Ο οδηγός σας για το Γιορτάζοντας Mardi Gras στην περιοχή St. Louis

Mardi Gras 2017 μέσα και γύρω από το Σαιντ Λούις

Μπορεί να μην είμαστε η Νέα Ορλεάνη, αλλά ο Σαιντ Λούις σίγουρα ξέρει να γιορτάζει το Mardi Gras. Είτε πρόκειται για την Μεγάλη Παρέλαση στο Soulard, μικρότερες γιορτές γύρω από την περιοχή ή ένα πάρτι στο σπίτι, εδώ είναι ένας οδηγός για το πώς να αφήσετε τους καλούς χρόνους να κυλήσουν.

2017 Soulard Mardi Gras

Όταν αναφέρεστε στο Mardi Gras στο Σεντ Λούις, οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε το Soulard, το οποίο φιλοξενεί έναν από τους μεγαλύτερους εορτασμούς της Mardi Gras έξω από τη Νέα Ορλεάνη.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά να κάνουμε, μπορεί να είναι λίγο συντριπτική. Οι εορτασμοί ξεκινούν με την Δωδέκατη νύχτα στις 6 Ιανουαρίου και τελειώνουν με την Μεγάλη Παρέλαση το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Στο μεταξύ, υπάρχουν διασκεδαστικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν φαγητό, ποτό, μουσική και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τις κορυφαίες εκδηλώσεις του Soulard Mardi Gras .

Περιοχές Mardi Gras Εορτασμοί

Ο εορτασμός του Soulard μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος, αλλά δεν είναι ο μόνος που αξίζει να παρακολουθήσετε στην περιοχή St. Louis. Στην πραγματικότητα, η μπάλα του βασιλιά στο St. Genevieve είναι μια 250χρονη παράδοση! Αν δεν θέλετε να ταξιδέψετε αρκετά, πολλά εστιατόρια της περιοχής St. Louis φιλοξενούν διασκεδαστικές γιορτές Mardi Gras με πλήρες φαγητό και ζωντανή μουσική από το Cajun. Διαβάστε εδώ για πληροφορίες σχετικά με την μπάλα του βασιλιά και άλλα μέρη της Mardi Gras στην περιοχή St. Louis .

Mardi Gras Supplies

Αν σκοπεύετε να ρίξετε ένα πάρτι Mardi Gras, υπάρχουν πολλά αρτοποιεία και καταστήματα που πωλούν αυθεντικά κέικ βασιλιά, φαγητό Cajun ή ό, τι χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τον εορτασμό σας.

Απλά χρειάζεστε μερικές δροσερές χάντρες για την παρέλαση; Είναι ένα chinch για την αποθεματοποίηση. Εδώ είναι τα καλύτερα μέρη στο St Louis για να προμηθευτείτε προμήθειες Mardi Gras .