Τα 15 καλύτερα δωρεάν αξιοθέατα στο St. Louis για το 2017

Τι να δείτε και να κάνετε στο St Louis χωρίς να ξοδέψετε χρήματα

Δεν είναι μυστικό Το Σαιντ Λούις είναι μία από τις καλύτερες πόλεις της χώρας όταν πρόκειται για ελεύθερα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Δεν μιλάμε για μικρά πράγματα που μπορείτε να βρείτε σε άλλες πόλεις, αλλά για σημαντικά αξιοθέατα όπως ο παγκοσμίου φήμης ζωολογικός κήπος St. Louis, το Επιστημονικό Κέντρο και το Μουσείο Τέχνης St. Louis. Έτσι, την επόμενη φορά που ψάχνετε κάτι να κάνετε, ελέγξτε αυτά τα κορυφαία ελεύθερα αξιοθέατα.

1. Ζωολογικός κήπος St. Louis

Ο St. Louis είναι πολύ περήφανος για τον ζωολογικό κήπο και με καλό λόγο.

Είναι συχνά κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα σε ολόκληρη τη χώρα. Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο ζωολογικός κήπος του Σαιντ Λούις επιλέχθηκε ως το νούμερο ένα δωρεάν έλξη στις Ηνωμένες Πολιτείες από τα βραβεία επιλογής των 10 Καλύτερων Αναγνωστών των ΗΠΑ.

Ο ζωολογικός κήπος φιλοξενεί περισσότερα από 5.000 ζώα από τις επτά ηπείρους, προσφέροντας μια και μοναδική εμπειρία κάθε φορά που επισκέπτεστε. Είτε είστε εκεί για να δείτε τα ζώα στην ακτή Penguin & Puffin, είτε για να καλωσορίσετε νέους ελέφαντες μωρών στην άκρη του ποταμού, είναι δύσκολο να νικήσετε μια μέρα στο ζωολογικό κήπο. Παρόλο που η είσοδος στο ζωολογικό κήπο είναι δωρεάν, κάποια αξιοθέατα όπως ο Ζωολογικός κήπος για παιδιά και ο σιδηροδρομικός σταθμός Zooline έχουν μικρή χρέωση εισόδου.

Ο ζωολογικός κήπος St. Louis βρίσκεται στο One Government Drive, βόρεια του αυτοκινητόδρομου 40 στο Forest Park. Ο ζωολογικός κήπος είναι ανοιχτός καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ., με εκτεταμένες ώρες το καλοκαίρι.

2. Επιστημονικό Κέντρο του St. Louis

Το Science Center του St. Louis είναι πραγματικά μια πρακτική εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας για τα απολιθώματα και τους δεινόσαυρους, να ρυθμίσετε την ταχύτητα των οχημάτων στην εθνική οδό 40 με ένα πυροβόλο όπλο ραντάρ ή να δοκιμάσετε το πώς είναι να ταξιδέψετε στο εξωτερικό χώρο στο πλανητάριο.

Το Κέντρο Επιστημών είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9:30 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. Η είσοδος στο Κέντρο Επιστημών είναι δωρεάν, αλλά θα χρειαστεί να αγοράσετε εισιτήρια για ειδικά εκθέματα και το OMNIMAX Θέατρο.

Το Science Center βρίσκεται στην οδό Oakland 5050 στο δασικό πάρκο.

3. Το Μουσείο Τέχνης St. Louis

Το Μουσείο Τέχνης του Σαιντ Λούις διαθέτει περισσότερα από 30.000 έργα ζωγραφικής, σχεδίων και γλυπτών και διαθέτει επίσης μία από τις κορυφαίες συλλογές του γερμανικού πίνακα ζωγραφικής του 20ου αιώνα. Υπάρχουν επίσης δωρεάν εκδρομές και δραστηριότητες φιλικές για τα παιδιά τις Κυριακές, καθώς και ειδικές δωρεάν διαλέξεις και ζωντανή μουσική σε μερικές βραδιές Παρασκευής.

Το Μουσείο Τέχνης του Σαιντ Λούις είναι ανοιχτό από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Την Παρασκευή, το μουσείο είναι ανοιχτό μέχρι τις 9 μ.μ. Το Μουσείο Τέχνης του Αγίου Λουίς βρίσκεται στην κορυφή του Art Hill στο Forest Park.

4. Το Μουσείο Ιστορίας του Μιζούρι

Είτε πρόκειται για το 1904 Παγκόσμια Έκθεση, Lewis και Clark ή πτήση του Charles Lindbergh πέρα ​​από τον Ατλαντικό, το Μουσείο Ιστορίας του Μιζούρι έχει καλυφθεί. Το μουσείο προσφέρει μια ματιά πίσω σε βασικά γεγονότα που διαμορφώνουν τον Άγιο Λούη μέσω των αιώνων, με πολλά τεχνουργήματα, εκθέματα και άλλα πράγματα για να καταγράψετε τη φαντασία σας.

Η γενική είσοδος είναι δωρεάν, αν και υπάρχει χρέωση για ειδικά εκθέματα. Το μουσείο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ., με εκτεταμένες ώρες την Τρίτη έως τις 8 μ.μ. Το Μουσείο Ιστορίας του Μισσούρι βρίσκεται στη γωνία Skinker και DeBaliviere στο Forest Park.

5. Εκδρομές ζυθοποιίας Anheuser-Busch

Δείτε πώς οι μπίρες Budweiser και άλλες μπύρες AB γίνονται κατά τη διάρκεια μιας δωρεάν περιήγησης στη ζυθοποιία Anheuser-Busch στο Soulard.

Θα μάθετε για την ιστορία της παραγωγής μπύρας στο Σεντ Λούις και θα δείτε την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την παρασκευή των σημερινών μπύρες. Στο τέλος της περιοδείας, υπάρχουν δωρεάν δείγματα για εκείνους τους 21 και μεγαλύτερους.

Οι εκδρομές διατίθενται από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. και την Κυριακή από τις 11:30 π.μ. έως τις 4 μ.μ., με εκτεταμένες ώρες το καλοκαίρι. Η Ζυθοποιία Anheuser-Busch βρίσκεται στη 12η και την οδό Lynch, ακριβώς νότια από το κέντρο του St. Louis.

6. Citygarden

Το Citygarden είναι ένα μεγάλο αστικό πάρκο στην καρδιά του St Louis. Είναι γεμάτο με σιντριβάνια, πισίνες, γλυπτά και πολλά άλλα. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε λίγο κόσμο, να κάνετε μια βόλτα ή να αφήσετε τα παιδιά να παίζουν σε μια ζεστή μέρα. Το Citygarden φιλοξενεί επίσης δωρεάν συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις το καλοκαίρι.

Το Citygarden βρίσκεται κατά μήκος της οδού της αγοράς μεταξύ του 8ου και του 10ου δρόμου στο κέντρο του St.

Louis. Είναι ανοιχτό καθημερινά από την ανατολή μέχρι τις 10 μ.μ.

7. Ο Muny

Η Δημοτική Όπερα είναι το μεγαλύτερο και παλαιότερο υπαίθριο θέατρο του έθνους. Οι ζωντανές εμφανίσεις στο Muny αποτελούν καλοκαιρινή παράδοση στο Forest Park για σχεδόν έναν αιώνα. Κάθε χρόνο, ο Muny σκηνοθετεί επτά μιούζικαλ που αρχίζουν στα μέσα Ιουνίου και τελειώνουν το πρώτο μέρος του Αυγούστου.

Για κάθε παράσταση, στο πίσω μέρος του θεάτρου υπάρχουν περίπου 1500 ελεύθερες θέσεις. Διατίθενται με βάση την αρχή της πρώτης επίσκεψης. Οι ελεύθερες πύλες των καθισμάτων ανοίγουν στις 7 μ.μ. Οι εκθέσεις ξεκινούν στις 8:15 μ.μ. Ο Muny βρίσκεται στο One Theater Drive στο Forest Park.

8. Αγρόκτημα του Grant

Το Grant's Farm είναι ένα άλλο υπέροχο μέρος για να δείτε ζώα από όλο τον κόσμο. Το αγρόκτημα των 281 στρεμμάτων στη νότια επαρχία St. Louis φιλοξενεί εκατοντάδες ζώα, συμπεριλαμβανομένων των περίφημων Buddyiser Clydesdales. Μια βόλτα με το τραμ σας οδηγεί στη μέση του πάρκου. Από εκεί, είναι εύκολο να εξερευνήσετε. Η είσοδος στο Farm Grant είναι δωρεάν για όλους, αλλά ο χώρος στάθμευσης είναι 12 δολάρια ανά αυτοκίνητο.

Το Grant's Farm είναι ανοιχτό τα Σαββατοκύριακα την άνοιξη και το φθινόπωρο και κάθε μέρα (εκτός από τη Δευτέρα) το καλοκαίρι. Το πάρκο βρίσκεται στο δρόμο 10501 Gravois Road στο Νότιο Σαιντ Λούις.

9. Καταφύγιο του Παγκόσμιου Πτηνού

Μια επίσκεψη στο Παγκόσμιο Ιερό Θαλάσσιο Πάρκο είναι η ευκαιρία σας να πάρετε μια προσεκτική ματιά σε φαλακρούς αετούς, κουκουβάγιες, γεράκια, γύπες και πολλά άλλα. Το Ιερό είναι επίσης το μέρος για να μάθετε περισσότερα για τα απειλούμενα είδη πουλιών παγκοσμίως μέσω ποικιλίας εποχιακών παραστάσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ειδικών παρουσιάσεων. Η είσοδος και η στάθμευση στο WBS είναι δωρεάν.

Το Παγκόσμιο Ιερό των Πουλιών είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 5 μ.μ. (εκτός από τις Ημέρες των Ευχαριστιών και τα Χριστούγεννα). Βρίσκεται στο 125 Bald Eagle Ridge Road στο Valley Park.

10. Κάθοδος Κακόκια

Για μια ματιά στην αρχαία ιστορία στην περιοχή St. Louis, δεν υπάρχει τόπος όπως τα Κακόκια. Αυτός ο αρχαιολογικός χώρος φιλοξενεί κάποτε τον πιο προηγμένο πολιτισμό βόρεια του Μεξικού. Ο ΟΗΕ έχει ονομάσει Cahokia Mounds Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς λόγω του ρόλου του στην πρώιμη ιστορία της ιθαγενείας της Αμερικής. Οι επισκέπτες μπορούν να ανέβουν στην κορυφή των ανάχωμα, να πάρουν μια ξενάγηση ή να ελέγξουν τα εκθέματα στο Κέντρο ερμηνείας.

Το Cahokia Mounds φιλοξενεί επίσης ειδικές εκδηλώσεις όπως η Ημέρα των Παιδιών, οι Ημέρες της Αγοράς Native American και οι εκθέσεις τέχνης. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει μια προτεινόμενη δωρεά $ 7 για ενήλικες και $ 2 για παιδιά. Το Cahokia Mounds είναι ανοιχτό από Τετάρτη έως Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Οι χώροι είναι ανοικτοί καθημερινά μέχρι το σούρουπο. Βρίσκεται στην οδό Ramey 30 στο Collinsville, Illinois.

11. Βασιλική της Μητρόπολης

Η Βασιλική της Μητρόπολης στο Central West End είναι κάτι περισσότερο από μια εκκλησία. Είναι το πνευματικό κέντρο της Αρχιεπισκοπής του Αγίου Λουίς. Είναι επίσης η έδρα μιας από τις μεγαλύτερες συλλογές ψηφιδωτών στον κόσμο. Χρειάστηκαν σχεδόν 80 χρόνια για την εγκατάσταση των περισσότερων από 40 εκατομμυρίων τεμαχίων γυαλιού μωσαϊκού που κοσμούν το εσωτερικό της εκκλησίας.

Οι ξεναγήσεις προσφέρονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (κατόπιν ραντεβού) ή τις Κυριακές μετά το μεσημέρι.

Η Βασιλική της Μητρόπολης βρίσκεται στη συνοικία 4431 Lindell Boulevard του St Louis.

12. Laumeier Sculpture Park

Το Laumeier Sculpture Park είναι ένα μουσείο υπαίθριας τέχνης στο South St. Louis County. Οι επισκέπτες θα βρουν δεκάδες έργα τέχνης που εκτείνονται μεταξύ των 105 στρεμμάτων του πάρκου. Υπάρχουν επίσης εσωτερικές γκαλερί, ειδικά εκθέματα και οικογενειακές εκδηλώσεις. Κάθε χρόνο στο Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Μητέρας, ο Laumeier φιλοξενεί μια λαϊκή έκθεση τέχνης .

Το Laumeier Sculpture Park είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8 π.μ. έως το ηλιοβασίλεμα (αναμένεται τα Χριστούγεννα και την ημέρα πριν την έκθεση τέχνης.) Οι ελεύθερες περιηγήσεις προσφέρονται την πρώτη και την τρίτη Κυριακή κάθε μήνα από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο. 2 μ.μ. Laumeier Sculpture Park βρίσκεται στο 12580 Rott Road στην κομητεία St. Louis.

13. Εθνικό Μουσείο μεγάλων ποταμών

Ο ποταμός του Μισισιπή έχει διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ιστορία της περιοχής St. Louis. Οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν τα πάντα για το Mighty Mississippi και άλλα ποτάμια μέσω των εκπαιδευτικών και διαδραστικών εκθεμάτων στο Εθνικό Μουσείο μεγάλων ποταμών.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια ελεύθερη περιήγηση στις μεγαλύτερες κλειδαριές και φράγματα στον ποταμό Μισισιπή.

Το μουσείο βρίσκεται δίπλα στο Melvin Price Locks και Dam στο Alton, Illinois. Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Το μουσείο είναι κλειστό την ημέρα των Ευχαριστιών, την Παραμονή των Χριστουγέννων, την Ημέρα των Χριστουγέννων, την Πρωτοχρονιά και την Πρωτοχρονιά.

14. Ίδρυμα Pulitzer για τις Τέχνες

Το Ίδρυμα Pulitzer είναι ένας τόπος που γιορτάζει την τέχνη μέσω εκθεμάτων, συνομιλιών γκαλερί, περιηγήσεων, συναυλιών και άλλων συνεργατικών προγραμμάτων. Το μουσείο βρίσκεται στο 3716 Washington Boulevard στο Grand Centre. Είναι ελεύθερη και ανοικτή για το κοινό την Τετάρτη από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ., την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

15. Μουσείο Δυτικής Επέκτασης & Παλαιού Δικαστηρίου

Σημαντική ενημέρωση για το 2016-2017: Το Μουσείο της Westward Expansion είναι κλειστό για κατασκευή. Το παλαιό δικαστήριο παραμένει ανοιχτό.

Παρόλο που κοστίζει χρήματα για να οδηγηθεί στην κορυφή του Arch Gateway , το Μουσείο Δυτικής Επέκτασης που βρίσκεται κάτω από το Arch είναι δωρεάν. Διαθέτει εκθέματα σε Lewis & Clark και πρωτοπόρους του 19ου αιώνα που μετέφεραν τα σύνορα της Αμερικής προς τα δυτικά. Ακριβώς απέναντι από το Arch είναι μια άλλη ελεύθερη έλξη, το Old Courthouse. Αυτό το ιστορικό κτίριο ήταν ο χώρος της διάσημης δίκης δουλείας του Dred Scott. Σήμερα, μπορείτε να αποκαταστήσετε εκδρομές δικαστήρια και γκαλερί.

Το Μουσείο Δυτικής Επέκτασης βρίσκεται κάτω από το Arch Gateway. Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ., με εκτεταμένες καλοκαιρινές ώρες από τις 8 π.μ. έως τις 10 το βράδυ. Το παλαιό δικαστήριο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ., εκτός από τις Ημέρες των Ευχαριστιών, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.