Πού να περάσετε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο κοντά στη Φιλαδέλφεια

Θέλετε να βγείτε από την αποφυγή; Ορίστε το GPS σας για έναν από τους παρακάτω προορισμούς.

Μόνο ένα κουρτίνα της ζωής στη Philly; Η θέση της πόλης, η οποία επιτρέπει την εύκολη μετακίνηση προς τη Νέα Υόρκη , την Ουάσιγκτον DC και τη Βαλτιμόρη. Αυτό το άρθρο, ωστόσο, αφορά την ευχαρίστηση, όχι την επιχειρηματικότητα. Ξεσπάστε τη βαλίτσα σας και την αίσθηση της περιπέτειας: Εδώ είναι οι πέντε προορισμοί ταξιδιού της καλύτερης ημέρας (ή Σαββατοκύριακου!) Στην περιοχή των τριών κρατών.

1) Ολλανδική Χώρα της Πενσυλβανίας. Νομός Λάνκαστερ, Πάο.
Οι κυλιόμενες γεωργικές εκτάσεις, τα πάρκα αναψυχής φιλικά προς τα παιδιά (ολλανδική χώρα των θαυμάτων και ο σιδηροδρομικός δρόμος του Στρασβούργου) και μια μεγάλη συγκέντρωση εμπόρων αντίκες προσελκύουν σχεδόν 8 εκατομμύρια ανθρώπους στην περιφέρεια του Lancaster κάθε χρόνο.

Φυσικά, αυτό το τμήμα της κεντρικής Πενσυλβανίας είναι επίσης γνωστό ως αρχική βάση για τους Αμίς, οπαδοί της χριστιανικής πίστης που αγόρασαν αυτά τα εδάφη από τις αρχές του 18ου αιώνα. Από εκείνη τη στιγμή, πολλά για τον τρόπο ζωής τους παραμένουν αμετάβλητα. Δείτε τον εαυτό σας με μια ξενάγηση.

Απόσταση από τη Φιλαδέλφεια: 60 μίλια

2) Jersey Shore. Ωκεανός, Ατλαντικός, Μονμούτ και Κέιπ Μέι κομητείες, NJ
Στο Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Μνήμης, όλες οι λωρίδες της Ατλάντικ Σίτυ Ταχείας Διαδρομής και του Κρατικού Πάρκου του Κήπου επιβραδύνουν την ανίχνευση, καθώς ο Philly το κάνει ετήσιο προσκύνημα στο Τζέρσεϋ Σορέ . Αυτά τα νησιά φραγμού φθίνουν με δραστηριότητα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, καθώς οι επισκέπτες φθάνουν για να σκάψουν τα δάχτυλα των ποδιών τους στις παρθένες λευκές άμμους του Avalon και του Stone Harbor, δοκιμάσουν την τύχη τους στα καζίνο του Ατλάντικ Σίτυ ή κάνουν βόλτα στο Πεζόδρομο στην Ocean City. Κατά τους χειμερινούς μήνες, μπορείτε να αναζητήσετε καταφύγιο σε ένα από τα ρομαντικά B & B του Cape May.

Απόσταση από τη Φιλαδέλφεια: 62 μίλια με το Atlantic City

3) Βουνά Poconos; Carbon, Monroe, Pike και Wayne κομητείες, Pa.
Εκτείνονται σε 2.400 τετραγωνικά μίλια, τα βουνά Pocono φιλοξενούν 11 εθνικά και κρατικά πάρκα, 261 μίλια μονοπάτια πεζοπορίας, 150 λίμνες, επτά μεγάλες περιοχές σκι και γήπεδα γκολφ 30 ατόμων.

Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν ότι αυτή η ανέγγιχτη τσέπη βορειοανατολικής Pa. Παραμένει ενεργή όλο το χρόνο. Περισσότεροι από 25 εκατομμύρια υπαίθριοι τυχοδιώκτες φθάνουν κάθε χρόνο, επιδιώκοντας την κατασκήνωση , το σκι, τη σωλήνωση νερού, την ιππασία, την αλιεία ή απλώς μάρτυρες του φυλλώματος του φθινοπώρου καθώς κάνει την εκπληκτική του αλλαγή στα φλογερά κόκκινα, πορτοκαλιά και κίτρινα.

Απόσταση από τη Φιλαδέλφεια: 120 μίλια

4) Νέα Ελπίδα? Περιοχή Bucks, Pa.
Η ισχύς του νερού του ποταμού Delaware ώθησε την βιομηχανική ανάπτυξη αυτής της καρτ ποστάλ-τέλεια, ποτάμι πόλη, που χρονολογείται από τις αρχές του 18ου αιώνα. Σήμερα, οι μακρινοί εγκαταλελειμμένοι μύλοι και κανάλια της πόλης συμπληρώνουν ένα γοητευτικό τοπίο γκαλερί τέχνης, καταστήματα αντίκες, playhouses, μπουτίκ και B & B. Ένα ημερήσιο ταξίδι στη Νέα Ειρήνη ενισχύεται καλύτερα από μια επίσκεψη στην ομώνυμα διαμορφωμένη πόλη Lambertville, NJ, η οποία συνδέεται με τη Νέα Ελπίδα με μια πεζογέφυρα. Η πόλη ισχυρίζεται ότι είναι "Η πρωτεύουσα των Αντίχων του Νιου Τζέρσεϋ."

Απόσταση από τη Φιλαδέλφεια: 40 μίλια

5) Κοιλάδα Brandywine; Νομός Chester, Pa.
Περιλαμβάνοντας 350 πράσινα τετραγωνικά μίλια στην κομητεία Chester, η κοιλάδα Brandywine προσελκύει πλήθος με ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων. Οι ιππείς, για παράδειγμα, θα μπορούσαν να προσκυνήσουν τους πολλούς αγώνες της περιοχής, ενώ οι οινόφιλοι μπορούν να περιηγηθούν στα αμέτρητα οινοποιεία της κοιλάδας.

Οι λάτρεις της ιστορίας μπορούν να ακολουθήσουν στα βήματα των στρατιωτών του επαναστατικού πολέμου μέσω του αυτοδιαχειριζόμενου ιστορικού μονοπατιού και πολλοί θα υποστήριζαν ότι καμία επίσκεψη στην κοιλάδα Brandywine δεν είναι πλήρης χωρίς περιηγήσεις στους κήπους Longwood Gardens των 1.077 στρεμμάτων, έναν από τους καλύτερους δημόσιους κήπους της περιοχής Philly.

Απόσταση από τη Φιλαδέλφεια: 40 μίλια

6) Wilmington; Νέο Κάστρο County, De
Επίσης, βρίσκεται στην κοιλάδα Brandywine Wilmington, Delaware, πρωτεύουσα της πολιτείας και ένα φανταστικό μέρος για να ξεφύγετε για το Σαββατοκύριακο. Η περιοχή είναι γεμάτη από συναρπαστικά πράγματα να κάνετε, είτε σας ενδιαφέρει να επισκεφθείτε μουσεία, να περιηγηθείτε στους δημόσιους κήπους, να πάρετε μια παράσταση ή να κάνετε ψώνια παγκόσμιας κλάσης. Επισκεφθείτε ορόσημα όπως το First State National Historic Park, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης DuPont ή το Μουσείο και Βιβλιοθήκη του Hagley πριν καθίσετε σε ένα αξέχαστο γεύμα για να τελειώσετε τη μέρα.

Απόσταση από τη Φιλαδέλφεια: 30 μίλια