίδες παρέχουν τόσο φωτογραφίες όσο και πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό και τη σημασία κάθε μέρους του κτιρίου. Ένα από τα πλεονεκτήματα μιας διαδικτυακής περιήγησης είναι η ειδική πρόσβαση σε μερικούς από τους χώρους που δεν περιλαμβάνονται στις εκδρομές πραγματικού βίου αυτού του αξιόλογου κτηρίου.

360 Βίντεο του Λευκού Οίκου

Ενώ ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα βρισκόταν στην εξουσία, ο Λευκός Οίκος πραγματοποίησε μια περιήγηση βίντεο βίντεο στο 360 μοίρες του κτιρίου. Παρόλο που δεν είναι πλέον διαθέσιμη στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου, εξακολουθείτε να βλέπετε το "Μέσα στο Λευκό Οίκο" στο Facebook.

Καθώς το βίντεο τρέχει, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με αυτό και να περιστρέψετε τα δωμάτια και τους χλοοτάπητες του Λευκού Οίκου. Περιλαμβάνει αφήγηση από τον Πρόεδρο Ομπάμα, ο οποίος αναπαριστά ιστορικά γεγονότα σε κάθε δωμάτιο και δίνει μια προοπτική εμπιστευτικών στοιχείων για το τι είναι σαν να δουλεύουμε στο κτίριο. Σκοπός του βίντεο ήταν να δώσει στο αμερικανικό κοινό μια άποψη για το τι ο πρώην Πρόεδρος ονόμασε "το Λαϊκό Σπίτι".

Περιήγηση στην εικονική πραγματικότητα του Λευκού Οίκου

Το Google Arts & Culture προσφέρει μια περιοδεία εικονικής πραγματικότητας στο Λευκό Οίκο. Είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο καθώς και στην εφαρμογή Google Arts & Culture για συσκευές IOS και Android. Ανεξάρτητα από το πώς το βλέπετε, αυτό προσφέρει ώρες ενδιαφέροντα πράγματα για να εξερευνήσετε.

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της περιήγησης είναι η διαδραστική θέα στο μουσείο του Λευκού Οίκου, στους χώρους του, καθώς και το Εκθεσιακό Κτίριο Eisenhower, το οποίο στεγάζει πολλά γραφεία υπαλλήλων δίπλα.

Η περιοδεία χρησιμοποιεί την ίδια μορφή με την Google Street View, αλλά αντί για περιασμένους δρόμους της πόλης, είστε ελεύθεροι να περιπλανηθείτε στους χώρους του Λευκού Οίκου.

Οι εικόνες υψηλής ποιότητας σάς επιτρέπουν να κάνετε μεγέθυνση καθώς εξερευνάτε το κτίριο. Μπορείτε να δείτε τις ζωγραφιές στον τοίχο, να περιπλανηθείτε στις αίθουσες και να περιστρέψετε γύρω από σας για να πάρετε τα περίτεχνα έπιπλα, τα ψηλά ταβάνια και το υπέροχο ντεκόρ.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που είναι ενδιαφέρον είναι τα πορτρέτα των προέδρων. Κάνοντας κλικ σε μια ζωγραφιά μπορεί είτε να σας μεταφέρει στο δωμάτιο όπου κρέμεται ή να σας δώσει μια εικόνα υψηλής ανάλυσης της ζωγραφικής για να εξετάσετε με μεγάλη λεπτομέρεια. Πολλές από τις σελίδες ζωγραφικής περιλαμβάνουν επίσης δοκίμια που αναφέρουν σημαντικά γεγονότα γι 'αυτόν τον πρόεδρο, οπότε είναι μια μεγάλη εμπειρία μάθησης.

Επισκεφθείτε τον Λευκό Οίκο

Εάν μια online περιοδεία δεν είναι αρκετή και είστε έτοιμοι να δείτε το πραγματικό πράγμα, θα πρέπει να περάσετε από τον εκπρόσωπό σας στο Κογκρέσο για να κερδίσετε εισιτήρια. Μεταβείτε στη σελίδα Εκδρομές & Εκδηλώσεις στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς θα ζητήσετε εισιτήρια.

Ο ιστότοπος περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες για το τι θα δείτε και θα απολαύσετε όταν φτάσετε. Όπως ίσως αναμένετε, η ασφάλεια είναι μια μεγάλη ανησυχία, οπότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες που πρέπει να γίνουν δεκτοί. Επίσης, θα χρειαστεί να προγραμματίσετε μπροστά, επειδή οι αιτήσεις πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 21 ημέρες νωρίτερα.