Μέριλαντ Φεστιβάλ θαλασσινών 2017 - Αννάπολη, Μέριλαντ

Το Maryland Seafood Festival είναι μια παράδοση της Annapolis, μια εκδήλωση που πραγματοποιείται ετησίως για περισσότερα από 45 χρόνια, με το The Capital Crab Soup Cook-off, παραστάσεις ζωντανής μουσικής, καμπίνες χειροτεχνίας και οικογενειακές δραστηριότητες. Οι κορυφαίοι εστιάτορες και σεφ της Maryland συμμετέχουν σε ένα φεστιβάλ Σαββατοκύριακου, παρουσιάζοντας τα θαυμάσια θαλασσινά που έχει να προσφέρει το κράτος, φέρνοντας τους ανθρώπους μαζί από όλη την ανατολική ακτή. Το Φεστιβάλ θαλασσινών του Maryland και το Τμήμα Φυσικών Πόρων (DNR) έχουν συνεργαστεί για να φέρουν την πρόκληση αλιείας του Maryland, με το Diamond Jim finale στο φετινό φεστιβάλ.



Ημερομηνίες και ώρες: 9-10 Σεπτεμβρίου, 2017
Σάββατο - 10 π.μ. - 9 μ.μ.
Κυριακή, 10 π.μ. - 7 μ.μ.

Τοποθεσία
Sandy Point State Park
Annapolis, Maryland

Στάθμευση
Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος στο πάρκο και υπάρχει τέλος $ 5 ανά άτομο, με μέγιστο ποσό $ 10. Δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς είναι διαθέσιμη κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ από το κοινοτικό κολλέγιο County Anne Arundel (West Campus Entrance), έξω από το College Parkway.

Αδεια
Γενική είσοδος: $ 15
Seniors (65 ετών και άνω) $ 10
Τα παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω είναι δωρεάν

Μαριάντ Αλιείας Πρόκληση

Το φινάλε θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 11 π.μ. Καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι βιολόγοι DNR θα επισημάνουν έως και 600 ριπές μπάσο. Ένας από αυτούς που φέρουν την ονομασία Diamond Jim-θα είναι αξίας έως και 25.000 δολαρίων. Τα άλλα ψάρια ή απατεώνες θα είναι αξίας 500 δολαρίων. Οι ψαράδες που αλιεύονται με πινακίδες ροκ θα σπάσουν τους ανοιχτούς φακέλους κατά τη διάρκεια του φινάλε για να αποκαλύψουν εάν το ψάρι τους είναι ο Diamond Jim ή ένας απατεώνας. Όλοι οι ψαράδες που έλαβαν ψάρια μεγέθους αναγραφής (citation) θα μπουν σε μια κλήρωση, με το μεγάλο βραβείο ενός Bass Boat από τα Bass Pro Shops.

Μια σειρά από άλλα βραβεία θα παρουσιαστούν και σε άλλους νικητές της λοταρίας.

Τα κυριώτερα φεστιβάλ

Ιστοσελίδα : www.mdseafoodfestival.com