Το Bushnell Park Carousel στο Χάρτφορντ είναι παλιά σχολική διασκέδαση

Μεταξύ 1890 και 1930, στις Ηνωμένες Πολιτείες έγιναν περίπου 6.000 καρουσέλ. Το Χάρτφορντ, Κονέκτικατ, έχει την τύχη να διεκδικήσει ένα από τα 200 περίπου που μένουν σήμερα.

Το Carousel Park Bushnell χρονολογείται γύρω στο 1914 και λειτουργεί και συντηρείται από το New England Carousel Museum με χρηματοδότηση από την πόλη του Hartford. Το μουσείο βρίσκεται στο Riverside Avenue 95 στο Μπρίστολ, στο Κοννέκτικατ, αλλά το ιστορικό καρουζέλ, το οποίο εξακολουθεί να χτυπά τους αναβάτες νέους και ηλικιωμένους σε μια χαρούμενη περιήγηση, βρίσκεται στο κέντρο του Χάρτφορντ στο Bushnell Park.

Σε μόλις $ 1 ανά διαδρομή, μια επίσκεψη καρουσέλ είναι μια προσιτή, παλιομοδίτικη οικογενειακή έξοδος. Είναι επίσης ένα μάθημα στην ιστορία. Το Carousel Park Bushnell δημιουργήθηκε από τους Stein και Goldstein, ιδιοκτήτες της Καλλιτεχνικής εταιρείας Carousel του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Λειτουργούσε στο Albany της Νέας Υόρκης, από το 1914 έως το 1940. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο πάρκο ψυχαγωγίας Meyers Lake στο Canton, Ohio. Το 1974, το Ίδρυμα Knox έφερε το ιστορικό καρουσέλ στο Χάρτφορντ, όπου έγιναν εργασίες αποκατάστασης το 1980 και το 1989.

Σήμερα, μόνο τα τρία καρουσέλ χειροποίητα από τους ρώσους μετανάστες, Solomon Stein και Harry Goldstein, παραμένουν άθικτα και το πολύτιμο καρουσέλ του Χάρτφορντ είναι ένα από αυτά.

Το παλιό αγωνιστικό ποδήλατο διαθέτει 36 αλόγου, 12 άλογα, δύο άμαξες και ένα όργανο ζώνης Wurlitzer 153, το οποίο αλέθεται με ζωντανή μουσική με καρουσέλ που ακούγεται πίσω στο παρελθόν. Το φθινόπωρο του 2015, ολοκληρώθηκε η κατασκευή στο περιπτέριο του καρουσέλ, μετατρέποντας αυτόν τον θησαυρό σε μια όλο το χρόνο έλξη με τουαλέτες στο χώρο.

Εκτός από το να είναι ανοιχτό στο κοινό κάθε μέρα εκτός από τη Δευτέρα σε εποχή και την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή όλο το χρόνο, το Bushnell Park Carousel μπορεί επίσης να ενοικιαστεί για ιδιωτικές, ειδικές εκδηλώσεις κατά τις μη δημόσιες ώρες.

Το περιοδικό Yankee ονόμασε το Bushnell Park Carousel ένα από τα καλύτερα κλασικά αξιοθέατα του Κοννέκτικατ το 2015.

Bushnell Park Carousel Οδηγίες, Ώρες & Λεπτομέρειες

Πώς θα φτάσετε: Το Bushnell Park Carousel βρίσκεται στο Bushnell Park στο κέντρο του Hartford, Connecticut. Από το I-84 West , πάρτε την έξοδο 48Α. Στο τέλος της ράμπας εξόδου, κάντε δεξιά στην οδό Ασύλου. Κρατήστε δεξιά, ακολουθώντας την άκρη του Πάρκου μέσω του Memorial Arch, και θα δείτε το καρουσέλ στα αριστερά σας. Από το I-84 East , πάρτε την έξοδο 48 και στρίψτε αριστερά στο τέλος της ράμπας εξόδου στην οδό Asylum. Κρατήστε δεξιά, ακολουθώντας την άκρη του Πάρκου μέσω του Memorial Arch, και θα δείτε το καρουσέλ στα αριστερά σας. Αυτός ο χάρτης της περιοχής γύρω από το Bushnell Park θα σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας.

Χώρος στάθμευσης: Αν είστε τυχεροί, μπορείτε να βρείτε χώρο στάθμευσης στο δρόμο στην οδό Trinity Street ή Elm Street. Πολλές δημόσιες θέσεις στάθμευσης και γκαράζ βρίσκονται επίσης κοντά.

Ώρες: Από το φθινόπωρο του 2015, το Bushnell Park Carousel είναι ανοιχτό από τις 11 π.μ. έως τις 5 το Σάββατο και την Κυριακή.

Είσοδος: Το κόστος είναι $ 1 ανά διαδρομή. Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για να δείτε απλά το παλιό καρουσέλ.

Για περισσότερες πληροφορίες: Καλέστε 860-585-5411.

Αγάπη ιστορικά καρουσέλ; Εξετάστε το ενδεχόμενο να γίνετε μέλος των φίλων του καρουσέλ.