Οδηγός νυχτερινής διασκέδασης του Χάρτφορντ

Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους νυχτερινή ζωή και εστιατόρια στο Hartford και την κοιλάδα του ποταμού CT

Η πρωτεύουσα του Κονέκτικατ, Χάρτφορντ, είναι 30 με 40 λεπτά με το αυτοκίνητο βόρεια του New Haven , περίπου δύο ώρες από τη Νέα Υόρκη και λίγο λιγότερο από τη Βοστώνη .

Γνωστή για χρόνια ως καρδιά της ασφαλιστικής βιομηχανίας της Αμερικής (μια βαρετή κληρονομιά, αν υπήρχε ποτέ), το Hartford έχει πάνω από 300 χρόνια ιστορικής και διακεκριμένης αρχιτεκτονικής, που κυμαίνεται από το 17ο αιώνα Colonial σπίτι-μουσεία έως το 1919 Art Deco 527-πόδι Travellers Insurance Tower, που αναδύεται πάνω από το κέντρο της πόλης - μπορείτε να περιηγηθείτε στο κατάστρωμα παρατήρησης δωρεάν με κράτηση.

Πρέπει να βλέπει εδώ να περιλαμβάνει το Wadsworth Atheneum, ένα τεράστιο αποθετήριο τέχνης και αντικειμένων που εκτείνεται σε πέντε χιλιετίες που φέρνει σε μερικές από τις καλύτερες ταξιδιωτικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στα βορειοανατολικά και το μεγαλοπρεπές κτίριο του 1879 State Capitol. Επίσης, φροντίστε να επισκεφθείτε το House & Museum του Mark Twain και το Harriet Beecher Stowe Centre, τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στο ιστορικό West End της πόλης, μια γειτονιά όπου ζουν αρκετές λεσβίες και ομοφυλόφιλοι. Όπως και στο New Haven, το Hartford έχει επίσης μια εξαιρετική σκηνή τέχνης, με αρκετούς χώρους για μουσική, χορό και τέχνες του θεάματος, συμπεριλαμβανομένης της περίφημης Hartford Stage. Οι τρόποι πραγματικής τέχνης παρουσιάζουν ταινίες τέχνης αιχμής, πολλές από τις οποίες είναι ομοφυλόφιλες, όπως και το Cine Studio στην πανεπιστημιούπολη του Trinity College. Οι τρόποι πραγματικής τέχνης έχουν επίσης μια ευτυχισμένη ώρα ευχαρίστησης, GAZE, την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα.

Χάρτφορντ Γκέιμ Μπαρ

Το μοναδικό πλήρες γκέι μπαρ του Χάρτφορντ, Chez Est (458 Wethersfield Ave., 860-525-3243), βρίσκεται στο South End της πόλης, γνωστό και για μια από τις πιο πολύχρωμες γειτονιές της Μικρής Ιταλίας στη Νέα Αγγλία.

Είναι ένα δημοφιλές βιντεοκάρτα με ένα υπέροχο jukebox που τραβάει ένα διαφορετικό πλήθος για πολλά από τα πάρτι του, όπως τα κανονικά shows και το καραόκε την Τετάρτη. Για πολλά χρόνια η περιοχή υποστήριξε ένα επιπλέον γκέι μπαρ, το Polo Club (678 Avep Maple), αλλά αυτό έκλεισε.

Την Παρασκευή το βράδυ, το Cafe & Lounge του T (330 Ledyard St., 860-558-9881) φιλοξενεί το πάρτι Karma Latin Fridays, το οποίο περιλαμβάνει πολλές παραστάσεις και χορό.

Το T διαθέτει μια μεγάλη εξωτερική αυλή και φιλοξενεί πολλές άλλες νύχτες διασκέδασης επίσης.

Φιλικό και φιλικό εστιατόριο και καφέ στο Χάρτφορντ

Παρόλο που δεν είναι ένα γκέι μπαρ, το φιλικό και φιλικό Euro-Asian Cafe Tisane (537 Farmington Ave., 860-523-5417) - στο μοντέρνο West End της πόλης (κοντά στο σπίτι του Mark Twain και κοντά στα σύνορα του ελκυστικού γειτονική κοινότητα του West Hartford) έχει μια σημαντική γκέι μετά και μερικές φορές έχει GLBT εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας Τρίτης "Boyz Night" και καραόκε την Πέμπτη. Οι βραδιές της Κυριακής παρακολουθούνται καλά στην κοινότητα. Οποιαδήποτε στιγμή, αυτό είναι ένα καλό σημείο για νόστιμα παν-ασιατικά φαγητά, τσάι, καφέ και πολύχρωμα κοκτέιλ και μαρτίνι.

Για μεσημεριανό γεύμα ή νόστιμα φρέσκα προϊόντα, σταματήστε από την Κουζίνα στο Billings Forge (559 Broad St., 860-727-8066), μέρος ενός ιστορικού συγκροτήματος κτιρίων στο κέντρο της πόλης που περιλαμβάνει την Πέμπτη αγορά αγροτικών αγροτών, έναν κοινοτικό χώρο με τακτική προγραμματισμό εκδηλώσεων και περίπου 100 διαμερίσματα. Επίσης, μέρος αυτού του συγκροτήματος, και ακολουθώντας ένα ηθικό, κομψό αλλά εύχρηστο εστιατόριο Firebox (539 Broad St., 860-246-1222), αποπνέει καταπληκτική σύγχρονη αμερικανική τιμή και είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα γεύμα ή κοκτέιλ. Ελέγξτε την καθημερινά αλλάζουσα πλάκα από αλλαντικά και τη φημισμένη πάπια από χυτοσίδηρο με κανέλα.

Το γοητευτικό Pond House Cafe (Prospect and Asylum Sts., 860-231-8823), στο φυλλώδη Elizabeth Park, έχει καθίσματα με θέα σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς κήπους με ροζ στη χώρα. είναι δημοφιλές για μεσημεριανό γεύμα, brunch και δείπνο.

Αλλού στην κοιλάδα του ποταμού Κοννέκτικατ - Middletown, West Hartford

Μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο του Χάρτφορντ, ο ξενιστής και το όμορφο προάστιο του West Hartford, γνωστό για την όμορφη κατοικημένη αρχιτεκτονική του στις αρχές του 20ου αιώνα, διαθέτει ένα ζωντανό κέντρο της πόλης γεμάτο με εξειδικευμένα φαγητά και καφετέριες. Τα αγαπημένα της περιοχής περιλαμβάνουν το εστιατόριο Bricco (78 LaSalle Rd., 860-233-0220) και το αδελφό του ίδρυμα, Grants Restaurant & Bar (977 Farmington Ave., 860-236-1930). gay-ημερομηνία αγαπημένο Arugula (953 Farmington Ave., 860-561-4888) για μεγάλη Μεσογειακή ναύλο? και τον πύργο χειροτεχνίας-καφέ, J. René (320 Park Rd., 860-461-7858), μια ωραία εκθεσιακή καφετιέρα java.

Περίπου 25 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια του Χάρτφορντ και το σπίτι στο προοδευτικό κολέγιο ελεύθερων τεχνών Wesleyan University, η μικρή πόλη Middletown έχει μια σειρά από κέντρα διασκέδασης στο κέντρο της πόλης με ένα διάσημο γκέι ακολουθώντας, μεταξύ άλλων, το κομψό εστιατόριο Luce (98 Washington St., 860-344 -0222), για mod αμερικανικό ναύλο? και το μπαρ και το εστιατόριο Eli Cannon's (695 Main St., 860-347-3547), το οποίο διαθέτει 36 μπύρες (καλό, περιστρεφόμενο κατάλογο) και νόστιμο παμπ. Το Sweet Harmony Cafe & Bakery (330 Main St., 860-344-9646) είναι μια ωραία επιλογή για μεσημεριανό γεύμα, που σερβίρει θαυμάσια σάντουιτς και επιδόρπια. και ο παγκόσμιος καφές Klekolo (181 Court St., 860-343-9444) αποτελεί πηγή λεπτού καφέ και έχει έντονη παρουσία στην κοινότητα LGBT. Το Middletown έχει επίσης ένα φυλάκιο της εξαιρετικής αλυσίδας πίτσας Hartford First and Last Tavern (220 Main St., 860-347-2220), η οποία έχει επίσης δύο τοποθεσίες ακριβώς στο Hartford καθώς και άλλες σε κοντινά προάστια.