Μουσείο Δυτικής Επέκτασης κάτω από το Archway Gateway

Όταν επισκέπτεστε το Gateway Arch κατά μήκος του St. Louis Riverfront, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κρατήσετε τα μάτια σας προς τον ουρανό. Το Arch είναι, τελικά, ένα εντυπωσιακό θέαμα που υψώνεται πάνω από τον ποταμό Μισισιπή. Αλλά μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε το μουσείο που βρίσκεται κάτω από το Arch, επίσης. Το Μουσείο Δυτικής Επέκτασης αναφέρει την ιστορία του Lewis & Clark και άλλων πρώτων πρωτοπόρων που διερεύνησαν τα αμερικανικά σύνορα.

Το μουσείο είναι επίσης ένα από τα κορυφαία 15 δωρεάν αξιοθέατα στο St. Louis .

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2015-2016: Το Μουσείο Δυτικής Επέκτασης είναι σήμερα κλειστό για κατασκευές.

Τοποθεσία και Ώρες:

Το Μουσείο Δυτικής Επέκτασης είναι μέρος του εθνικού εκτάκτου μνημείου Jefferson, ενός εθνικού πάρκου που περιλαμβάνει επίσης την Αψίδα και την Παλιά Δικαστική. Το πάρκο βρίσκεται στο κέντρο του St. Louis κατά μήκος του Memorial Drive μεταξύ της οδού Spruce και της λεωφόρου Washington. Το μουσείο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Μεταξύ της Ημέρας του Μνήμης και της Ημέρας Εργασίας, υπάρχουν επεκτεινόμενες ώρες από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. Το μουσείο είναι κλειστό Ευχαριστιών, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Εκθέματα και τεχνουργήματα:

Το Μουσείο της Δυτικής Επέκτασης έχει εκατοντάδες εκθέματα και αντικείμενα που απεικονίζουν την εξερεύνηση της Αμερικανικής Δύσης. Μπορείτε να μάθετε για την Αγορά Λουιζιάνα και τη σημασία της αποστολής Lewis & Clark.

Δείτε τα εργαλεία και τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι πρώτοι εξερευνητές, μάθετε πώς ζούσαν οι ντόπιοι Αμερικανοί και δείτε πώς ήταν να είσαι πρωτοπόρος που βρισκόταν σε ένα καλυμμένο βαγόνι. Τα εκθέματα παρέχουν μια καλή ματιά στη ζωή στη Δύση τον 19ο αιώνα.

Για τα παιδιά:

Πολλά από τα εκθέματα του μουσείου, όπως τα αυθεντικά ζώα και τα ζώα μεγέθους ζωής, πιθανότατα θα προσελκύσουν τα παιδιά, αλλά υπάρχουν και ειδικά γεγονότα σχεδιασμένα για αυτούς.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι κηπουροί του πάρκου φιλοξενούν ελεύθερες εμπειρίες Junior Ranger την Τρίτη και την Πέμπτη από τις 10 π.μ. έως τις 11:30 μ.μ .. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν δραστηριότητες όπως παιχνίδια, κυνήγι σαρωτών, έργα τέχνης και μαθήματα ιστορίας. Κάθε συνεδρία είναι ανοιχτή σε 25 παιδιά. Πρέπει να εγγραφείτε τουλάχιστον μία εβδομάδα εκ των προτέρων καλώντας το 877-982-1410.

Χώροι στάθμευσης και κατασκευαστικές ανησυχίες:

Ένα μεγάλο έργο κατασκευής βρίσκεται σε εξέλιξη στο St. Louis Riverfront. Το έργο CityArchRiver έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί κάποια στιγμή το 2015. Αυτό σημαίνει κλεισίματα δρόμων και περιορισμένη πρόσβαση σε τμήματα των χώρων Arch για το άμεσο μέλλον. Τα καλύτερα μέρη για να σταθμεύσετε κατά τη διάρκεια της κατασκευής βρίσκονται στο Γκαράζ Arch Garage στη λεωφόρο Washington, ακριβώς βόρεια του Arch, ή στο East Garage Stadium στο 4ο και Walnut. Όταν περπατάτε από το κέντρο της Σαιντ Λούις μέχρι τους λόφους του Arch, το Walnut είναι ο μοναδικός δρόμος με πρόσβαση σε γέφυρα πεζών. Οι γέφυρες Κάσταν, Αγορά και Πίνι οδός είναι κλειστές. Για περισσότερα σχετικά με τα πιο πρόσφατα κλεισίματα, ανατρέξτε στον ιστότοπο του εθνικού πάρκου.