Σκάφη ζάχαρης κοντά στο Μόντρεαλ: Sucrerie de la Montagne

Σκι καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και διανυκτερεύστε ... ή απλά χοίροι

Ένα από τα πιο γνωστά σκαθάρια ζάχαρης κοντά στο Μόντρεαλ, αν και μόνο για την εκκεντρική και εξερχόμενη προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του, η Sucrerie de la Montagne ξεδιπλώνει τον εαυτό της την πραγματική συμφωνία για τη ζαχαροπλαστική, που χτίστηκε σε μια 200ετή κληρονομιά του Κεμπέκ.

Η Sucrerie de la Montagne είναι μια από τις πιο μακροχρόνιες δραστηριότητες στην επιχείρηση, από τις 13 Φεβρουαρίου έως τις 7 Μαΐου 2017. Στην πραγματικότητα, η γέφυρα ζάχαρης είναι ανοιχτή όλο το χρόνο και περιλαμβάνει τις γιορτές των Χριστουγέννων, -Εξέχεται έλκηθρο και βαγόνι βόλτες κάθε εποχή.

Όσο για την παραδοσιακή σεζόν για τη ζάχαρη ζαχαροπλαστικής, μπορείτε να φτιάξετε ένα σκι αντοχής για όσους θέλουν να φάνε στο κοντινό χιονοδρομικό μονοπάτι των 25 χιλιομέτρων (να έχετε τα δικά σας σκι), να ζητήσετε ξενάγηση στο σφενδάμι Sucrerie de la Montagne -σε εγκαταστάσεις παραγωγής σκευών, ψωνίστε στο γενικό κατάστημα και δοκιμάστε το άρωμα σιροπιού Mappe Sucrerie, ενώ βρίσκεστε εκεί, και ολοκληρώστε τη μέρα σας με ένα πλούσιο γεύμα σακιδίων σακκικής ζάχαρης για να ζήσετε την παραδοσιακή λαϊκή μουσική του Κεμπέκ. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να διανυκτερεύσετε σε μια από τις καμπίνες κούτσουρων της Sucrerie που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις, στην κορυφή του Mont Rigaud. Προσφορές πακέτων διαθέσιμες. Προσβάσιμο με αναπηρικό καρότσι.

Δείτε επίσης: Καλύτερα Sugar Shacks κοντά στο Μόντρεαλ

Κόστος: 2017 Τιμές

Τα γεύματα για τη ζάχαρη ποικίλλουν από $ 29 έως $ 38 για εφήβους και ενήλικες, $ 13 έως $ 19 για παιδιά ηλικίας 3 έως 12. Τα παιδιά και τα μωρά ηλικίας δύο ετών και κάτω τρώνε δωρεάν. Τα καταλύματα καταλυμάτων καμπίνας κυμαίνονται από δωρεάν για ηλικίες 5 ετών και κάτω μέχρι και $ 135 τη βραδιά, συμπεριλαμβανομένου του δείπνου και του πρωινού για ηλικίες 13 ετών και άνω.

Οι φόροι και οι άκρες δεν συμπεριλαμβάνονται και οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Για μια εμπειρία Upscale: La Bête Sauvage

Συνδυάστε την εμπειρία σας με την άγρια ​​θηράματα, ένα ειδικό μενού που βασίζεται στο άγριο κρέας από το Κεμπέκ. Θαλασσινό πίτα, ελάφι σε φέτες, κρέας wapiti ή bison, φασιανός, terrines άγριου κρέατος, λουκάνικα κουνελιών, άγριο ρύζι και φυσικά σφενδάμι είναι στο μενού.

Αναμείνετε να πληρώσετε περισσότερα από ό, τι για ένα τυποποιημένο γεύμα σακχάρου για όλα τα γεύματα.

Πότε

Επικοινωνήστε με την Sucrerie de la Montagne για πληροφορίες σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα καθημένων. Η τιμή του φαγητού ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με την ώρα της ημέρας, την ημέρα της εβδομάδας και την εβδομάδα του μήνα.

Που

300 Rang St. Georges, Rigaud, Κεμπέκ J0P 1P0 MAP

Χρόνος ταξιδιού από το Μόντρεαλ

55 λεπτά

Να φτάσετε εκεί από το Μόντρεαλ

Autoroute 40 West, Έξοδος 17 προς Montée Lavigne. Στρίψτε αριστερά στο Montée Lavigne μέχρι να φτάσετε στο Rang St. Georges. Στρίψτε δεξιά και συνεχίστε για άλλα έξι χιλιόμετρα μέχρι να δείτε τη Sucrerie στα δεξιά σας.

Κρατήσεις

(450) 451-0831

Για περισσότερες πληροφορίες

Sucrerie de la Montagne

Ψάχνετε για μια διαφορετική σακιά ζάχαρης κοντά στο Μόντρεαλ;

Πάρτε την επιλογή σας .