Μην ξεχάσετε αυτά τα 10 Essentials Travel Toiletries

Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε αυτά τα αντικείμενα στην τσάντα τουαλέτας σας

Όλοι πάντα ανησυχούν για το τι είναι στο κιτ πρώτων βοηθειών τους ή αν πρέπει να ταξιδεύουν με τζιν ή όχι, αλλά κανείς δεν μιλάει για προϊόντα μπάνιου - τα πράγματα που θα καταλήξετε χρησιμοποιώντας κάθε μέρα στο δρόμο.

Τα προϊόντα περιποίησης είναι σκληρά. Μπορούν να είναι βαριά, να πάρουν τόνοι χώρου και να διαρκέσουν μόνο για εβδομάδες κάθε φορά, τα οποία είναι σχεδόν τα τρία πράγματα που κάθε ταξιδιώτης μισεί. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές φτηνές, ελαφριές και μικρές εναλλακτικές λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για άτομα που ταξιδεύουν μακροπρόθεσμα.

Πρώτα πρώτα πράγματα: Ταξιδεύετε μόνο για μεταφορά ή έλεγχο της τσάντας σας;

Αυτό κάνει μια τεράστια διαφορά σε ό, τι επιτρέπετε να μεταφέρετε στις αποσκευές σας, και θα επηρεάσει δραστικά το βάρος και το μέγεθος της τσάντας τουαλέτας σας.

Carry-on ταξιδιώτες: αυτό είναι ίσως το μόνο πράγμα που θα σας προκαλέσει το μεγαλύτερο πονοκέφαλο. Μην ανησυχείτε, όμως, προσφέρω τόνους επιλογών και εναλλακτικές λύσεις σε εκείνα τα μεγάλα ογκώδη υγρά που πιθανότατα ανησυχείτε. Γενικά, σκεφτείτε να αναζητήσετε σταθερές εναλλακτικές λύσεις για πολλά προϊόντα, επιλέγοντας μεγέθη ταξιδιού αν δεν μπορείτε να βρείτε μια σταθερή έκδοση και επενδύοντας σε μερικές τσάντες Ziploc, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε τα προϊόντα περιποίησης σας για έλεγχο αεροδρόμιο.

Σαμπουάν και μαλακτικό

Ναι, το σαμπουάν είναι ένα από τα βασικά είδη τουαλέτας που απλά δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς. Αν έχετε μικρότερες τρίχες, θα μπορείτε να ξεφύγετε με τζελ για ντους ή με σαπούνι, αλλά γνωρίζετε ότι τα μαλλιά σας σίγουρα δεν θα φαίνονται ή θα αισθάνονται τόσο καλά όσο θα μπορούσαν.

Και μαλακτικό; Λοιπόν, δεν είναι τόσο ουσιαστικό, αλλά σας βοηθά να νιώθετε σαν λιγότερο από ένα τραχύ backpacker!

Εξετάστε τα συμπαγή σαμπουάν και τις ράβδους κλιματιστικών από το Lush. Αυτές οι ράβδοι διαρκούν τουλάχιστον τρεις μήνες στο δρόμο και καταλαμβάνουν τόσο λίγο χώρο στην τσάντα σας! Λειτουργούν σαν ένα σαπούνι - απλά τρίψτε τα πάνω στα μαλλιά σας στο ντους - και ζυγίστε πολύ λίγο.

Δοκιμάστε το μεταλλικό κασσίτερο που σας ταιριάζει, αν αποφασίσετε να κατεβάσετε αυτή τη διαδρομή - το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να καθαρίσετε τα υγρά σαμπουάν σας από τα υπόλοιπα προϊόντα μπάνιου!

Σαπούνι σώματος

Θα θελήσετε κάτι για να κρατήσετε τον εαυτό σας καθαρό ενώ ταξιδεύετε, φυσικά, έτσι ώστε το δεύτερο ταξίδι απαραίτητο είναι σαπούνι σώματος. Ένα μπαρ σαπουνιού διαρκεί περισσότερο, είναι ελαφρύτερο, είναι φθηνότερο και είναι μικρότερο. Δεν υπάρχει πραγματικά ανταγωνισμός! Εξετάστε μια τυπική γραμμή σαπουνιού από το Dove για να ολοκληρώσετε τη δουλειά.

Αντηλιακό

Ξέρατε ότι πρέπει να φοράτε αντηλιακό κάθε μέρα; Και ξέρατε ότι είναι δυνατό να αγοράσετε στερεά αντηλιακά; Αν αισθάνεστε ένα θέμα εδώ, είναι επειδή η μεταφορά υγρών όταν ταξιδεύετε μπορεί να είναι μια οδυνηρή εμπειρία. Θα θελήσετε αντηλιακό στην τσάντα τουαλέτας σας, ανεξάρτητα από το πού κατευθύνεστε, ώστε να μπορείτε να έχετε και μια σταθερή έκδοση που θα διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Οδοντιατρική Υγεία Stuff

Μια άλλη τσάντα τουαλέτας απαραίτητη είναι όλα όσα χρειάζεστε για να κρατήσετε το στόμα σας φρέσκο ​​και προστατευμένο από βακτήρια. Σκεφτείτε να πάρετε μια οδοντόβουρτσα (μαζί με ένα πλαστικό καπάκι για να διατηρήσετε τις τρίχες καθαρό), ένα μικρό σωλήνα οδοντόκρεμας μεγέθους ταξιδίου εάν ταξιδεύετε μόνο για μεταφορά (μπορείτε να τα παραλάβετε στα περισσότερα αεροδρόμια ή στα φαρμακεία) μέγεθος εάν δεν χρειάζεται να μειώσετε το μέγεθος και το βάρος και ένα μικρό ρολό νήμα.

Γεγονός διασκέδασης: εάν ταξιδεύετε με αμόλυντο και αμόλυντο νήμα, μπορεί να διπλασιαστεί ως μαχαίρι όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Σκεφτείτε να σταματήσετε για μεσημεριανό γεύμα στο Παρίσι και να αγοράσετε μια μπαγκέτα και ένα τυρί για το γεύμα σας - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νήμα για να κόψετε το τυρί! Όταν σκέφτεστε περισσότερο από το μεσημεριανό γεύμα, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως επείγον κομμάτι νήμα εάν χρειαστεί.

Αποσμητικό

Σίγουρα θα θέλετε να πάτε για το συμπαγές είδος αντί για το σπρέι για να - το έχετε ήδη από τώρα! - κρατήστε το μέγεθος και το βάρος της τσάντας σας κάτω. Θα μπορείτε να τα βρείτε σε όλο τον κόσμο, οπότε μην ανησυχείτε για το να εξαντληθούν.

Ξυράφια

Οι ξυριστικές μηχανές είναι ακόμα ένα σημαντικό ταξίδι, για να σας βοηθήσουν να κρατήσετε καλές περιποιήσεις στο δρόμο. Εάν πρόκειται για ένα σύντομο ταξίδι που θα πάρετε, ίσως να είστε σε θέση να ξεφύγετε με αποτρίχωση για το ταξίδι σας, ή hey, αφήστε όλα να αναπτυχθούν αν δεν σας ενδιαφέρει.

Οι άντρες αναγνώστες, τα ταξίδια σας δίνουν την ιδανική ευκαιρία να μεγαλώσετε μια γενειάδα, οπότε αν αυτό είναι κάτι που πάντα θέλατε να κάνετε, κάντε το, ενώ δεν έχετε δουλειά να επιστρέψετε.

Πιάσε μερικά υψηλής ποιότητας ξυράφια που θα διαρκέσουν αρκετές εβδομάδες ενώ ταξιδεύετε. Ενώ μπορείτε να βρείτε ξυράφια σχεδόν παντού στον κόσμο, μαζεύοντας αναλώσιμα ξυράφια κάθε εβδομάδα ή έτσι μπορεί γρήγορα να γίνει ενοχλητικό, και παίρνουν επίσης τόσο πολύ χώρο.

Μια βουρτσάκι

Αν έχετε μακριά μαλλιά, σίγουρα θα θέλετε να συσκευάσετε μια βούρτσα μαλλιών. ρίξτε μια ματιά σε ένα Tangle Teezer προτού να πάτε - είναι μικροί, είναι ελαφροί και είναι πολύ μεγάλοι για να αφαιρέσουν απαλά όλους τους κόμβους σας.

Τσιμπιδακι ΦΡΥΔΙΩΝ

Για περιποίηση και άλλες ιατρικές χρήσεις. Οι λαβίδες είναι χρήσιμες για την αφαίρεση των θρυαλλίδων και των κροτώνων, την απομάκρυνση των μικρών θέσεων και την απομάκρυνση των τρίχαιων.

Υγειονομικά μαντηλάκια

Θα βρείτε μια εκπληκτική ποσότητα χρήσεων για μαντηλάκια υγιεινής ενώ ταξιδεύετε: χρησιμοποιώντας μια τουαλέτα καταλήψεων που δεν έχει χαρτί υγείας, καθαρίζοντας τα χέρια και τα μαχαιροπήρουνα πριν από την τοποθέτηση σε ένα τροφικό γεύμα στο δρόμο, απολυμαίνοντας τα χέρια σας, αναζωογονώντας μετά από μια μακρινή πτήση ή μια νύχτα έξω με τους backpackers στον ξενώνα σας - οι δυνατότητες είναι ατελείωτες! Επιπλέον, τα καθαριστικά μαντηλάκια δεν υπολογίζονται ως επίδομα υγρού σας, αν δεν ελέγχετε την τσάντα σας στο αεροδρόμιο!

Ψαλιδάκι νυχιών

Ένα άλλο αντικείμενο πολλαπλών χρήσεων! Και μην ανησυχείτε - δεν χρειάζεται να τα ελέγξετε, οπότε αν πηγαίνετε να μεταφέρετε μόνο εσείς θα είστε εντάξει με αυτά στην τσάντα σας (και αυτό ισχύει και για τσιμπιδάκια και ξυράφια!)