Ένας οδηγός επισκεπτών για το St. Louis Renaissance Faire

Βήμα πίσω στο χρόνο και να απολαύσετε τη διασκέδαση του St. Louis Renaissance Faire. Το ετήσιο γεγονός αντλεί πλήθη από την περιοχή St. Louis. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν ζωντανές διαδηλώσεις, μάχες με σπαθιά, νεράιδα και αναδημιουργημένο γαλλικό χωριό του 16ου αιώνα.

Το Renaissance Faire είναι στην πραγματικότητα δύο ξεχωριστά φεστιβάλ φέτος. Το Renaissance Faire είναι συνήθως κάθε Σαββατοκύριακο από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Οκτωβρίου.

Βρίσκεται στο Rotary Park στο Wentzville, Missouri. Αυτό είναι περίπου μία ώρα από το κέντρο του St. Louis. Για να φτάσετε στο πάρκο από το St. Louis, πάρτε το I-70 προς τα δυτικά στο Wentzville Parkway (έξοδος 208). Στρίψτε δεξιά στην Wentzville Parkway, στη συνέχεια στρίψτε προς West Meyer Road. Η είσοδος στο πάρκο θα είναι στα δεξιά.

Τι να δείτε και να κάνετε

Το Renaissance Faire είναι μια αναδημιουργία ενός γαλλικού χωριού του 16ου αιώνα, γεμάτο κοστούμια εποχής, καταστήματα, βιοτεχνίες, φαγητό και μουσική. Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στην αγορά αγοράζοντας όλα τα είδη τεχνουργημάτων. Υπάρχουν επίσης περισσότερες από δώδεκα θαλάμους τροφίμων που πωλούν kabobs, καβουρδισμένα αμύγδαλα, γυροσκόπια, brats, μπύρα, ale και άλλα δίκαια τρόφιμα.

Ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα στο Renaissance Faire είναι οι ζωντανές διαδηλώσεις. Οι ιππότες με άλογο φτάνουν μεταξύ τους σε μια μάχη για να είναι οι καλύτεροι. Υπάρχει επίσης μάχες με σπαθιά, ζογκλέρ, στρατόπεδο Βίκινγκ και απεικόνιση με μακριές βάρκες.

Για τα παιδιά

Το Renaissance Faire διαθέτει πολλές ειδικές προσφορές για παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να περάσουν χρόνο στο Craft Corner κάνοντας πειρατικά καπέλα, νεράιδες και άλλα έργα. Μπορούν επίσης να ελέγξουν το ζωολογικό κήπο και τα νεράιδα δάση. Υπάρχουν επίσης παιχνίδια για να παίξετε στο Kids Kingdom, και οι νέοι επισκέπτες μπορούν να κερδίσουν ένα ειδικό ακροατήριο με το βασιλιά και την βασίλισσα της Αναγέννησης Faire.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους χρονοδιαγράμματος των εκδηλώσεων, ανατρέξτε στον ιστότοπο του St. Louis Renaissance Faire.

Σχετικά με το πάρκο Rotary

Το Rotary Park είναι ένα πάρκο 72 στρεμμάτων στην περιφέρεια St. Charles. Διαθέτει αμφιθέατρο, παιδική χαρά και μεγάλη λίμνη για ψάρεμα. Οι περιπατητές και οι δρομείς μπορούν να ασκήσουν λίγη άσκηση στο μονοπάτι πεζοπορίας μήκους 1,3 μιλίων. Εκτός από το Renaissance Faire, το Rotary Park φιλοξενεί επίσης πολλές άλλες εκδηλώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, όπως το Pirate Festival και το Holiday Night Lights Christmas light display. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ανέσεις στο πάρκο, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Rotary Park.