Η βάρκα του Αννάπολις δείχνει το 2017

Μην χάσετε το Ιστιοφόρο και το Powerboat Shows στην Αννάπολη, MD

Η Αννάπολις φιλοξενεί τις μεγαλύτερες εκθέσεις σκαφών στον κόσμο - το Annapolis Sailboat Show με νέα ιστιοφόρα και ξεχωριστή εκδήλωση, το Annapolis Powerboat Show που είναι αφιερωμένο σε νέα powerboats. Οι εκθέσεις Boat Boat Annapolis προσφέρουν στην Boaters την ευκαιρία να επιβιβαστούν και να επιθεωρήσουν σχεδόν κάθε νέο μοντέλο στην αγορά, να κάνουν συγκρίσεις δίπλα-δίπλα και να μιλήσουν με εκπροσώπους της βιομηχανίας για όλες τις πτυχές της αγοράς και της ιδιοκτησίας μιας βάρκας.

Είναι επίσης διασκεδαστικό να δείτε απλώς τι νέο υπάρχει στη βιομηχανία και να δείτε μερικές υπέροχες βάρκες να κλείσουν.

2017 Ημερομηνίες

Άνοιξη Ιστιοπλοΐας Άναππολης

Η επίδειξη άνοιξης ξεκινά από την εποχή των σκαφών αναψυχής με περίπου 80 ιστιοπλοϊκά στην οθόνη, συμπεριλαμβανομένων νέων και μεσιτικών καταμαράν, μονοχλόλ, αγωνιστικών σκαφών, φουσκωτών και ημερησίων ναυτικών. Το Cruisers University διαθέτει πρακτική κατάρτιση από εμπειρογνώμονες. Η εκδήλωση του 2017 θα περιλαμβάνει μια σχολική μοτοσυκλέτα, μια κούρσα ιστιοπλοϊκών ομάδων που χρησιμοποιούν το στόλο J-World Annapolis της J / 80 και αντιπροσωπεύουν έξι περιφερειακά γυμνάσια. Θα συναγωνιστούν για ένα ποτήρι ταξιδιού, σχεδιασμένο από τους Weems και Plath. Το Watch Capital SUP εκτελεί καθημερινά demos για το "γυμναστήριο στο νερό" ή βήμα στο σκάφος Schooner Woodwind (επιπλέον χρέωση).

Ημερομηνίες: 28-30 Απριλίου 2017

Ώρες: Παρασκευή - Σάββατο, 10 π.μ. - 6 μ.μ. Κυριακή, 10 π.μ. - 5 μ.μ.

Τοποθεσία: Πόλη και λιμάνι της Αννάπολης, Αννάπολη, MD. Δείτε ένα χάρτη

Χώρος στάθμευσης: Υπάρχει χώρος στάθμευσης σε πολλά γκαράζ της περιοχής Annapolis, εύκολοι περίπατοι με το σκάφος, ή με το Annapolis City Circulator. Μπορείτε να σταθμεύσετε στο Στάδιο Navy-Marine Corps στη λεωφόρο Rowe Boulevard (Route 50, έξοδος 24) για μια κατ 'αποκοπή αμοιβή των $ 10 και να πάρετε δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο στο Boat Show στο City Dock.

Τα δρομολόγια λεωφορείων θα εκτελούνται τακτικά στο εκκλησάκι Circle and City Dock από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ., με το τελευταίο λεωφορείο να αναχωρεί από το Church Circle στις 8:45 μ.μ. Το Park Place Garage στο Westin (100 Westgate Circle) προσφέρει ημερήσιο ποσοστό στάθμευσης $ 5. Ο κυκλοφορητής πόλης σταματάει στο γκαράζ κάθε 10 λεπτά και μεταφέρει τους επιβάτες στο κέντρο της πόλης, πραγματοποιώντας στάσεις σε όλα τα άλλα γκαράζ στην πορεία. Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης στο Elementary School του Eastport - σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την ιστορική πόλη της Αννάπολης.

Εισιτήρια: $ 12.00 ανά ενήλικα, ηλικίας 12 & κάτω - ΔΩΡΕΑΝ.

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.annapolisboatshows.com

Ανακοινώσεις για το Ιστιοφόρο της Αννάπολης

Το Sailboat Show διαθέτει νέα αγωνιστικά και κρουαζιερόπλοια ιστιοπλοϊκών από κορυφαίους αμερικανούς και ξένους κατασκευαστές, καθώς και τη μεγαλύτερη πολυετή οθόνη του έθνους. Για πρώτη φορά, θα προσφέρονται μαθήματα ιστιοπλοΐας για όσους είναι νέοι στο άθλημα. Το πρακτικό εργαστήριο περιλαμβάνει μια περίοδο διάρκειας 45 λεπτών στην τάξη με βασικά θέματα της ιστιοπλοΐας αμέσως ακολουθούμενη από 90 λεπτά στο λιμάνι Annapolis με SailTime και εκπαιδευτές ASA στο Beneteau First 22. Τα Sail Workshops θα πραγματοποιηθούν τέσσερις φορές την ημέρα. Απαιτείται προκαταβολή. Εγγραφείτε εδώ.

Ημερομηνίες: 5 - 9 Οκτωβρίου 2017

Ώρες: Πέμπτη (εμπορίου / τύπου / VIP μόνο), 10 π.μ. - 6 μ.μ. Παρασκευή - Κυριακή, 10 π.μ. - 6:30 μμ Δευτέρα, 10:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τοποθεσία: Πόλη και λιμάνι της Αννάπολης, Αννάπολη, MD.

Δείτε ένα χάρτη

Χώρος στάθμευσης: Μπορείτε να σταθμεύσετε στο στάδιο Navy-Marine Corps στη λεωφόρο Rowe Boulevard (Route 50, έξοδος 24) για μια κατ 'αποκοπή αμοιβή 10 $ και να πάρετε δωρεάν λεωφορείο μετ' επιστροφής για το Boat Show στο City Dock. Τα δρομολόγια λεωφορείων θα εκτελούνται τακτικά στο εκκλησάκι Circle and City Dock από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ., με το τελευταίο λεωφορείο να αναχωρεί από το Church Circle στις 8:45 μ.μ. Το Park Place Garage στο Westin (100 Westgate Circle) προσφέρει ημερήσιο ποσοστό στάθμευσης $ 5. Ο κυκλοφορητής πόλης σταματάει στο γκαράζ κάθε 10 λεπτά και μεταφέρει τους επιβάτες στο κέντρο της πόλης, πραγματοποιώντας στάσεις σε όλα τα άλλα γκαράζ στην πορεία.

Πάρτε τη διαδρομή 50 προς την έξοδο 22 (Boulevard Aris T. Allen) και ακολουθήστε τις πινακίδες για το Boat Show parking κατά μήκος της οδού Riva. Πάρκο το αυτοκίνητό σας για ένα κατ 'αποκοπή ποσό των $ 10 και hop επάνω σε ένα δωρεάν Boat Show λεωφορείο που θα τρέξει από 9 π.μ. έως 8 μ.μ.

Εισιτήρια: $ 18.00 ανά ενήλικα, $ 4 ανά παιδί, ηλικίας 6 & κάτω - ΔΩΡΕΑΝ.



Επίσημη Ιστοσελίδα: www.annapolisboatshows.com

Εκθεση Powerboat της Αννάπολης

Το Powerboat Show περιλαμβάνει ένα στόλο από βάρκες που κυμαίνονται από πολυτελή μοτοσυκλέτες και σκάφη επιδόσεων σε μηχανές αλιείας ανοικτής θαλάσσης, οικογενειακά κρουαζιερόπλοια, κεντρικές κονσόλες και φουσκωτά.

Ημερομηνίες: 12 έως 15 Οκτωβρίου 2017

Ώρες: Πέμπτη (εμπόριο / Τύπος / VIP μόνο), 10 π.μ. - 6 μ.μ. Παρασκευή - Σάββατο, 10:00 π.μ. - 6:30 μ.μ.
Κυριακή, 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.

Τοποθεσία: Πόλη και λιμάνι της Αννάπολης, Αννάπολη, MD. Δείτε ένα χάρτη

Χώρος στάθμευσης: Κάθε μέρα, αλλά το Σάββατο, μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας στο Στάδιο Navy-Marine Corps στη λεωφόρο Rowe Boulevard (Route 50, έξοδος 24) για μια κατ 'αποκοπή αμοιβή 10 $ και να πάρετε δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο στο Boat Show στο City Dock. Τα δρομολόγια λεωφορείων θα εκτελούνται τακτικά στο εκκλησάκι Circle and City Dock από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ., με το τελευταίο λεωφορείο να αναχωρεί από το Church Circle στις 8:45 μ.μ. Το Park Place Garage στο Westin (100 Westgate Circle) προσφέρει ημερήσιο ποσοστό στάθμευσης $ 5. Ο κυκλοφορητής πόλης σταματάει στο γκαράζ κάθε 10 λεπτά και μεταφέρει τους επιβάτες στο κέντρο της πόλης, πραγματοποιώντας στάσεις σε όλα τα άλλα γκαράζ στην πορεία. Σάββατο Πάρκινγκ, 5 Οκτωβρίου - 2644 Riva Road, Annapolis Md.

Εισιτήρια: $ 18.00 ανά ενήλικα, $ 4 ανά παιδί, ηλικίας 6 & κάτω - ΔΩΡΕΑΝ

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.annapolisboatshows.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Αννάπολη, ανατρέξτε στον Οδηγό Επισκεπτών του Maryland στην Annapolis