Κορυφαίες συμβουλές για την εντύπωση ρωσικών ανδρών

Έχει ρωσικό κλέψει την καρδιά σου; Τον εντυπωσιάστε με αυτές τις συμβουλές

Όταν εξετάζετε τους Ρώσους άνδρες ως πιθανούς αγώνες, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Οι ρώσοι άνδρες είναι πιο εύκολο να εντυπωσιάσουν από ό, τι οι ρωσικές γυναίκες , αλλά κάνουν πολύ πιο γρήγορες κρίσεις σχετικά με το αν μια γυναίκα έχει δίκιο γι 'αυτούς - και μπορεί να είναι πολύ αποτρεπτικές αν αποφασίσουν ότι δεν είστε αυτός (και δύσκολο να πείσετε διαφορετικά ). Όπως συμβαίνει με τις ρωσικές γυναίκες, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι Ρώσοι άνδρες αρέσκονται και περιμένουν από τις ρωσικές γυναίκες και θα ήθελαν να δουν το ίδιο και σε έναν εταίρο που δεν είναι από τη Ρωσία - παρόλο που ποτέ δεν θα το παραδεχτούν.

Αν ένας ρώσος άνθρωπος έχει κλέψει την καρδιά σου, υπάρχουν μερικοί τρόποι να τον εντυπωσιάσεις.

Τον πρόκληση

Οι ρωσικές γυναίκες μπορεί μερικές φορές να είναι σκληροπυρηνικές και ενώ μπορούν να διαμαρτυρηθούν γι 'αυτό, οι ρώσοι άνδρες σαν μια γυναίκα με ισχυρή γνώμη. Έτσι, εάν έχετε ένα, μην φοβάστε να το εκφράσετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι τον αμφισβητούμε για όλα όσα λέει και φυσικά, αλλά αν διαφωνείτε με αυτό που λέει, μιλήστε! Ή, αν είστε άρρωστος από αυτόν που κάθεται μπροστά από την τηλεόραση όλη την ημέρα, να τον διασκέδαση σε αυτόν για αυτό - θα το βρείτε αναζωογονητικό και κίνητρο παρά παρά ενοχλητικό.

Κάντε τον πρωινό

Ναι, σχεδόν όλα όσα προκύπτουν από αυτό το σημείο είναι πολύ διαφορετικά από το φύλο, αλλά, δυστυχώς, οι στερεοτυπικοί ρόλοι των φύλων εξακολουθούν να είναι ζωντανοί και καλά στη Ρωσία. Οι ρώσοι άνδρες συνήθως δείχνουν μια μικρή προτίμηση γι 'αυτό, ακόμη και σε μικρούς, ενίοτε σχεδόν μη παρατηρητικούς ή απροσδόκητους τρόπους. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι ότι θα εκτιμήσουν πραγματικά αν τους κάνετε πρωινό, ειδικά χωρίς να τους ζητηθεί.

Καθαρίστε το Δωμάτιο του

Αυτό ακούγεται περίεργο και δεν πρέπει να το κάνετε όλη την ώρα, αλλά εάν βρεθείτε στην κατάσταση όπου βρίσκεστε στο σπίτι του χωρίς αυτόν και είναι χάλια και θέλετε να τον εντυπωσιάσετε, θα πρέπει να κάνετε λίγο της τακτοποίησης. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περάσετε από τα πράγματα του, αλλά να κάνετε μικρά πράγματα όπως το πλύσιμο των πιάτων, να βγάλετε τα βιντεοπαιχνίδια διάσπαρτα σε όλο το πάτωμα, κάνοντας το κρεβάτι, αναδιπλώνοντας τα ρούχα που σπρώχνονται γύρω από τον τόπο και ούτω καθεξής.

Μπορεί να μην το αναφέρω ούτε μπορεί να προσβάλει, αλλά θα εκπλαγεί ευχάριστα.

Αφήστε τον να είναι τζέντλεμαν

Οι ρώσοι άντρες εκπαιδεύονται από νεαρή ηλικία για να είναι ιππείς, και δεν πρέπει να τον πολεμάτε πάρα πολύ όταν προσπαθεί να σας κάνει το ίδιο. Αυτό σημαίνει ότι τον αφήνετε να πληρώσει το λογαριασμό, αφήνοντάς τον να φέρει βαριά αντικείμενα (και ακόμη και αυτά που θα μπορούσατε να μεταφέρετε εύκολα), αφήνοντάς τον να σας δώσει το παλτό του όταν είναι κρύο, να πάρει το κρασί, να διορθώσει τα πράγματα γύρω από το σπίτι κ.ο.κ. Θα εκτιμήσει ότι μπορεί να κάνει αυτά που συνηθίζει. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίζετε ένα damsel του 18ου αιώνα σε κίνδυνο, αλλά απλά να του επιτρέψετε να σας μεταχειριστεί σαν μια κυρία όταν το επιχειρεί.

Φόρεμα με γούστο

Οι ρωσικές γυναίκες μπορεί να είναι λίγο πάνω από την κορυφή στο στυλ τους, και οι Ρώσοι μπορούν είτε να αγαπούν αυτό είτε να το μισούν. Ωστόσο, εσείς επιλέγετε να φορέσετε, οι περισσότεροι Ρώσοι άνδρες θα εκτιμήσουν ότι ψάχνετε μαζί. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει κάτι τόσο απλό όσο τα καθαρά τζιν και τα παπούτσια αντί για τα παγωμένα με παλιά αθλητικά παπούτσια. Όσο προσπαθείτε να φορέσετε ρούχα υψηλής ποιότητας, καθαρά, τακτοποιημένα, αν είναι απλά ή εξωφρενικά, θα εκτιμηθεί. Οι Ρώσοι άνδρες έχουν κάποια απογοήτευση για βρώμικο βλέμμα, λόγω της ανατροφής τους, κάνοντας έτσι το μικρό κομμάτι για να φαίνονται ωραίες θα τον βοηθήσουν και πάλι να αισθανθεί πιο άνετα.